Widok

SPRZEDAM WSZYSTKO ZA 5zł !! .TORBY/BUTY. ZAPRASZAM. ZALEŻY MI NA SZYBKIM POZBYCIU SIĘ RZECZY:)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
ZAPRASZAM:) Wszystko po 5zł.. (+koszt wysyłki;buty-10zł list polecony ekonomiczny,torby-w zależności od wagi)

ZALEŻY MI NA POZBYCIU SIĘ TYCH RZECZY. Krótki opis nad każdym ze zdjęć:)
.TORBY I BUTY.

1.Torba. Wzór egipski. Niespotykana. W środku kieszonka na suwak. Na zewnątrz z dwóch stron kieszonka również na suwak. Stan oceniam na bardzo dobry-. Minimalne ślady użytkowania.

image

Uploaded with ImageShack.us

image

2.Torba. Wzór koła. W środku kieszonka na suwak. Na zewnątrz po jednej stronie dwie kieszonki na zatrzaskę. Stan oceniam na bardzo dobry-. W środku minimalnie uszkodzona "podszewka".

image

image

3.Torba. "NEXT" W środku kieszonka na suwak,kieszonka na np.chusteczki i kieszonka na np.telefon. Zasuwana na dwa suwaki. Stan oceniam na bardzo dobry-.

image

4.Torba,koszyk,kosz z wikliny. W środku kieszonka na suwak,kieszonka na np.telefon. Stan oceniam na bardzo dobry-.

image

image

5.Buty. "Fiore" Rozmiar: 38/małe 39. Stan oceniam na bardzo dobry-. Ślady użytkowania tylko trochę na obsacikach. Zieleń-HIT. Ze skóry.

image

image

6.Buty,szpilki. "Select" Rozmiar: 4 (37),choć na bucie jest 5 (38),to są mniejsze. Kolor karmelowy. Gdzie nie gdzie widać minimalne ślady użytkowania. Buty mają ozdoby szycia ręcznego na skórze. Bardzo ładnie to wygląda. Z prawdziwej skóry.

image

image

7.Buty. "Atmosphere" Rozmiar: 5 (38). Ciemny fiolet. Prawdziwa skóra. Szpilka. Minimalne ślady użytkowania.

image

image

8.Buty "Rich's" Rozmiar: 6 (39). Czarno-białe. Skóra prawdziwa. Jak nowe. Ślady użytkowania widać tylko pod spodem,na podeszwie. Szpilka grubsza.

image

image

9.Buty "Van Dal" Rozmiar: 6 (39). Skóra. Jak nowe. Raz założone. Czarne. Niski obcasik.

image

image

10.Buty "GEOGRE". Rozmiar: 4 (37) Prawdziwa skóra. Czarno-beżowe. Jak nowe. Raz założone. Szpileczka niska,grubsza.

image

image

11.Buty,czółenka/szpilki. "ASOS" Rozmiar: 40. Stan moim zdaniem bardzo dobry-. Raz założone. Lakier. Kolor-taki wiśniowy. Wysokość obcasa-10,5cm.

image

image

12.Buty,czółenka/szpilki. "NEW LOOK" Rozmiar: 40. Stan moim zdaniem bardzo dobry-. Raz założone. Czerń. Cekiny (kilka odpadło;nie rzuca się to w oczy). Wysokość obcasa-9,5cm-10cm.

image

image

13.Buty,trepki/szpilki. "SUSST" Rozmiar: 40. Stan moim zdaniem bardzo dobry-. Jedynie na obcasiku jest minimalne zdarcie. Czerń. Cyrkonie. Wysokość obcasa-8cm.

image

image

14.Buty,koturnie. "Clara Barson". Rozmiar- 41,ale pasują na 40. Czerń,lakier. Koturna. Kokarda. Stan moim zdaniem bardzo dobry-. Wysokość koturny-8cm. Bardzo wygodne.

image

image

15.Buty,klapki. "QUEEN" Rozmiar: 41. Stan moim zdaniem bardzo dobry-. Niski obcasik.

image

image

16.Buty,klapki. Koturnie. Dżety. "EUROSUOLE" Rozmiar-41. Stan moim zdaniem bardzo dobry-. Ślady użytkowania we wkładce. Wysokość koturna-10cm. Bardzo wygodne.

