Widok
SUPER!
Jestem bardzo zadowolona z salonu, obsługiwała mnie Pani Kamila. Po 2 wcześniejszych wizytch w innych salonach trafiłam do KELO całkiem przypadkiem. W innym salonie M$M LADEMANN (nie polecam!) Pan pofarbował mi włosy, calkiem nie po mojej mysli, wlosy zniszczone z zielonym odcieniu, sama nie moglam z tym nic zrobic, nastepnie trafilam do Montowni Fryzur w Orlowie, Pani zobaczywszy moje wlosy nie mogla mi pomoc!!!KATASTROFA!Bylam wkurzona i zdesperowana, kolor nie chcial przefarbowac sie na inny, probowalam sama 3 razy, mialam juz siegnac po rozjasniacz jednak zbyt sie balam, ze na glowie nic mi juz nie zostanie i tak znalazlam KELO. Mila obsluga, szybko, bezbolesnie, dekoloryzacja i farbowanie ziolowa farba-REWELACJA! wyszlam w moim ukochanym blond kolorze, Pani napracowala sie najwiecej porownujac do wczesniejszych 2 salonow a zaplacilam mniej niz w Montownii i M$M Landemann!!! Cena jak na czlowieka przystalo wiec z pewnoscia bede w przyszlosci korzystac! Szybko, bezbolesnie i co najwazniejsze bez wciskania kitow!!!I dodatkowo dostalam jeszcze na wyjscie 2 maseczki do wlosow Matrixa, nigdy nie zdazylo mi sie to wczesniej. Serdecznie polecam!!!!!
Moja ocena
Kelo-Design
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 5
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6
..."sama nie moglam z tym nic zrobic...
kolor nie chcial przefarbowac sie na inny...
probowalam sama 3 razy..."
No gratulacje droga pani :) troche sie to kupy nie trzyma.
Taka niby madrala a wierzy w farby ziolowe.
Jedyny ziolowy produkt do farbowania wlosow to HENNA,wiec jednak udalo sie wcisnac kit :)
kolor nie chcial przefarbowac sie na inny...
probowalam sama 3 razy..."
No gratulacje droga pani :) troche sie to kupy nie trzyma.
Taka niby madrala a wierzy w farby ziolowe.
Jedyny ziolowy produkt do farbowania wlosow to HENNA,wiec jednak udalo sie wcisnac kit :)