Widok
SPRZEDAM spacerówkę GRACO QUATTRO TOUR
mam do sprzedania spacerówkę
GRACO QUATTRO TOUR
kolor GRAFITOWY/ POPIEL
piankowa rączka bez uszczkodzeń
tapicerka i folia w okienkach w bdb stanie
cena 280zł (nowy 650zł)
lekka aluminiowa rama o przekroju owalnym
grawitacyjny system skladania jedna reka (wciskasz czerwony guzik i przekręcasz jedną ręką i wózek się sam składa, to samo z rozkładaniem)
czteropozycyjne oparcie rozkladajace sie niemal do poziomu leżącego
doskonalej jakosci tapicerka zdejmowana do prania- wczoraj wypraca, czyściutka i pachnąca
pieciopunktowe szelki
budka z okienkiem i mozliwoscia przelozenia do przodu- super sprawdza się wiosną i latem jak słońce świeci w oczy
tacka dla rodzicow z uchwytami na kubek i organizerem na drobiazgi
odpinana tacka dla dziecka z pojemnikami na napoje ,przekaski i zabawki
duzy opuszczany kosz
zespolony hamulec na tylne kola
przednie kola amortyzowane skretne
więcej zdjęć w galerii
http://picasaweb.google.com/107104916185623752776

Uploaded with ImageShack.us

GRACO QUATTRO TOUR
kolor GRAFITOWY/ POPIEL
piankowa rączka bez uszczkodzeń
tapicerka i folia w okienkach w bdb stanie
cena 280zł (nowy 650zł)
lekka aluminiowa rama o przekroju owalnym
grawitacyjny system skladania jedna reka (wciskasz czerwony guzik i przekręcasz jedną ręką i wózek się sam składa, to samo z rozkładaniem)
czteropozycyjne oparcie rozkladajace sie niemal do poziomu leżącego
doskonalej jakosci tapicerka zdejmowana do prania- wczoraj wypraca, czyściutka i pachnąca
pieciopunktowe szelki
budka z okienkiem i mozliwoscia przelozenia do przodu- super sprawdza się wiosną i latem jak słońce świeci w oczy
tacka dla rodzicow z uchwytami na kubek i organizerem na drobiazgi
odpinana tacka dla dziecka z pojemnikami na napoje ,przekaski i zabawki
duzy opuszczany kosz
zespolony hamulec na tylne kola
przednie kola amortyzowane skretne
więcej zdjęć w galerii
http://picasaweb.google.com/107104916185623752776

LidiaM - aktualne jeszcze?
dzisiaj zaczęliśmy się zastanawiać nad nową spacerówką ;) (trzecią... a jednak ;) dzisiaj stwierdziliśmy, że nasz Traper ma przykrótkie siedzisko i podnóżek dla Gabrysia)
jeśli aktualne - podaj mi proszę głębokość siedziska, szerokość oparcia i siedziska, długość podnóżka :)
cena ostateczna czy do negocjacji?
z którego roku jest wózek i czy ma jeszcze gwarancję?
jeśli nadal do sprzedania - to wstępnie rezerwuję (do otrzymania wymiarów i przemyślenia)
dzisiaj zaczęliśmy się zastanawiać nad nową spacerówką ;) (trzecią... a jednak ;) dzisiaj stwierdziliśmy, że nasz Traper ma przykrótkie siedzisko i podnóżek dla Gabrysia)
jeśli aktualne - podaj mi proszę głębokość siedziska, szerokość oparcia i siedziska, długość podnóżka :)
cena ostateczna czy do negocjacji?
z którego roku jest wózek i czy ma jeszcze gwarancję?
jeśli nadal do sprzedania - to wstępnie rezerwuję (do otrzymania wymiarów i przemyślenia)
Jesli moge podpowiedzieć bo wózek jest super,ale z tego co kojarzę bo pracowałam w wózkach kiedyś ma on już tyle lat mniej więcej co ma Córcia forumki która sprzedaje na suwaczku:) tego modelu juz jakis czas nie ma rynku,następca tego był quattro tour deluxe,wydaje mi się,że nie ma regulacji podnóżka,ale to już musi sprzedająca potwierdzić,ogólnie Graco polecam jak najbardziej,jedna z najlepszych firm produkujących spacerówki.
tak jak pisze melpomena podnóżek nie jest regulowany i raczej jest w pozycji stałej luźno opada w dół.
kupiony był dla Kornelki, Kasjan jeździł w Mutsy 3 w 1 , a teraz w chicco for me, który w końcu cudało mi się zdobyć;) i Graco nie jest używany. szkoda, żeby dalej leżał. jest wyprany i czyściutki.
kupiony był dla Kornelki, Kasjan jeździł w Mutsy 3 w 1 , a teraz w chicco for me, który w końcu cudało mi się zdobyć;) i Graco nie jest używany. szkoda, żeby dalej leżał. jest wyprany i czyściutki.
syn jeżdził w nim do samego końca wózkowych spacerów. nie pamietam dokładnie ile miał jak stwierdził, że woli spacery na nóżkach. z brakiem regulowanego podnóżka poradziłam sobie, bo ten materiał na dole ma takie dwa paski na rzep. zrobiłam dwa otwory w tej podnoszonej tacce i przewlekłam te paski. spięłam takimi dużymi agrafkami i sztywny podnóżek gotowy ;-) młody i tak długo go nie używał, bo wolał jak mu nóżki zwisają.
obecny model quattro sport /bodajże/ już taki fajny nie jest. jak dla mnie.
dziewczyny polecam szczerze ten wózeczek :-)
obecny model quattro sport /bodajże/ już taki fajny nie jest. jak dla mnie.
dziewczyny polecam szczerze ten wózeczek :-)
kurcze - szkoda, że nie ma tego podnóżka regulowanego :(((((
nam właśnie chodzi o jak największą powierzchnię do spania ;) bo znowu całe lato spędzimy na działce i pewnie dzienna 1 lub 2 drzemki będą w wózku... chyba, że jakimś cudem Gabryś da się przekonać do łóżeczka turystycznego...
więc potrzebny duży wózek :P żeby nóżki nie zwisały... :(((
więc niestety muszę zrezygnować - chociaż wózek bardzo mi się podoba :(((
Melpomena - ja też zimą nie jeździłam ;P teraz do swojej trasy dołożyłam drugie osiedle ;) hehehe :D nie wiem kiedy i jak się zdecyduję na jazdę na działkę (drugi koniec miasta) - a o to najbardziej chodziło ;) po to zostawiliśmy dla mnie Nissana ;) (do nauki)
dzięki - Gabryś ucałowany ;)
nam właśnie chodzi o jak największą powierzchnię do spania ;) bo znowu całe lato spędzimy na działce i pewnie dzienna 1 lub 2 drzemki będą w wózku... chyba, że jakimś cudem Gabryś da się przekonać do łóżeczka turystycznego...
więc potrzebny duży wózek :P żeby nóżki nie zwisały... :(((
więc niestety muszę zrezygnować - chociaż wózek bardzo mi się podoba :(((
Melpomena - ja też zimą nie jeździłam ;P teraz do swojej trasy dołożyłam drugie osiedle ;) hehehe :D nie wiem kiedy i jak się zdecyduję na jazdę na działkę (drugi koniec miasta) - a o to najbardziej chodziło ;) po to zostawiliśmy dla mnie Nissana ;) (do nauki)
dzięki - Gabryś ucałowany ;)