image

image

17.Buty,koturnie. "BLUE RIVER" Rozmiar-40. Stan oceniam na bardzo dobry-. Wiązane na nogach. Wysokość koturny-8,5cm.Bardzo wygodne. Ażurowe.

image

image

18.Prawie jak nowa torba "NEXT" w kolorze bordowym/ciemno-czerwonym. Wymaga odświeżenia,gdyż leżała długo w szafie.
Posiada 3 przegródki;w jednej kieszonka na suwak,druga bez żadnych kieszonek a w trzeciej kieszonka na telefon. Po dwóch bokach kieszonka.

image

19.Torba ze skóry (kolor granat). 2 przegrody i kieszonka na suwak. Stan dobry. Dłuższy pasek. Zapięcie na magnez.

image

20.Torba duża z grubego płótna,większa niż A4,na suwak. Firma H&M. W środku kieszeń na suwak,kieszeń na portfel i komórkę,kolor beż. Na wierzchu po bokach 2 kieszenie,pasek średni. Stan dobry.

image

21.Torba,skóra. Czarna na krótki pasek. Firma ATMOSPHERE. W środku kieszonka na suwak,na wierzchu zdobiona dżetami,nie ma zapięcia. Stan bardzo dobry-.

image

22.Torba. "NEW LOOK" Kolor-czarny. A4. Węża skórka,pasek krótki. W środku kieszonka na suwak i na komórkę. Zapięcie ma na magnez. Stan dobry.

image

23.Torba listonoszka,brązowa. Materiał gruby. Na suwak. Kieszonka w środku na suwak i na komórkę. Stan bardzo dobry-.

image

24.Torba biała ze skóry. 2 przegródki na suwak,w jednej kieszonka na suwak,w drugiej na portfel i komórkę. Na zewnątrz 2 kieszenie na magnez. Zapięcie na magnez. Stan bardzo dobry- (widać na zdjęciu!) Pasek krótki.

image

25.Torba ze skóry. Kolor brąz. Na suwak. W środku kieszonka na suwak,pasek krótki. Stan bardzo dobry-.

image

26.Torba z "wikliny?",beż z czarnym. Do ręki trzymanie. Zapięcie na magnez,w środku kieszonka na suwak i komórkę. Stan bardzo dobry-.

image

27.Torba pikowana,z materiału. Ciemna czerwień w zielone coś. Na suwak. Pasek średniej długości. Stan bardzo dobry-.

image

28.Torba,koszyk;robiona na szydełku. Do ręki. Kolor zieleń,czerwień,żółty,czerń. Na magnez. Kieszonka w środku. Stan bardzo dobry-.

image

29.Torba robiona na szydełku,kolor siwy,z cekinami. Zapinana na rzepę. W środku kieszonka. Stan bardzo dobry-.

image

30.Torba ze skóry. Czarna z brązem. Na suwak. Długi pasek. Na zewnątrz kieszeń na suwak. W środku kieszeń na suwak. Stan bardzo dobry-.

image

ZAPRASZAM BARDZO SERDECZNIE:):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nr 8 - SPRZEDANE.
Nr 14 - REZERWACJA.
Nr 11 - REZERWACJA.

:)
Nr 24 - SPRZEDANA.
24,20 i 18 rezerwuje
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
dopiero zobaczyłam,że 24 sprzedane :/ więc zostaję tylko przy 18
image

www.ans-photo.pl
to ja napisze tez tu że rezerwuję 3 i 26 :)
image
Nr 26 - REZERWACJA.
Nr 28 - REZERWACJA.

:)
BIORE 23
image
mała ciężarówka
Tylko,że tylko wysyłka:(
ciascioo
20 i 18 wolne.
24 tak,sprzedana:(
gdzie mozna odebrac?
image

www.ans-photo.pl
ciascioo
Tylko wysyłka jak w temacie:/
HOP:)
ZAPRASZAM:)
ile z wysylka ,pisz priva
image
Rezerwuję 18 i 19
Czy buty nr 11 są aktualne? jeśli tak to rezerwuję 11 i 2
Poprosiłabym o wymiary torby nr 2
HOP.

