Widok

SZKOLA COSINUS

Jesli jestes uczniem lub absolwentem szkoly policealnej prosze napisz mi jak wyglada tam nauka,tzn system naucznia.Wyczytalam tam cos o praktykach,jak to wyglada itd.taki Kierunek jak opiekun spoleczny lub bhp.Czy to bhp przyda sie jesli nie ma sie studiow?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja chodzę na administrację w cosinusie, zajęcia są co dwa tygodnie w soboty i niedzielę, praktyki zawodowe są na ostatnim semestrze nauki ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chodzę i polecam, praktyki są na ostatnim semestrze, nauka na wysokim poziomie

Polecam cosinusa, praktyki są na ostatnim semestrze nauki, sama przyjemność :D

Cosinus to super wybór, zawód zawsze się przydaje :D

Uczę się w cosinusie, to bardzo dobra szkoła jestem na techniku masażyście i polecam każdemu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cosinus to super wybór, zaoczna nauka, prkatyki na ostanim semestrze nauki. Szkoła jest całkiem darmowa, osobiście polecam cosinusa

Chodziłem na administrację, zajęcia co drugi weekend. Bardzo dobra szkoła, polecam każdemu

Cosinus to świetna szkoła, zaoczna dzięki czemu mogę połączyk naukę z pracą. Jestem na masażyście-polecam każdemu

Inne tematy z forum Nauka

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

do góry