Widok

SPRZEDAM KAMIZELKĘ ECRU Z MUSZNIKIEM I BUTONIERKĄ !!!

Wesele Temat dostępny też na forum:

Cześć dziewczyny...Mam do sprzedania kamizelkę z musznikiem i butonierką kupowaną w SUNSET SUIT za 260zł, no ale oczywiście jak wiemy ceny dodatkowów ślubnych lecą w doł tak więc jest do sprzedania za jedyne 50zł. Kamizelka koloru ecru ze srebrnym haftem z elementami złota. Oczywiście raz nałożona, prana chemicznie tak więc stan IDEALNY jak nowa !!! Rozmiar 56, czyli XL. Z tyłu regulowana klamerka tak więc można ją odpowiednio dopasować.W razie pytań, proszę śmiało pisać na moni.gold@wp.pl :)))

image

image

image
Najpiękniejszy dar od Boga...
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bym byla zainteresowana...tylko ze to chyba za duzy rozmiar.moglabys podac mi tak mniej wiecej wymiary.bo moje kochanie nie jest grube, ale ma szerokie bary

image
zmierzę dokładnie w domu i podam wam wieczorem jakie sa wymiary, mnie to 56 na początku też przeraziło ale po przymiarce sie okazalo ze jest wporządku..może ta numeracja jest zawyżona..ale nie ma co gdybyać, zmierzę i podam pod wieczór..pozdrawiam :)
image image
dzieki kitti :)

image

A więc w klatce to 105-108cm, długość ok.55-57cm. Oczywiście trochę luzu musi być żeby było luźne miejsce na koszule ;)) mój mąż ma ok.103-104cm i była na niego dobra..pozdr.
image image
up.. dla margolci :))
image image
Ogłoszenie już nieaktulane, kamizeleczka sprzedana.
Pozdrawiam Jolę i życzę Wszystkiego naj... na nowej drodze !!!! :)))
image image
kurcze szkoda ze juz nieaktualne bo fajna oferta:(
a gdzie mozna kupic taka kamizelke i za ile moj przyszły mąż to niestety chuderlaczek i xl to dla niego zawiele :)

My kupowaliśmy w Fashion Hause w Sunset Suit , można trafić na dobre promocje, więc można już kupić za ok.160-200zł :))
image image
ooj dziekuje ci serdecznie moj przyszły mąż jest fanem tego sklepu :)

do góry