ZARAZ PO ODPISUJĘ WSZYSTKIM OSOBOM KTÓRYM NIE ZDĄŻYŁAM ODP. :)
Witam,

interesowałyby mnie 19 i 30 jeśli są wolne, jaki byłby koszt wysyłki
rossi czekam na dane do przelewu na prv
nr 3 i 26
image
ja tez czekam na info
image
JUŻ ODPISUJĘ:)
Przepraszam,że dopiero,ale na prawdę;ciężko mi znaleźć czas:(

Tym samym zapraszam:)
~Beznicka

Nr 11 - Są niby "sprzedane",ale coś czuję,że nie dojdę do porozumienia z osobą,która je kupiła,także jeśli jest Pani zainteresowana będą czekały na Panią,tylko zobaczę co dziś mi ta osoba napiszę:) Dobrze?

Nr 2 - Wolna:)
szerokość | -21cm
długość __ -30cm

Pozdrawiam:)
SPRZEDANE I WYSŁANE!:
nr 8, 12, 24
(usuwam zdjęcia,aby nie "myliły":))
Rezerwowałam wczoraj rano 18 i 19.
Czekam na info czy obie są wolne.
czy nr 25 jest wolne?
image
mała ciężarówka
Napisałam na PRIV:)
madaflay
~Beznicka
odpowiedziałam,znajduje się odp.troszkę wyżej,bo mi się pomyliło:) jak coś,daj znać.
~fuksik

nr 19- 3 osoby są przed Panią,jak będę wiedziała co i jak,będzie Pani w kolejce.
30-wolne:)
zalusa
czy nr 2,6,20,22 aktualne :) ?
image
image
Anka0310
~Beznicka

Przepraszam,pomyliłam się,2 jest zajęta,Pani jest druga w kolejce.
poprosze napewno nr 20 (prosze o koszt przesylki) i jak zwolni sie nr 2 to tez biore :) nr 6 i 22 zwalniam :)
image
image
~Beznicka - 2 się zwolniła,więc jeśli Pani jest zainteresowana-torba czeka.
Następna jest Pani Anka0310.
To poproszę o 30 tylko.

Pozdrawiam
Napisałam na PRIV.
MOŻE KTOŚ SIĘ JESZCZE SKUSI NA COŚ??:)
PROSZĘ O ODPOWIEDZI OSÓB,KTÓRE REZERWOWAŁY RZECZY:)

ZAPRASZAM:D
HOP HOP :)
CZY KTOŚ ZAMIERZA ODEZWAĆ SIĘ JESZCZE Z TEGO WĄTKU??
SĄ INNE OSOBY,KTÓRE SĄ ZAINTERESOWANE RZECZAMI:/ DZIŚ CHCIAŁABYM WIEDZIEĆ,ABY POWIADOMIĆ INNE OSOBY.

POZDRAWIAM.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja czekam na decyzję poprzedniczek w sprawie 18 i 19
jeśli obie są wolne to poproszę na priva nr konta
Rossi - odpisałam na priv i tak jak napisałam 18 i 22 biorę, a co do butów dam znać jutro jak sprawdzę dokładnie rozmiar
HOP :)

Zaraz po odpowiadam osobom,które się zdecydowały:)
SPRZEDANE I WYSŁANE!:
nr 14, 26, 28, 23
@0 biore napewno a co z nr 2 ? zwolnila sie rezerwacja ? ;)
image
image
Może ktoś się jeszcze skusi?:)
Bardzo proszę o odp.osób,które rezerwowały rzeczy. Inne osoby czekają!:/
PROSZĘ O ODEZWANIE SIĘ!
DŁUŻEJ CZEKAĆ NIE MOGĘ..
WIDZĘ,ŻE OSOBY NIE RACZĄ SIĘ ODZYWAĆ.
TAKŻE PISZĘ DO OSÓB KTÓRE BYŁY NASTĘPNE. ABY NIE BYŁO ŻADNYCH NIE POROZUMIEŃ. CZYTAŁY PANIE WIADOMOŚCI I DO TEJ PORY NIE ODP.,TAKŻE WIDOCZNIE ZREZYGNOWAŁY PANIE.

