Widok

SUKIENKI DAMSKIE

Sprzedam Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
1)

image

2)

image

image

3)

image

4)

image

image

5)

image

image

6)

image

image

image

image

Opisy za chwilę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystkie sukienki wymagają odświeżenia, ponieważ leżały w szafie dłuższy czas. We wszystkich materiały są rozciągliwe, ładnie podkreślają sylwetkę.

1) Krótka, na ramiączkach. Materiał bardzo elastyczny, kolor granat (czasem wpada we fiolet) ze srebrną nitką. Rozmiar: 38. Właśnie zauważyłam, że szew puścił na dole - trzeba kilka centymetrów złapać maszyną.
Cena: 10 zł.

2) Krótka (zwłaszcza z przodu;)), na regulowanych ramiączkach. Materiał elastyczny, kolor czarno - czerwony ze srebrnymi ozdobieniami. Rozmiar uniwersalny.
Cena: 20 zł

3) Krótka (ale nie aż tak bardzo), na regulowanych ramiączkach. Materiał elastyczny, kolor szaro - srebrny. Rozmiar: S/M.
Cena: 18 zł

4) Długa (dla mnie była do kostek), na ramiączkach, z boku rozporek aż do uda. Materiał bardzo elastyczny, sukienka doskonale dopasowuje się do ciała, wygląda jak druga skóra;) Jest elegancka i seksowna, ładnie podkreśla figurę. Kolor bordowy, mieniący się.
Puściły szwy na ramiączkach, więc trzeba je złapać maszyną (dlatego taka niska cena).
Cena: 20 zł.

5) (przepraszam za nogę córci)
Krótka (ale nie aż tak bardzo), na ramiączkach. Materiał elastyczny, kolor zielono - czerwony ze srebrnymi zdobieniami. Rozmiar: S.
Cena: 20 zł.

6) Komplet spódnica + gorset. Pod spodem czarno - złoty elastyczny materiał, a na wierzchu siateczka - rewelacyjnie to wygląda. Na zdjęciu gorset wygląda na krótki, ale nie widać spod niego brzuszka:) Rozmiar 38.
Cena: 45 zł.
Proszę o wymiary bordowej i jakieś zdjęcia pleców :)
Wymiary:
Szerokość między pachami: 40 cm
Długość z ramiączkami: ok. 135 cm
Długość od pachy: ok. 120 cm
Długość rozporka: 69 cm

Sukienka musi być dopasowana, jest rozciągliwa. Mierzyłam bez rozciągania.
Plecy ma zakryte mniej więcej do łopatek, tak, że można założyć stanik. Postaram się później zrobić zdjęcie, jak dzieciaki zasną.
Tył sukienki:

image
Mam jeszcze jedną.
Kolor brązowy z cyrkoniami. Elastyczna, dopasowana, mi sięga trochę powyżej kolana. Fajnie podkreśla biust:)
Cena: 20 zł

image

image
rezerwacja nr 2 i 4.
Zostały numery 3, 4 i 5. Cena: 15 zł/sztukę.
co to za materiał tej brązowej?
Brązowa już sprzedana.

Inne tematy z forum Zaspa

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry