Widok
SPRZEDAM SUKNIĘ MODEL CINDERELLA Z SALONU FARAGE R 40/42
ŚNIEŻNOBIAŁĄ BOGATO ZDOBIONĄ KRYSZTAŁAMI SWAROVSKIEGO SUKNIĘ ŚLUBNĄ SPRZEDAM PRZYSZŁEJ PANNIE MŁODEJ KTÓRA CHCE TEGO DNIA WYGLĄDAĆ OLŚNIEWAJĄCO GORĄCO POLECAM TEN WŁAŚNIE MODEL:)
SUKNIA SKŁADA SIĘ Z 2 CZĘŚCI : BOGATEGO W KORONKĘ ORAZ KRYSZTAŁKI WIĄZANEGO GORSETU ORAZ KILKUWARSTWOWEJ A JEDNOCZEŚNIE LEKKIEJ JAK MGIEŁKA SPÓDNICY. GORSET WSPANIALE RZEŹBI TALIĘ ORAZ UWYDATNIA KOBIECE ATUTY:) CAŁOŚĆ WYGLĄDA REWELACYKNIE . DO SUKNI PASUJĘ STEBRNE DODATKI .
SUKNIA TYPU PRINCESA:)
OSOBY ZAINTERESOWANE PROSZE O ADRESY MAILOWE NA KTÓRE PRZEŚLE ZDJĘCIA.
JESTEM PIERWSZĄ WŁAŚCICIELKĄ SUKNI. CENA W SALONIE 4000ZŁ
PROPONOWANA CENA PRZEZE MNIE 2600.
SUKNIA SKŁADA SIĘ Z 2 CZĘŚCI : BOGATEGO W KORONKĘ ORAZ KRYSZTAŁKI WIĄZANEGO GORSETU ORAZ KILKUWARSTWOWEJ A JEDNOCZEŚNIE LEKKIEJ JAK MGIEŁKA SPÓDNICY. GORSET WSPANIALE RZEŹBI TALIĘ ORAZ UWYDATNIA KOBIECE ATUTY:) CAŁOŚĆ WYGLĄDA REWELACYKNIE . DO SUKNI PASUJĘ STEBRNE DODATKI .
SUKNIA TYPU PRINCESA:)
OSOBY ZAINTERESOWANE PROSZE O ADRESY MAILOWE NA KTÓRE PRZEŚLE ZDJĘCIA.
JESTEM PIERWSZĄ WŁAŚCICIELKĄ SUKNI. CENA W SALONIE 4000ZŁ
PROPONOWANA CENA PRZEZE MNIE 2600.
Właśnie sie zastanawiam nad takim welonem "kogucikiem" :)
Mogłabyś mi wysłać zdjęcia jak wyglądałaś w tym welonie w całości z suknią ? Wyżej podałam maila. Baaardzo bym prosiła, bo zastanawiam się coraz mocniej .... Też odnoszę wrażenie, że jest za grzeczny, ale moja mama sie parła.
A welon wygląda tak :

Co o nim sądzisz ?? Miałaś podobny? Myslisz, że by pasował??
Prosze wyślij mi zdjatka :)
Mogłabyś mi wysłać zdjęcia jak wyglądałaś w tym welonie w całości z suknią ? Wyżej podałam maila. Baaardzo bym prosiła, bo zastanawiam się coraz mocniej .... Też odnoszę wrażenie, że jest za grzeczny, ale moja mama sie parła.
A welon wygląda tak :

Co o nim sądzisz ?? Miałaś podobny? Myslisz, że by pasował??
Prosze wyślij mi zdjatka :)