POZDRAWIAM.
HOP:)
MOŻE KTOŚ JESZCZE?
PROSZĘ O ODPISYWANIE OSÓB,KTÓRE BYŁY ZAINTERESOWANE.
czy nr 25 dostęny jest ?? torebka brazowa
SPRZEDANE I WYSŁANE!:
nr 18, 19, 21, 22, 25, 30
MARTA
25 jest sprzedana.
HOOPSA:)
MOŻE KTOŚ JESZCZE?
Czy torba hm i buty ażurowe aktualne?:)
Nr 17 wolny:)
Nr 20 - zajęte i już raczej na pewno sprzedane. Czekam tylko na pieniążki.
SPRZEDANE I WYSŁANE!:
nr 3
SPRZEDANE I WYSŁANE!:
nr 2, 20
ZOSTAŁY JESZCZE RZECZY,KTÓRE SĄ NA ZDJĘCIACH.
MOŻE KTOŚ SIĘ JESZCZE SKUSI NA COŚ?:)
SPRZEDANE (wysyłka po Świętach!) :
nr 7, 9
MOŻE KTOŚ JESZCZE?:)
SPRZEDANE I WYSŁANE :
nr 7, 9
ZAPRASZAM PO ŚWIĘTACH:)
Torebeczki wlasnie otrzymalam. Sa super :)

Dziekuje i pozdrawiam :)
image
image
Torebka doszła, jednak nie jest to skóra naturalna jak mnie Pani zapewniła tylko, po prostu, skaja a stan niestety nie jest BDB tylko jak już to DB - (minus za zapach frytek i oleju, itp fastfoodowych.) Poza tym pisała Pani, że nic z kosztów wysyłki dla siebie nie bierze, co jest nie prawdą, znaczki na kopercie to 4,50zł, zwykła szara koperta (nie bąbelkowa) to koszt paru groszy i kawałek taśmy, więc gdzie się podziały te 3,50zł? dla mnie to nie majątek ale skoro wcześniej pytam to oczekuję szczerych odpowiedzi. Szkoda słów. Stwierdziłam, że zakupy na odległość z forum nie jest jednak dobrym pomysłem. Jak dotąd trafiałam na uczciwe forumki, Pani do takich nie należy.
image
NIE PIERWSZY RAZ SPRZEDAJĘ TUTAJ RZECZY.
JAKOŚ KAŻDY BYŁ ZADOWOLONY PO TYM JAK PISALI MI WIADOMOŚCI,POD TEMATEM RÓWNIEŻ POLECALI CZY TEŻ WYSTAWIALI MI KOMENTARZE NA ALLEGRO I NIKT NICZEGO NIE ZARZUCAŁ. JAK WIDAĆ PANI ROBI PROBLEM. BYŁY KOPERTY BĄBELKOWE BĄDŹ Z DNEM-A WIĘC TE DROŻSZE. TAŚMA-NIE KOSZTUJE W KOŃCU ZŁOTÓWKĘ CZY TAM DWA ZŁOTE. TAKŻE TAK JAK PISAŁAM-DLA SIEBIE NIC NIE BIORĘ,BO CO MI TO DA? SKORO WYSTAWIŁAM COŚ ZA 5zł,TO CHCIAŁAM TYLKO TYLE,BO CO MI ZE ZŁOTÓWKI NP. CHCIAŁAM SIĘ TYLKO POZBYĆ RZECZY.
NAPISAŁAM SKÓRA,PONIEWAŻ PRACOWAŁAM PRZY NATURALNYCH SKÓRACH,TAKŻE MIAŁAM PRZEZ WIELE LAT Z TYM DO CZYNIENIA.
NIE DOŚĆ,ŻE PANI KUPIŁA COŚ ZA 5zł,TO JAKIEŚ BEZPODSTAWNE PRETENSJE. EH:) POZDRAWIAM.
SKORO JEST PANI NIE ZADOWOLONA,TO PROSZĘ SPRZEDAŻ TO ZA WIĘCEJ I ZWRÓCĄ SIĘ PANI PIENIĄDZE. JA NAPISAŁAM WSZYSTKO TAK JAK BYŁO.
