Widok
SPRZEDAM SUKNIE ŚLUBNĄ - AGNES NOWA KOLEKCJA 2008
Cześć,
Sprzedam suknię ślubną zakupioną w salonie Agnes w Gdyni. Suknia jest z kolekcji 2008 r.
Cena do uzgodnienia. Możliwość obejrzenia i przymierzenia w Gdyni.
Link do aukcji:
http://www.allegro.pl/item371307435_suknia_slubna_agnes_kolekcja_2008.html
Sprzedam suknię ślubną zakupioną w salonie Agnes w Gdyni. Suknia jest z kolekcji 2008 r.
Cena do uzgodnienia. Możliwość obejrzenia i przymierzenia w Gdyni.
Link do aukcji:
http://www.allegro.pl/item371307435_suknia_slubna_agnes_kolekcja_2008.html
wiesz jak dla mnie to nie jest ślubna kiecka - tak zreszta tez mowila Pani w salonie... ze ta suknia nadaje sie na drugi dzien :) chcialam ta suknie na 1 dzien, ale moj tata stwierdzil ze jest zbyt prosta i ze w takiej to moge isc na swoj trzeci slub (taki zarcik) :)
wiec zdecydowalam ze na 1 dzien 1752 a na drugi wlasnie ta 1709 kompromis :)
Ona wcale nie wyglada jak slubna suknia dla mnie - a chcialam miec wlasnie biala lub ecru suknie na drugi dzien, wiec... taki oto jest sens, ktorego jak dla mnie nie musisz rozumiec :p
Drugiego dnia tez chce sie wyrozniac sposrod gosci, a w tej sukni na pewno bede :p
wiec zdecydowalam ze na 1 dzien 1752 a na drugi wlasnie ta 1709 kompromis :)
Ona wcale nie wyglada jak slubna suknia dla mnie - a chcialam miec wlasnie biala lub ecru suknie na drugi dzien, wiec... taki oto jest sens, ktorego jak dla mnie nie musisz rozumiec :p
Drugiego dnia tez chce sie wyrozniac sposrod gosci, a w tej sukni na pewno bede :p
mialo byc ze co 3 :pppp
ale owszem co do 1709 sie zgadzam - piekna suknia (bo tez mam taka) :) ale nie na slub bo zbyt skromna, no chyba ze ktos nie robi wystawnego wesela (czyt. na bardzo duzo gosci) to wtedy moze sobie na taka suknie (1709) pozwolic, bo wtedy moim zdaniem pasuje ubrac mniej "strojna" suknie :)
ale owszem co do 1709 sie zgadzam - piekna suknia (bo tez mam taka) :) ale nie na slub bo zbyt skromna, no chyba ze ktos nie robi wystawnego wesela (czyt. na bardzo duzo gosci) to wtedy moze sobie na taka suknie (1709) pozwolic, bo wtedy moim zdaniem pasuje ubrac mniej "strojna" suknie :)
Mami, to,że robi się wesela na 100 czy 200 czy więcej osób, nie oznacza jaką masz mieć suknię, bardzo strojną czy mniej,z falbanami, kołem,koronką itp.
To kwestia gustu, tego kto w czym się lepiej czuje.
Co za różnica ile osób będzie. Para Młoda jest w tym dniu najważniejsza i wyjątkowa. A suknia Panny Młodej, nie może przyćmić jej urody.
To kwestia gustu, tego kto w czym się lepiej czuje.
Co za różnica ile osób będzie. Para Młoda jest w tym dniu najważniejsza i wyjątkowa. A suknia Panny Młodej, nie może przyćmić jej urody.
no z ta liczba gosci chodzilo mi o to ze ta "nasza" 1709 bardziej mi sie kojarzy jakos tak koktajlowo niz na slub :) czyli wlasnie ze bardziej na jakies takie wesele nie polskie ;) a np. w niemczech, gdzie nie ma takich hucznych (tanecznie i w ogole) imprez :) ale to tylko moje zdanie :)
dla mnie wygladalas pieknie w tej sukni - ta suknia jest piekna i dlatego tez wlasnie taka bede miala :)
dla mnie wygladalas pieknie w tej sukni - ta suknia jest piekna i dlatego tez wlasnie taka bede miala :)