Widok
SPRZEDAM LaKtAtOr ~~ MEDELA SWING~~
Laktator elektryczny Swing, Medela
Najnowocześniejszy odciągacz bateryjno-sieciowy z dwufazowym systemem pracy.
Odciągacz elektryczny Swing jest wzorowany na ręcznym laktatorze Harmony.
Umożliwia odciąganie pokarmu w dwufazowym rytmie, naśladującym naturalny rytm ssania dziecka.
Dwufazowy system pracy (odciąganie szybkie i płytkie oraz wolne i głębokie) z pełną regulacją siły ssania
Gwarantuje utrzymanie laktacji nawet przy pełnej separacji od dziecka
Cichy i wygodny w obsłudze
Możliwość noszenia silniczka na szyi -"smycz" lub na pasku - klips
Estetyczny woreczek na akcesoria
Swing posiada 2-Phase Expression, imitujący naturalny rytm ssania niemowlęcia, jest bardzo wygodny oraz wydajny. Pierwszy, szybki rytm odciągania stymuluje fazę wypływu mleka. Następny imituje powolny rytm picia niemowlęcia. W ten sposób można uzyskać maksymalną ilość pokarmu w bardzo łagodny , szybki i naturalny sposób.
Po 2 minutach fazy stymulacyjnej odciągacz automatycznie przełącza się na fazę ściągania. Jeśli wypływ pokarmu nastąpi przed rozpoczęciem fazy odciągania, to można zwiększyć efektywność odciągania naciskając przycisk "odciągania" celem rozpoczęcia fazy odciągania.
W kartonie znajduje się:
-silniczek
-lejek SoftFit
-2 buteleczki o pojemności 150 ml oraz podstawka
-zasilacz sieciowy wraz z przewodem (laktator może być również zasilany bateriami 4XAA, co jest bardzo przydatne np.w podróży)
-zapasowa membranka (nieużywana)
-2 X nakrętka na buteleczkę + dekielek, umożliwiającą zakręcenie butelki, lub przymocowanie smoczka
-torebka do przechowywania urządzenia Swing
-rurka PCV
urządzenie używane było przeze mnie przez około 4 miesięce i jedyne co mogę powiedzieć,to że jest to prawdopodobnie najlepszy laktator na rynku!Dzięki niemu bez wysiłku utrzymałam laktację na bardzo wysokim poziomie przez ponad 4 miesiące!Laktator zakupiony został w Irlandii, stąd do zasilacza dołączona jest przejściówka,aby można było stosować go do naszych kontaktów.Dokumenty w języku angielskim,niemieckim,francuskim,włoskim.
Wszystkie części zostały porządnie wyszorowane i wysterylizowane!Są w 100% sprawne, niezniszczone, zadbane!!!
W razie pytań proszę o kontakt mailowy! Cena laktatora 320 zł.
Najnowocześniejszy odciągacz bateryjno-sieciowy z dwufazowym systemem pracy.
Odciągacz elektryczny Swing jest wzorowany na ręcznym laktatorze Harmony.
Umożliwia odciąganie pokarmu w dwufazowym rytmie, naśladującym naturalny rytm ssania dziecka.
Dwufazowy system pracy (odciąganie szybkie i płytkie oraz wolne i głębokie) z pełną regulacją siły ssania
Gwarantuje utrzymanie laktacji nawet przy pełnej separacji od dziecka
Cichy i wygodny w obsłudze
Możliwość noszenia silniczka na szyi -"smycz" lub na pasku - klips
Estetyczny woreczek na akcesoria
Swing posiada 2-Phase Expression, imitujący naturalny rytm ssania niemowlęcia, jest bardzo wygodny oraz wydajny. Pierwszy, szybki rytm odciągania stymuluje fazę wypływu mleka. Następny imituje powolny rytm picia niemowlęcia. W ten sposób można uzyskać maksymalną ilość pokarmu w bardzo łagodny , szybki i naturalny sposób.
Po 2 minutach fazy stymulacyjnej odciągacz automatycznie przełącza się na fazę ściągania. Jeśli wypływ pokarmu nastąpi przed rozpoczęciem fazy odciągania, to można zwiększyć efektywność odciągania naciskając przycisk "odciągania" celem rozpoczęcia fazy odciągania.
W kartonie znajduje się:
-silniczek
-lejek SoftFit
-2 buteleczki o pojemności 150 ml oraz podstawka
-zasilacz sieciowy wraz z przewodem (laktator może być również zasilany bateriami 4XAA, co jest bardzo przydatne np.w podróży)
-zapasowa membranka (nieużywana)
-2 X nakrętka na buteleczkę + dekielek, umożliwiającą zakręcenie butelki, lub przymocowanie smoczka
-torebka do przechowywania urządzenia Swing
-rurka PCV
urządzenie używane było przeze mnie przez około 4 miesięce i jedyne co mogę powiedzieć,to że jest to prawdopodobnie najlepszy laktator na rynku!Dzięki niemu bez wysiłku utrzymałam laktację na bardzo wysokim poziomie przez ponad 4 miesiące!Laktator zakupiony został w Irlandii, stąd do zasilacza dołączona jest przejściówka,aby można było stosować go do naszych kontaktów.Dokumenty w języku angielskim,niemieckim,francuskim,włoskim.
Wszystkie części zostały porządnie wyszorowane i wysterylizowane!Są w 100% sprawne, niezniszczone, zadbane!!!
W razie pytań proszę o kontakt mailowy! Cena laktatora 320 zł.
dziewczyny, to jest jeden z najlepszych loakatatorów na rynku...dzięki niemu utrzymałam przez 4 miesiące laktację na bardzo wysokim poziomie, a gdybym chciała to kontynuować to nawet poradziłby sobie na większych dystansach :) i naprawdę przy niewielkim wysiłku, a w sumie to żadnym, bo urządzenie samo pracuje. Nowy lakatator kosztuje w granicach 470-499 zł. Moja cena to 320 zł, noooo, ostatecznie 300 zł :)))