Widok
SWYGA
Bardzo jestem zawiedzony obsługą tego lodowiska. Młodzież klnie, wyrostki jeżdżą pod, w kolejce z numerkiem wepchało się przedemnie z 5 osób prąd a obsługa rozwiązuje krzyżówki. Damulka z tapirem na głowie wielki minus za jej zachowanie. "dobra idź pan" to nie są odpowiedzi jakie bym się spodziewał od obsługi!
Moja ocena
Gdańskie Lodowisko
kategoria: Lodowiska
obsługa: 1
wyposażenie: 4
klimat: 1
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
2.2
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Drogi panie Wyganowski, po gwizdku kończącym mam prawo rozwiązywać krzyżówke - BO TO JEST MOJA PRZERWA już :) . Po dwa powiedziałam do pana "Dobrze do widzenia" w drzwiach obrotowych po sytuacji w której uderzył pan z "bara" i odepchnął ręką 12 letnią dziewczynke (wspomne ze na oko ma pan ponad 40 lat) która była przerażona bo biedne dziecko wepchało się panu w kolejke do drzwi ! Po czym zaczął oan mnie wyzywać że rozwiązuje krzyżówke, stąd taka a nie inna reakcja. Czemu nie wspomnie pan że krzyczał pan na mnie dalej po wyjściu z balonu a kiedy poprosiłam by pan nie krzyczał usłyszałam " od tych krzyżówek nie bedziesz mądrzejsza smarkulo" . Na miejscu tej biednej dziewczynki zgłosiłabym sprawe na policji i niech pan nie oczekuje innej reakcji do tak gburowatej, nie wychowanej i agresywnej osoby jaką pan zaprezentował. Najlepiej opisać swoją sytuacje prawda? I młodzież klnie? A pańska łacina w stosunku do tej biednej przerażonej dziewczynki ?
Szkoda że nie znam jej danych. Jeszcze bym poświadczyła na policji naruszenie nietykalności.
Bez Pozdrowień dla takich ludzi jak pan.
Szkoda że nie znam jej danych. Jeszcze bym poświadczyła na policji naruszenie nietykalności.
Urojenia pana Wyaganowskiego
Drogi panie Wyganowski, po gwizdku kończącym mam prawo rozwiązywać krzyżówke - BO TO JEST MOJA PRZERWA już :) . Po dwa powiedziałam do pana "Dobrze do widzenia" w drzwiach obrotowych po sytuacji w której uderzył pan z "bara" i odepchnął ręką 12 letnią dziewczynke (wspomne ze na oko ma pan ponad 40 lat) która była przerażona bo biedne dziecko wepchało się panu w kolejke do drzwi ! Po czym zaczął oan mnie wyzywać że rozwiązuje krzyżówke, stąd taka a nie inna reakcja. Czemu nie wspomnie pan że krzyczał pan na mnie dalej po wyjściu z balonu a kiedy poprosiłam by pan nie krzyczał usłyszałam " od tych krzyżówek nie bedziesz mądrzejsza smarkulo" . Na miejscu tej biednej dziewczynki zgłosiłabym sprawe na policji i niech pan nie oczekuje innej reakcji do tak gburowatej, nie wychowanej i agresywnej osoby jaką pan zaprezentował. Najlepiej opisać swoją sytuacje prawda? I młodzież klnie? A pańska łacina w stosunku do tej biednej przerażonej dziewczynki ?
I to na pańskim poziomie są słowa "dobra idź pan" . Ma pan chyba jakieś luki w tym czymś co nazywa pan MÓZGIEM albo słyszy pan to co chce. Darł pan na mnie "morde" to grzecznie odpowiedziałam "dobrze do widzenia" a nie jakieś wieśniactwo jakie zaprezentował pan. Niestety mam więcej świadków niż pan na przebieg tego wydarzenia więc chętnie wyjaśniłabym sytuacje w biurze kierownika a nie pisała bzdury w internecie. Jak spotkam pana na ulicy to napluje prosto w twarz bo na tyle pan tylko zasługuje .