Widok

SPRZEDAM SUKNIĘ GALAXY FARAGE:)

Wesele Temat dostępny też na forum:
Jest to suknia Farage model Galaxy przerobiona na moje zyczenie wiec napewno nie ma takiej drugiej:) w gorsecie jest wszyta metka z rozmiarem 38 a przy spodnicy 68 w pasie.W tej sukni czulam sie jak ksiezniczka.Kolor sukni: ecri / beż. Suknia jest przed czyszczeniem wiec zapraszam smialo na przymiarke kontak na forum lub na e-mail widoczny w profilu ale niestety mam dostep do komputera tylko poznym wieczorem i tylko wtedy moge odpowiedziec na ewentualne pytania:)
P.S. na zdjeciu jest widoczne bolerko mialam je wypozyczone z Farage wiec nie stanowi przedmiotu sprzedazy:)

uprzedzam ze zdjecia nie oddaja w 100% faktycznego koloru sukni

image

image

image

image

image

image

image

image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też poprosze o informacje. Pisałam w poprzednim wątku i na gg. Próbuje jeszcze raz.....

:)

image
i w gore

image
up na jutro

image
UP dla forumki

image
image
no i jest juz nowy nabywaca tej pieknej sukni? czy nadal nikt sie nie zdecydował?

kate84 i Olka01 odpisłam na e-mail:) pozdrawiam

image
Hejka,widziałam Twoja suknie już kilka razy ale dopiero teraz się nią tak naprawde zainteresowałam,poproszę o maila z wymiarami(wzrost,rozmiar stanika itp.)ceną i wszystkimi przydatnymi informacjami na maila kasiunia-kate1984@wp.pl no i przy okazji podbijam ci wątek,bo juz prawie uciekł:)

dziewczyny na pytania odnosnie ceny i szczegółow odpowiadam na e-mail podajcie adresy e-mail lub napiszcie na mojego e-mail-a widocznego w profilu:)

image
Mam pyatnko a a ile chcesz ja sprzedac albo gdzie ja kupowałas??
image
Nprawdę przepiękna suknia =) Mam pytanko- mianowicie na jaki mniej wiecej wzrost jest ta suknia .I jaka jest jej cena ?? Pozdrawiam
up

image
up

image
nadal na sprzedaz

image
do góry