Widok
SPRZEDAM :-)
laktator ręczny AVENT ISIS
W SKŁAD WCHODZI:
LAKTATOR
2 ZAKRĘTKI DO SPODU LAKATORA,
2 NAKŁADKI ZAMYKAJĄCE LAKATOR
2 SILIKONOWE WKŁADKI SSĄCE WEWNĄTRZ LAKATORA
3 ZAWORKI
POJEMNIK DO ZAMRAŻANIA I PRZECHOWYWANIA POKARMU KTÓRY MOŻE BYC RÓWNIEŻ BUTELKA, NAKRĘTKA NA TEN POJEMNIK UMOŻLIWIAJĄCA PRZYMOCOWANIE GO DO LAKTATORA, PRZYKRYWKA ZAMYKAJĄCA SZCZELNIE POJEMNIK
SILIKONOWA NAKŁADKA SSACA KTÓRA MA ZA ZADANIE LEPIEJ POBUDZAĆ PIERŚ DO LAKTACJI PODCZAS UŻYWANIA LAKTATORA.
JAKO GRATIS DODAJĘ:
nakładki na sutki AVENT silikonowe-otwarte ale nigdy nie uzyte
butelka NUK
cena laktatora 50pln
W SKŁAD WCHODZI:
LAKTATOR
2 ZAKRĘTKI DO SPODU LAKATORA,
2 NAKŁADKI ZAMYKAJĄCE LAKATOR
2 SILIKONOWE WKŁADKI SSĄCE WEWNĄTRZ LAKATORA
3 ZAWORKI
POJEMNIK DO ZAMRAŻANIA I PRZECHOWYWANIA POKARMU KTÓRY MOŻE BYC RÓWNIEŻ BUTELKA, NAKRĘTKA NA TEN POJEMNIK UMOŻLIWIAJĄCA PRZYMOCOWANIE GO DO LAKTATORA, PRZYKRYWKA ZAMYKAJĄCA SZCZELNIE POJEMNIK
SILIKONOWA NAKŁADKA SSACA KTÓRA MA ZA ZADANIE LEPIEJ POBUDZAĆ PIERŚ DO LAKTACJI PODCZAS UŻYWANIA LAKTATORA.
JAKO GRATIS DODAJĘ:
nakładki na sutki AVENT silikonowe-otwarte ale nigdy nie uzyte
butelka NUK
cena laktatora 50pln
tunika kolor oliwki nosilam ja przez cala ciaze na kone 9 miesiac mialam 115cm w pasie:) cena 10 pln
bolerko rozmiar M CENA 10PLN
BOLERO+ TUNIKA JAKO KOMPLET 15 PLN
RYBACZKI BARDZO WYGODNE NIE GNIOTA W BRZUSZEK REGULACJA Z 2 STRON NA GUZIK I GUMKE. NOSILAM CALA CIAZE ZENA 10PLN
TUNIKA+BOLERKO+RYBACZKI= 25 PLN
KOMBINEZON NOWY NIE UZYWANY NA POLARKU ZO ODPINANYMI BUCIKAMI REKAWICZKI W KOMPLECIE ROZMIAR Z METKI 80 ALE WYDAJ MI SIE TROCHE MNIEJSZY WIEC PODAJE WYMIARY:
DL OD ZAWIESZKI NA WIESZAK DO KOSTEK 52 CM SZEROKOSC W PASIE 29X2, A PO NACIAGNIECIU GUMY 33X2 NOGAWKI OD KROKU W DOL 19 CM REKAW OD PACHY 21,5 CM
CENA 30 PLN
magda 23 tak sa to puszki zamknięte. jestem z gdanska.wyzej podawalam maila jak jestes zainteresowana to daj mi znac na maila to podam ci adres i dogadamy sie co do terminu:)
ewela kurcze nie wiem co jest grane ze nie dochodzą maile wyśle ci jeszcze raz i znowu prosze abys potwierdzila czy maile doszly.
ewela kurcze nie wiem co jest grane ze nie dochodzą maile wyśle ci jeszcze raz i znowu prosze abys potwierdzila czy maile doszly.
Maile dotarły :)
Zdecydowałam sie na oliwkową tunikę i ewentualnie bolerko.
Do tego poproszę żółtą koszulę z różową lamówką.
Czy można do Ciebie jakoś podjechać?
Będę w Gdańsku na pewno dzisiaj koło południa i może też w piątek.
Ale jak Ci nie pasuje to możemy się umówić na przyszły tydzień.
No i zastanawiam sie, jeśli by była możliwość obejrzenia rzeczy na miejscu to może jeszcze bym coś wzięła, np szlafrok niebieski.
Zdecydowałam sie na oliwkową tunikę i ewentualnie bolerko.
Do tego poproszę żółtą koszulę z różową lamówką.
Czy można do Ciebie jakoś podjechać?
Będę w Gdańsku na pewno dzisiaj koło południa i może też w piątek.
Ale jak Ci nie pasuje to możemy się umówić na przyszły tydzień.
No i zastanawiam sie, jeśli by była możliwość obejrzenia rzeczy na miejscu to może jeszcze bym coś wzięła, np szlafrok niebieski.
maritiki@op.pl