Widok

SUN Studio Urody Naturalnej!

Przymorze Małe Żabianka Temat dostępny też na forum:
gorąco polecam wszystkim tym co chcą poprawić swój wyglad i samopoczucie... ! naprawdę super personel .. ceny też są dobre! zadowolenie gwarantowane!! http://www.sunuroda.pl 559-21-91
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w zupełności się zgadzam naprawdę bardzo fajny salon!!! także bardzo polecam- FACHOWA I PROFESJONALNA OBSŁUGA!!
Ja niestety mam nieco inne odczucia. Pani w recepcji (brunetka), która obsługuje także solarium jest bardzo miła. Natomiast Pani kosmetyczka... niesympatyczna to mało powiedziane. Komentowanie urody swoich klientów jest co najmniej nie na miejscu.
To była moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym salonie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
opinia NIBY klientki ma taki sam nr IP komputera co osoba reklamujaca studio...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja nie widze zeby ktos mial tutaj takie samo IP
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też nie!!! chodzę tam od bardzo dawna i jest bardzo fajnie :) Pani kosmetyczka jest bardzo profesjonalna osobą !!! może mowa o am praktykantce.. bo w tym czasie p. Karolina urodziła dzidziusia i nie pracowała.. w każdym razie goraco polec
I z pewnością możesz żałować !!! kosmetyczkę polecam z całego serca kobieta zna się na rzeczy !!! specjalizuje się w permanentach i rzęsach !!! pazurki robi rewelacja i do tego super ceny!!! i nigdy nie słyszałam aby kiedykolwiek rozmawiała z kimś o innej klientce.. polecam SUN!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja również polecam!!! Jestem szczęśliwa że nareszcie znalazłam salon który sprostał moim wymaganiom!!! Rewelka Pani Karolinko dziękuję :))) pedicure zrobiony cudnie!!! rączki też mam ekstra!!! Pozdrawiam gorąco i naprawdę zachęcam do odwiedzenia:))

Inne tematy z forum Zaspa

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry