Widok

STING 3.0 Tour

STING 3.0 Tour Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: STING 3.0 Tour, 24 czerwca 2026 godz. 19:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uwielbiam jego kawałki. Mają ponadczasowy tekst, a melodyjny charakter utworów koi moją duszę.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

też kilka kawałków lubię, ale nie aż tak żeby wydać ponad 5 stów za koncert.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawdziwa legenda ale dziś to juz cień dawnego artysty. Ledwo mówi a co dopiero śpiewać?

Na starość wszyscy sławni kiedyś weterani zjeżdżają do Polski...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nadal świetny artysta!!

Ledwo mówi... ??? Co Ty opowiadasz! Byłem na kilku koncertach Stinga, ostatnio w zeszłym roku - nadal świetny, nieprzeciętny głos, jeden z niewielu, którzy zachowują pełnię sił w miarę upływu czasu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byliśmy w ergo arenie tuż przy barierkach blisko Dominica Millera.

399zł za bilet przy scenie? Proszę bardzo. Warto było,chodź wolałbym cały skład zamiast trio.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Niech organizatorzy sobie śpiewają razem ze stingiem! Za te cenę to mam tygodniową wycieczkę do Tunezji!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłem na Roztańczone DicoPolo i było całkiem fajnie

Tylko mi jeden goścu auto przyrysował na parkingu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Sting - szacun za dorobek i nadal formę. Ceny biletów odleciały w kosmos. W czerwcu w Berlinie

na Duran Duran bilety 80 Euro - koncert mega. Gwiazdy porównywalne rzekłbym. Powoli niestety stajemy się najdroższym krajem jeśli chodzi o rozrywkę czy gastro Europie. Ja głosuję portfelem i mimo, że lubię Stinga to jednak pass - puszczę sobie w znacznie lepszej jakości w domu. Bo jeszcze problemem koncertów jest zazwyczaj nagłośnienie u nas :-(
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jurla

Od 500 do 1400 wtf. Tu chodzi o muzykę czyni pieniądze! Bez jaj gościu ma miliardy na koncie i do końca życia może leżeć i pierdziec w fotel i kasuje taki hajs :o
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Uruskich

Kacykuf też zarabia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bilety wybrane, 3 dostępne w jednym rzędzie i nie mogę kupić dwóch, bo ostatni zostanie. Co to ma być ?!!! jak to obejść
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

cena abstrakcyjna

dziekuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nielubię go

Bo się kumpluje ze szturkiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Globaltica 2025 (3 odpowiedzi)

Boban Marković Orkestar, Chico Trujillo, Mercedes Peon "Deixaas" oraz Kapela ze Wsi Warszawa z...

Dary Ziemi (24 odpowiedzi)

Zapraszamy na 32. edycję wydarzenia Dary Ziemi Gdynia - plenerowego święta smaków, rękodzieła i...

Wielkie Otwarcie Wystawy Kosmopark (41 odpowiedzi)

Gdynia, 16 lutego 2025 roku - Expo Group ogłasza start jednej z najbardziej ekscytujących wystaw...

do góry