widzę że jest tu ktoś nie zadowolony więc odpuszczę pisanie wiadomości prywatnej a wypowiem się tutaj aby również każdy to widział publicznie. kupiłam u tej Pani torbę i buty i również ze skóry. jestem jak najbardziej zadowolona. wszystko tak jak w opisie. co do kosztów nie mam zarzutów bo sama sprzedaję i płacę takie kwoty. ja tą Panią polecam nie pierwszy raz zresztą bo kiedyś kupiłam też ubrania też za grosze i jak no po prostu nowe były także ja uważam że warto tym bardziej za tak śmieszne pieniądze. buty to po prostu piękne jak na mnie szyte a torba idealnie do nich pasuje i tyle w temacie. zresztą można zobaczyć komenty na allegro czy szafie i wszystko jest jasne pzdr i jeszcze raz ślicznie dziękuję:):)
Torba ze skóry naturalnej? Jakiś żart chyba, skaja a raczej folia odchodzi na rączkach i bokach torebki. Niektórzy mają kupę hajcu i wyprzedają swoje rzeczy za bezcen więc argument że coś kosztuje 5zł, nie znaczy, że ma być jakimś gów..m. Pracowała Pani przy skórach? to powinna wiedzieć że musi być metka świadcząca o materiale z jakiego jest wykonany wyrób, jeśli go nie ma tzn że to nie jest skóra nat., a tu jest na metce tylko made in China. Co do kosztów to gratuluję wyboru sklepu gdzie koperta z dnem (nie bąbelkowa) kosztuje 3,50zł, zresztą ona też chyba była made in China bo cienka była aż się podarła, i musiała ją Pani okleić taśmą. Koperta z dnem porządna nie drze się od wkładania do niej rzeczy. Mam takie w pracy i są bardzo wytrzymałe. Śmiech mnie po prostu bierze. Zresztą co będę sobie tępić język, na takich nieuczciwych ludzi, nie warto. Jest Pani przekonana, że to skóra to widać z jakim pokrojem człowieka mam do czynienia. Wszystko w tym temacie.
image
To ja również się wypowiem. Ja także zmuszona jestem do wystawienia niezbyt pozytywnej opinii. Nie chodzi tu o koszty przesyłki ale o stan torebki, który ciężko określić jako bdb-. Pytałam się Pani przed zakupem, jakie torebka ma ślady użytkowania i ewentualne uszkodzenia. Napisała Pani, że wszystko jest w porządku, że żadnych uszkodzeń torebkanie ma oraz że ma normalne ślady użytkowania. Tymczasem na torebce są pęknięcia, zarysowania i w niektórych miejscach zdarta jest skóra i widać podszewkę (i to wcale nie jest w jakiś mało widocznych miejscach). Przecież na całej torebce na obrzeżach skóra jest mocno pościerana do podszewki, czego nie sposób niezauważyć. Przykro mi, ale wiedząc jaki jest jej stan (o co pytałam, a co Pani przemilczała), nie wydałabym na nią nawet 5 zł. Jak to określiły moje koleżanki z pracy, torebka jest znoszona i wyekspoatowana.
SPRZEDANE (przygotowywane do wysyłki) :
nr 1

P.S. Wolę się już nie wypowiadać. Zawsze znajdzie się ktoś,kto będzie nie zadowolony. Tak niestety jest jak się kupuje "wirtualnie". Gdybym była obecnie w Trójmieście z chęcią spotkałabym się,aby sprzedać "osobiście" i wtedy byłoby wszystko jasne. Bo było napisane-UŻYWANE. Proszę nie mylić tego jako-NOWE,Z METKĄ.
No,ale cóż... Forum,forum. Ale skoro sprzedaję rzeczy na portalach,gdzie się dostaje komentarze,to wszystko mówi za siebie skoro są same POZYTYWY! Tu każdy może oczernić,bo tu się nic nie wystawia.
cytuję: "Bo było napisane-UŻYWANE. Proszę nie mylić tego jako-NOWE,Z METKĄ."
Chyba jakiś żart, każdy dobrze wie, że UŻYWANE, kupujący oczekuje tylko aby stan faktyczny był taki jak się opisuje a Pani po prostu z premedytacją mydliła ludziom oczy aby tylko kupili te rzeczy. A to że używane nie znaczy, że ma być jakimś gów...m, bo dużo ludzi tu na forum sprzedaje rzeczy używane i dużo z nich jest na prawdę w bardzo dobrym stanie, prawie jak nowe. Więc stwierdzenie że było napisane, że używane, nie ma żadnego uzasadnienia. Nie twierdzę że wszystkie rzeczy były "be" ale jak widać ja i Wiola1 zostałyśmy oszukane, być może jest tu ktoś jeszcze kto nie chce się ujawniać, nie wiadomo.
A co do Allegro to, to że ma Pani 100% pozytywnych komentarzy nie świadczy, że jest bez skazy, gdyż wiele ludzi boi się wystawić negatywny komentarz z tego względu że sprzedający ze złości odwdzięcza się tym samym (bez powodu).
image
Otrzymalam rzeczy kupione u Pani.Niemal natychmiast-SZOK,oczywiscie pozytywny:-)Jak najbardziej jestem zadowolona.Wszystko tak jak w opisie,nawet lepsze niz na zdjeciach.Nosi sie wszystko super.Na pewno jeszcze do Pani wroce kupowac.Pozdrawiam.
Prosze sie nie przejmowac zazdrosnymi osobami,ze Pani udaje sie cos sprzedac a innym nie.Ta zazdrosc kobiet:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dobrze więc, jak będę miała chwilę to mogę zrobić i wstawić zdjęcia torebki w stanie "bardzo dobrym minus" czyli zdarć i odrapań, skoro moje uwagi są takie wątpliwe dla niektórych. I o jakiej zadzrości tu mowa... buhahaha, zostawiam to bez komentarza, bo słów brakuje. Ja mam zastrzeżenia co do stanu torebki, bo torebka ma uszkodzenia , co zostało przemilczane, mimo iż pytałam. Niestety kupiłam coś, czego raczej nie będę używać, tylko wyrzucę , bo wstyd nosić torebkę w takim stanie. Przykro mi to stwierdzić, ale moje kilkuletnie, sporo noszone torebki wyglądają dużo lepiej. I jeszcze jedno, kupując używane przedmioty, nie wymagam aby były nowe, ale jeżeli pytam, jakie torebka ma wady, czy uszkodzenia, to oczekuję chociaż uczciwej odpowiedzi.
Dziwne, że osoby które tak zachwalają ową Panią są niezalogowane...
czyżby pisała to sama autorka wątku?
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jej jak ludzie potrafią być beszczelni...;/
Prosze sie nie przejmowac tymi zazdrosnymi komntarzami tak jak ujela juz moja poprzedniczka;)
Widac w jakim stanie torebka jest i nie uwazam zeby byla zla,a Pani ktora ma tak wygurowane życzenia niech kupuje w markowych sklepach a nie na trojmiescie;/ Za 5zl kobieto to nawet w liumpie takiej torebki nie dostaniesz;/
W życiu tak zgryzliwej babie bym nic nie sprzedala,bo jeszcze by mnie na prawo i lewo obsmarowala wymyslajac sobie jakiej bzdury.
Do autorki : jednej klientki mniej nic nie zmieni nawet Pani nie poczuje bo jest Pani zaufana osobom i na ich miejsce kilejne 10:)
Pozdrawiam
Tak,oczywiście,że to ja piszę. W końcu mam tyle komputerów w domu,że aż nie mam gdzie ich pomieścić. Ach:) Proszę sprawdzić IP a dopiero wmawiać mi kolejne interesujące rzeczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny aby ikrucic komentarze wlejcie to co dostałyscie i wtedy autorka watku bedzie się mogła ustosunkowac do waszych uwag
pmagdalena, racja, po pracy zrobię zdjęcia choć co do stanu nie mam jako takich zastrzeżeń choć stan na pewno nie jest BDB, tylko DB - Zastrzeżenia mam do materiału bo miała być skóra nat., a jest skaja. Pytałam dwa razy czy to aby na pewno jest skóra nat., bo wyglądała skajowato na zdjęciach, tak właśnie napisałam autorce wątku a ona zapewniała że to na pewno skóra nat., poza tym zapach jedzenia fastfoodowego mnie odrzuca a nie wiem czy mogę tą torebkę wyprać bo made in China pewnie się rozleci.
image
aaa i zapomniałam, że koszty były zawyżone 3,50zł koperta z dnem (niebąbelkowa) śmiech na sali, też wykonam zdjęcia bo zatrzymałam kopertę ze zdziwienia
image
to, że ktoś trafił super i jest zadowolony nie oznacza że każdy tak musi. Ja nie mówię, że wszystkie sprzedany w tym wątku rzeczy są takie jak torebka którą ja otrzymałam

