Widok
SUPER RESTAURACJA!! POLECAM !!!
Byłem już wielokrotnie w restauracji Sakarya, zawsze miła obsługa, ciągle sprawdzająca czy niczego nam nie potrzeba, nie trzeba specjalnie czekać na nich czy też ich wołać. Często bywam z rodzina i przyjaciółmi, jest to naprawdę fajne. Jedzenie wyśmienite, ani razu nie zawiodłem się na kucharzach, wszystko ciepłe dopieczone, dosmażone, takie jakie powinno być, bywałem w Turcji jak i na Kaukazie i Bałkanach jedzenie niczym nie odstaje od serwowanych w tych krajach. Osobiście zawsze zamawiam specjalności, aczkolwiek moi znajomi zamawiają również tańsze dania, i są bardzo zadowoleni, Ceny wysokie jak na okolice. Aczkolwiek patrząc na jakość dań, obsługi i klimatu lokalu Ceny adekwatne. Oczywiście nie trzeba wydawać 400zł żeby się najeść na 2 osoby, można zamknąć rachunek w kwocie 40zł.
Nie rozumiem ludzi którzy narzekają, chyba tylko słyszeli o tej restauracji, nie wierze, żeby ktoś kto był tam, jadł ich pyszności mógł jeszcze narzekać. Naprawdę Polecam!!
Nie rozumiem ludzi którzy narzekają, chyba tylko słyszeli o tej restauracji, nie wierze, żeby ktoś kto był tam, jadł ich pyszności mógł jeszcze narzekać. Naprawdę Polecam!!
Moja ocena
Billy's American Restaurants
kategoria: Restauracje
obsługa: 6
menu: 6
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6