Widok

SPRZEDAM SUKNIĘ:)

Wesele Temat dostępny też na forum:
jest to suknia Farage model Galaxy przerobiona na moje zyczenie wiec napewno nie ma takiej drugiej:) w gorsecie jest wszyta metka z rozmiarem 38 a dół 68 w pasie.W tej sukni czulam sie jak ksiezniczka.Kolor sukni: ecri / beż. Suknia jest przed czyszczeniem wiec zapraszam smialo na przymiarke kontak na forum lub na priva ale niestety mam dostep do komputera tylko poznym wieczorem i tylko wtedy moge odpowiedziec na ewentualne pytania:)
P.S. na zdjeciu jest widoczne bolerko mialam je wypozyczone z Farage wiec nie stanowi przedmiotu sprzedazy:)

image

image

image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc mialas naprawde przepiekna suknie i mam taka prosbe czy moglabys przyslac mi na meila dokladne rozmiary i wymiary :) a takze cene-z gory slicznie dziekuje :) zabka

hej,hop

i do gory

up

witam,
moge prosic o cene i zdjecia na maila
aniabezi@poczta.onet.pl

z gory dziekuje;-)

i jeszcze raz do gory

nie zawsze zagladam na forum jak ktos bedzie zainteresowany zapraszam kontakt przez e-mail

to znowu ja :) czy dostalas moze mojego e-maila z pytaniem? Jesli nie to chcialaby cie poprosic o nr kontaktowy do ciebie bo bardzo jestem zainteresowana kupnem twojwj sukienki-jest przesliczna :)
pozdrawiami czekam na odpowiedz :)

czasami mi poczta szwankuje:( nr.tel wysylam na priva gdyby nie doszedl daj znac sprubuje ponownie :)

up

w gore

za rowne 4tyg.bede w domku to sie z toba skontaktuje (jesli jej nie sprzedaz oczywiscie) to z checia wpadne na przymiarke ;) jestem zakochana w tej sukni hihihihihihi pozdrawiam

pozdrawiam w takim razie nie podbijam czeka na ciebie:)

zabka 1983 jestes jeszcze zainteresowana moja sukienka? jutro wyjerzdzam do niemiec ale wracam w niedziele jesli nadal chcesz ja kupic to daj znac jesli nie wystawie ja znowu do sprzedazy:) pozdrawiam:)

:)

nadal na sprzedaz

Dziewczyny, ta suknia jest przepiękna!!! Widziałam na własne oczy, naprawdę cudo!!!!!!!!

(Aniu, gdybym nie była wyższa od Ciebie, to bym sobie przymierzyła... tak z ciekawości....) :) :) :)

A jaki to rozmiar i na jak wysoką osobę? :)
rozmiar masz napisany na poczatku ale najlepiej przyjechac przymierzyc , ja mam wzrost 168 ale suknia byla troche na mnie za dluga wiec moze byc na wyzsza osobe lub mozna ja spokojnie skrocic:)

up

do góry