Widok

SUKNIA GALA SOPHIE - SPRZEDAM

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam!
Mam do sprzedania sukienkę ślubną z najnowszej Kolekcji Gala Sophie. Sukienka była tylko raz założona , jest w stanie idealnym, wyczyszczona, była kupiona we Wrzeszczu w salonie Beauty za 2690 ,- Sukienka jest zrobiona z bardzo eleganckiego materiału, który nosi nazwę- Tafta Inteligentna, kolor sukienki - śnieznobiała. Do sukienki mam też welon średniej długości. Więcej informacji i zdjęć przesle zainteresowanym na maila. Mój mail to walercia_k@poczta.onet.pl Cena do uzgodnienia. Pozdrawiam.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a więc fotki juz wysłane

poprozse o foto i cene

...moge prosić fotki...:)
sprzedam suknię- jednoczęściowa, góra dopasowana, ręznie wyszywane zdobienia, dół szeroki z podpinanym trenem- typowa suknia balowa:)oczywiście wystapiłam w niej jako panna młoda, ecri , fajnie wygląda na zdjęciach i w tańcu robi wrażenie- roz\miar 36- 38
zapomniałam o paru ważnych informacjiach, które podam teraz. Rozmiar sukienki to 36-38 ale będzie pasowała na dziewczyny, ktore nosza 34 i 40 bo gorset jest sznurowanych i ma dużą rozpiętość, a spódnica jest na gumce, wiec tez sie rozciąga.Sukienka ma tren który jest podwiązywany

do góry