Widok
SYLWESTER 2014/2015
Byliśmy na Sylwestrze 2014/2015 w La Paloma. Jesteśmy zawiedzeni. Cena nie taka niska - 320 pln/para bez alkoholu. Jedzenia mało-zupy po pół miseczki, zimne przekąski smaczne, ale nudne-same galaretki + jedna sałatka grecka. Brak ciasta, w zamian pierniczki w czekoladzie i delicje szampańskie z paczki. O 1 w nocy pół miseczki żurku. Do tego 0,5 l napoju na osobę oraz kawa i herbata. Lodu nie mieli dla Klientów - kelner polecił nam sklep ŻABKA pod lokalem. DJ - starszy Pan, rozłożył nas muzyką, bo zaczął od polskich staroci z lat 70-tych, potem miksował trochę muzyki z ostatnich 20 lat ze starociami. Nagłośnienie beznadziejne - Pan DJ może głuchy, ja słyszałem tylko środek, zero wysokich tonów, zero basów. Gdyby nie obecność naszego towarzystwa byłby to jeden z naszych gorszych Sylwestrów. Za takie, a nawet mniejsze pieniądze jest dużo więcej fajnych ofert w Gdyni i okolicach. Np. na Chwarznie za 240 pln/para dużo ciekawsze MENU, bez alkoholu. A z kolei w centrum Gdyni jeden z lokali oferował za 450 pln/para pyszne MENU wraz z alkoholem do oporu - wódka Wyborowa, whisky GRANTS, wino, piwo, soki, napoje, itp. Panie właścicielu, może czas zobaczyć co proponuje konkurencja na Sywlestra
Moja ocena
La Paloma
kategoria: Sale okolicznościowe
obsługa: 3
oferta: 2
kreatywność: 4
klimat: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.8
* maksymalna ocena 6
Nie należy jeszcze zapomnieć o płatnej szatni po 5 zł. Na samym wejściu przywitała nas karteczka" SZATNIA ORAZ TOALETA PŁATNE 5 ZŁ"
W toalecie oczywiście jedna rolka szarego ekologicznego papieru.
Zaciekawił mnie również sposób podania gorących napojów, ponieważ na stole stały filiżanki z nasypaną kawą rozpuszczalną, którą samemu należało zalać wrzątkiem - jakoś tak dziwnie.
Może trzeba zadzwonić po Geslerową ;)
W toalecie oczywiście jedna rolka szarego ekologicznego papieru.
Zaciekawił mnie również sposób podania gorących napojów, ponieważ na stole stały filiżanki z nasypaną kawą rozpuszczalną, którą samemu należało zalać wrzątkiem - jakoś tak dziwnie.
Może trzeba zadzwonić po Geslerową ;)
Państwa opinia mija się z prawdą. Bal sylwestrowy w La Palomie był jednym z najpiękniejszych na jakich byłam. Z pewnością to nie tylko zasługa Pani Doroty z Fundacji FLY , ktòra organizowała Bal Seniora, ale ròwnież całego personelu restauracji. Dziękujemy za wspaniałą zabawę Sylwestrową. Wiem, że troszkę późno wystawiam komentarz, ale wybieramy się na Bal Andrzejkowy organizowany 27 listopada 2015 w La Palomie. Mam nadzieję, że Pani Dorota zorganizuje Bal Sylwestrowy 2015/2016. Ps. Do emerytów od ww. komentarzy, zostańcie w domu i nie psujcie nam wspaniałej zabawy. Pozdrowiam Małgosia. Do zobaczenia na Balu Andrzejkowym w Domu Bankietowym La Paloma w Gdyni.