wklejam więc kilka fotek, nie są może najlepszej jakości i nie pokazują dokaądnie stanu torebki, ale co nieco na nich widać. Dodam, że na każdej fotce są inne uszkodzenia. Zdarta skóra jest zarówno na górze (przy zapięciu) jak i na dole (na zdjęciu góry kiepsko widać) Nie są to oczywiscie wszystkie wady, bo musiałabym wstawić masę zdjęć.

image

image

image

image

image

image

image

image

Więc i ja wstawię zdjęcia bo ta niby prawdziwa skóra a raczej folia "łuszczy się" i zdziera w kilku miejscach. Poza tym, wstawię kopertę która według Pani kosztowała 3,50zł.
Jestem niezadowolona z tego że zostałam oszukana co do materiału z którego jest torebka wykonana i zawyżonych kosztów przesyłki.
Teraz niech się Pani ustosunkuje.

1) Torebka niby ze skóry naturalnej

image

2) łuszczy ta naturalna "naturalna", w kilku miejscach tak jest

image

3) tutaj też się łuszczy na niby skóra naturalna a raczej folia

image

4) i w końcu koperta która kosztowała 3,50zł

image
image
i co?teraz nie ma już żadnych zgryźliwych komentarzy o zazdrości itp. itd.?
Wiola jak masz ochote sie wyklucac to idz gdzie indziej robic ambarans a nie tutaj;/
Co za ludzie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie mam ochoty, nie ja zaczęłam, napisałam tylko, że nie jestem zadowolona ze stanu torebki, bo o takich uszkodzeniach powinno się raczej poinformować kupującego. Mam prawo wyrazić swoje niezadowolenie, jeśli ktoś wprowadza cię w błąd. To jednak wywołało szereg zgryźliwych komentarzy pod moim adresem, nagle znalazło się tylu adwokatów. Więc teraz pytam się tych osób, co one na to, ciekawe czy chciałyby dostać rzeczy w takim stanie jak ja i zulusa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dobre!!!! Proponuję sprzedawać na allegro.Chociaż ja za pozytyw otrzymałam negatyw od sprzedającego Gdyż w komentarzu napisałam AUKCJA SIĘ ODBYŁA.Pani miała "pretensje" do mnie że wystawiła ,po
zaniżonej cenie sukienkę i ja ją za tę cenę kupiłam. Także trzeba uważać
głupich i wrednych nie sieją
Ze zdjęć nie wynika, że torebki mają jakieś wielkie wady. Za takie pieniądze faktycznie w lumpku raczej się nic lepszego nie dostanie. Rzeczy były używane i Sprzedająca o tym mówiła. Piszę jako postronna osoba, nie kupowałam niczego.
no dobrze, tylko że jeśli pytasz jakie torebka ma uszkodzenia i wady i otrzymujesz odp. że żadnych? Mam się zatem cieszyć, że kupiłam za taką cenę torebkę z dziurami od zewnątrz (kilkoma), powycieraną na całej jej długosci z góry i dołu, z licznymi zarysowaniami na skórze? Może zdjęcia nie oddają w całości jej stanu, ale czarnej torebce ciężko jest zrobić dobre fotki. Ja rozumiem, że cena nie była duża i że torebka była używana i nie oczekiwałam cudu, ale jej stan mnie powalił. Chodzi tylko o trochę uczciwości. Nawet na allegro powinno podawać się wszystkie wady, tym bardziej jeśli kupujący o to pyta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli dostałaś odpowiedź, że nie ma żadnych wad, to faktycznie nie jest w porządku, ponieważ dziura jest dość sporą wadą, wytarcia są normalne. Ja nie kupiłabym nic na forum, portale typu allegro są mimo wszystko bardziej bezpieczne.
U mnie było trochę inaczej bo pytałam czy to aby na pewno skóra naturalna i Pani powiedziała, że tak jak najbardziej tylko, że nie wie jaki gatunek. Zdziwiło mnie, że ktoś sprzedaje skórę nat. za 5zł dlatego pytałam dla upewnienia. Jest tak, że niektórzy mają więcej kasy i zależy im tylko aby się czegoś pozbyć żeby nie zalegało w szafie.
Pytałam też czy koszt wysyłki nie jest za duży bo 8zł to Pani powiedziała, że nić z wysyłki dla siebie nie bierze.
A potem okazuje się że ta niby skóra nat. jest zwyczajną skają made in China a koszt znaczków to 4,50zł. Tak jak napisała wiola1, chodzi o zwykłą uczciwość.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiola1 i zuzusa ,myślę że macie powód do niezadowolenia . Możecie ustalić ze sprzedającą zwrot przedmiotów jeśli się na to zgodzi.Ale koszty
przesyłki będą nie adekwatne i zostaniecie bez rzeczy i kasy.
Kupując na forum warto umówić się na odbiór osobisty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry