Widok
SUKNIA ŚLUBNA JEDYNA TAKA W SPRZEDAŻY
Chcesz w tym wyjątkowym dniu wyglądać jak księżniczka?
To dobrze trafiłaś!
Posiadam do sprzedania śnieżno-białą, szytą na zamówienie, mojego pomysłu, suknie a`la księżniczka, dlatego też nie znajdziesz jej w żadnym z katalogów ślubnych.
Suknia jest dwuczęściowa. Wykonana z 7 warstw TIULU BROKATOWEGO, co daje efekt ślicznie mieniącej się sukni.
Gorset obszyty koronką z koralikami, wiązany z tyłu. Dodatkowo pod biustem ma doszytą kokardkę na białej tasiemce.
Suknia pasuje na rozmiary 36-38, na wzrost 164 (obcas 6,5 cm.). Stan sukni oceniam na idealny. Jest lekka i wygodna, więc bez obaw przetańczysz w niej całą noc!
Do sukni dołączam również białe bolerko z krótkim rękawkiem (jak na zdjęciu), szyte na miarę.
Do zaoferowania mam także śliczny welon wykonany z tiulu opalizującego. Idealnie komponuje się z suknią.
Posiadam też białe buty idealnie pasujące do całości, maksymalnie wygodne w rozmiarze 39.
GORĄCO ZACHĘCAM DO OBEJRZENIA ZDJĘC, PRZYMIERZENIA ORAZ ZAKUPU!

(na dodatkowe pytania oraz więcej zdjęć mogę przesłać na maila)
e-mail:wesele082010@o2.pl
To dobrze trafiłaś!
Posiadam do sprzedania śnieżno-białą, szytą na zamówienie, mojego pomysłu, suknie a`la księżniczka, dlatego też nie znajdziesz jej w żadnym z katalogów ślubnych.
Suknia jest dwuczęściowa. Wykonana z 7 warstw TIULU BROKATOWEGO, co daje efekt ślicznie mieniącej się sukni.
Gorset obszyty koronką z koralikami, wiązany z tyłu. Dodatkowo pod biustem ma doszytą kokardkę na białej tasiemce.
Suknia pasuje na rozmiary 36-38, na wzrost 164 (obcas 6,5 cm.). Stan sukni oceniam na idealny. Jest lekka i wygodna, więc bez obaw przetańczysz w niej całą noc!
Do sukni dołączam również białe bolerko z krótkim rękawkiem (jak na zdjęciu), szyte na miarę.
Do zaoferowania mam także śliczny welon wykonany z tiulu opalizującego. Idealnie komponuje się z suknią.
Posiadam też białe buty idealnie pasujące do całości, maksymalnie wygodne w rozmiarze 39.
GORĄCO ZACHĘCAM DO OBEJRZENIA ZDJĘC, PRZYMIERZENIA ORAZ ZAKUPU!

(na dodatkowe pytania oraz więcej zdjęć mogę przesłać na maila)
e-mail:wesele082010@o2.pl
sesja zdjęciowa była robiona na trzeci dzień, więc ubierał mnie mąż i nie jest idealnie zawiązana, a na sesji nie staliśmy nieruchomo, tylko musieliśmy się namęczyć (skacząc, leżąc itp.). Po drugie po całym dniu i nocy noszonej na mnie, gorset nabrał troszkę wilgoci, gdyż był to niesamowity upał (35 stopni). Zresztą jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na przymiarkę, aby zobaczyć suknię na żywo i wtedy ją oceniać, a nie spekulować, że coś z nim jest nie tak. Jeśli się nie podoba to trudno, najważniejsze, że mi się podobała, w końcu sama sobie ją wymyśliłam :)
W takim bądź razie coś jest nie tak. Przymierzałam taką właśnie w salonie ELJA w listopadzie zeszłego roku. Nie wiem w jaki sposób jest to możliwe. Albo jest taka sama w salonie, albo przymierzałam Twoją. Pamiętam ją bo przymierzałam tylko dwie princeski :)
"Zresztą jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na przymiarkę, aby zobaczyć suknię na żywo i wtedy ją oceniać, a nie spekulować, że coś z nim jest nie tak."
Dziewczyny zadały pytanie co jest z suknią, mogły to zrobić bo forum jest od wyrażania opinii :)
Ile płaciłaś za nią w salonie?
"Zresztą jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na przymiarkę, aby zobaczyć suknię na żywo i wtedy ją oceniać, a nie spekulować, że coś z nim jest nie tak."
Dziewczyny zadały pytanie co jest z suknią, mogły to zrobić bo forum jest od wyrażania opinii :)
Ile płaciłaś za nią w salonie?
no to może salon skopiował moją sukienkę, gdyż robili sobie zdjęcia mojej suknie, więc wszystko jest możliwe...
a nie wiesz czy jeszcze mają taką w sprzedaży chętnie się przejadę i zobaczę :) Ale wydaje mi się, że wtedy jeszcze nie mogli mieć takiej samej z takiego tiulu, bo Oni nie potrafili mi go nawet załatwić, sama sobie ten tiul sprowadzałam na zamówienie z Rzeszowa i im go dawałam, a twierdzili, że żadna ich hurtownia, zktórej sprowadzają materiały takiego tiulu nie ma.
a nie wiesz czy jeszcze mają taką w sprzedaży chętnie się przejadę i zobaczę :) Ale wydaje mi się, że wtedy jeszcze nie mogli mieć takiej samej z takiego tiulu, bo Oni nie potrafili mi go nawet załatwić, sama sobie ten tiul sprowadzałam na zamówienie z Rzeszowa i im go dawałam, a twierdzili, że żadna ich hurtownia, zktórej sprowadzają materiały takiego tiulu nie ma.
Szczerze to ja też widziałam bardzo podobną w salonie. Sukienka jest bardzo ładna ale ta fałda w tali nie jest normalna, sama mam podobną suknie i takiej fałdy nie mam. No i szczerze mówiąc trochę Cię ona pogrubia. Jednak takie małe przeróbki może zrobić każda krawcowa więc dziewczyny nie zrażajcie się:)
Pozwodzenia w sprzedaży.
Pozwodzenia w sprzedaży.