ST-motor

Opony - sprzedaż Wulkanizacja

Straszyn, Rubinowa 14

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Göran Gunnarsson - ocena We hade a flat tire when We got off the ferry from Sweden in the murning. We...
~Göran Gunnarsson
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 30 lipca 2024

Wieczor256 - ocena Mega pozytywny właściciel. Fachowiec w swoim fachu. Duży wybór opony ,...
~Wieczor256
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 2 kwietnia 2024

Jarek - opinia Obsługa bardzo miła szybką i profesjonalna. Bardzo polecam.
~Jarek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 czerwca 2023

Tomek - opinia Szybko i profesjonalnie najlepsza w Trójmieście.
~Tomek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 maja 2023

Michał - opinia Naprawiałem oponę od Harego,podejście do wykonania usługi...
~Michał
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 maja 2023

Wojtek - opinia wątek zamknięty Kompleksowa usługa wymiany opon. Wyważanie, szeroki wybór zaworów kątowych i...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 26 marca 2022

Wojtek - opinia wątek zamknięty Profesjonalne doradztwo w wyborze opon do konkretnego typu motocykla.
~Wojtek
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 26 marca 2022

Iwona - opinia wątek zamknięty Polecam bez wahania. Doradztwo, jakość wykonania usługi na wysokim poziomie.
~Iwona
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 19 maja 2020

Profesjonalna ekipa i warsztat wątek zamknięty Bardzo fajna i rzetelna ekipa, ładny warsztacik, czysto, schludnie i...
~Aviator
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 września 2018

Od czasu gdy zostałem motocyklistą wątek zamknięty nawet nie próbuję szukać innego punku który zapewnia mi pełną kompleksowa...
~Artur
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2018

Najlepsi! wątek zamknięty Ceny jak w internecie, jak czegoś nie mają na miejscu zawsze można domówić...
~Tomek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 stycznia 2018

najlepszy w okolicy wątek zamknięty 100% wart polecenia. Podejście i profesjonalizm na poziomie znacznie...
~jonasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 maja 2017

Serwis godny polecenia. wątek zamknięty Wymieniłem komplet opon plus łożyska(przód). Oponki zamówiłem również u nich,...
~Dombrowski Marek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 maja 2017

Polecam wątek zamknięty Pełna fachowość w każdym calu. Doradzili, założyli i pojechałem. Pełna...
~tolek1976
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 maja 2017

Pełna profeska wątek zamknięty Szybko, fachowo, profesjonalnie, bardzo pomocni w kwestiach technicznych,...
~Paweł
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Polecam wątek zamknięty Kolejny raz korzystałem z usług ST MOTOR i polecam ten zakład. Przystępne...
~Michał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Moto-przyjaźnie wątek zamknięty Cóż można powiedzieć.. Dojazd wybitnie prosty, kiedy trafiłem na miejsce...
~Marcin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 czerwca 2016

Serwis godny polecenia wątek zamknięty Serwisowałem tu opony i felgi do Hondy Shadow, a obecnie VTX'a 1300C. Jak...
~Radek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 czerwca 2016

Polecam solidnie szybko i po prostu zaje.......scie wątek zamknięty Bardzo sprawnie , konkretnie na temat i super atmosfera polecam serdecznie....
~Paweł CBR 600
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 maja 2016

Świetny serwis wątek zamknięty Bardzo sprawnie, wszystko załatwione od ręki, zawsze można otrzymać bardzo...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry