Widok
Kurs na B1 robiłem w ELITE www.osk-elite.pl i podobnie jak wszyscy z grupy zdaliśmy na B1 za pierwszym podejściem !
Wybrałem ten ośrodek bo mają największe doświadczenie i super kadrę instruktorską - równiez z uprawnieniami egzaminatora co jak widać gwarantuje najwyższy poziom wyszkolenia.
Jak B1 to tylko ELITE !
Wybrałem ten ośrodek bo mają największe doświadczenie i super kadrę instruktorską - równiez z uprawnieniami egzaminatora co jak widać gwarantuje najwyższy poziom wyszkolenia.
Jak B1 to tylko ELITE !
W kodzie kreskowym - też nie miałem tej świadomości a teraz mam sprawę w sądzie za prowadzenie bez uprawnień (miałem w prawku ograniczenie do prowadzenia tylko z automatyczną skrzynią biegów a jechałem manualem) zostało to potraktowane jako prowadzenie pojazdu bez uprawnień. Radzę więc od razu robić na manualnej skrzyni a z tego co wiem to głównie Daihatsu Cuore.
Czytajac wpisy na forum widac ze wiele osob nie wie co pisze...
Pytanie dotyczylo kategorii B1...a wiec pojazdow 3 i 4 kolowych o masie wlasnej do 550 kg mylonych przes niektorych z B.
Osobiscie szukalem szkol chcac wyslac na taki kurs corke i sugerujac sie wpisami wybarlem Elite. Poniewaz mialem troche czasu a chcialem miec pewnosc ze moje dziecko bedzie bezpiecznie i rozsadnie poruszac sie w ruchu drogowym poza tym dojezdzalismy z Redy wiec chodzilem z cora na wyklady.Przyznam ze znam troche temat motoryzacyjny znam tym bardziej jestem pod wrazeniem wiedzy i doswiadczeniem instruktorów. Widac, ze kochaja to co robia. Dzieki doswiadczeniu egzaminatorow wiedza jak przygotowac do egzaminu i podobnie jak moja corka wszystkie osoby z grupy zdaly na kat. B1 za 1 razem - z tego co slyszalem to juz taka mala tradycja.Pozdrawiam szanownych forumowiczow.
Pytanie dotyczylo kategorii B1...a wiec pojazdow 3 i 4 kolowych o masie wlasnej do 550 kg mylonych przes niektorych z B.
Osobiscie szukalem szkol chcac wyslac na taki kurs corke i sugerujac sie wpisami wybarlem Elite. Poniewaz mialem troche czasu a chcialem miec pewnosc ze moje dziecko bedzie bezpiecznie i rozsadnie poruszac sie w ruchu drogowym poza tym dojezdzalismy z Redy wiec chodzilem z cora na wyklady.Przyznam ze znam troche temat motoryzacyjny znam tym bardziej jestem pod wrazeniem wiedzy i doswiadczeniem instruktorów. Widac, ze kochaja to co robia. Dzieki doswiadczeniu egzaminatorow wiedza jak przygotowac do egzaminu i podobnie jak moja corka wszystkie osoby z grupy zdaly na kat. B1 za 1 razem - z tego co slyszalem to juz taka mala tradycja.Pozdrawiam szanownych forumowiczow.
Potwierdzam w 100 % - jeśli kategoria B1 w Gdańsku to Elite ! Co do wpisów z z podobnego ip to może być ich trochę bo u nas na osiedlu zadowolonych z usług OSK ELITE jest co najmniej kilka osób... i chyba nie ma w tym nic dziwnego skoro z jednej klasu kurs robiły co najmniej 3 osoby ? Z tego co zauważyłam to nie są pełne adresy ip i kończą się "*" odpowiadającą za co najmniej kilka cyfr...a nie każdy ma przyporządkowane indywidualne ip więc ktoś tu opluwa bezpodstawnie i niech się lepiej zastanowi zanim zrobi to ponownie. Pewnie robi to zawistna konkurencja i tyle. Swoją drogą to bardzo smutne do czego potrafi posunąć się człowiek.
Masz RACJE !!!!! WYSTARCZYLO POCZEKAC: http://forum.trojmiasto.pl/KURSY-PRAWA-JAZDY-DLA-16-LATKOW-KATEGORIA-B1-t99455,1,1.html WIDAC KTO POSLUGUJE SIE AUTO REKLAMA IP ELITE.....
WYSTARCZYLO POCZEKAC: http://forum.trojmiasto.pl/KURSY-PRAWA-JAZDY-DLA-16-LATKOW-KATEGORIA-B1-t99455,1,1.html WIDAC KTO POSLUGUJE SIE AUTO REKLAMA
Jedyny samochod ktory nadaje sie na B1 i nie wchodzi sie na bezpieczenstwo tego samochodu to dayhastsu coure ... smart jest pol automatem i sa pozniej ograniczenia w prawojazdy b1 (mozna tylko automatami jezdzic). W gdyni z tego co wiem ma tylko firma www.ampollzd.pl za 2 miesiace sie zapisuje :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Czytając wpisy asia0907n aż przykro sie robi widząc do czego moze posunac się konkurencja. To dopiero smutne i załosne. a co do elite to najskuteczniejszy i najlepszy zespół fachowców - sprawdziłem osobiście !
A teraz znowu ktoś z konkurencji napisze ,że własciciel sam sobie robi reklamę - no smiało dalej opluwajcie cięzko pracujacych fachowców...A w niedziele na czwroaka w kościele się modlić ...ehhh prawdziwi Polacy :(
A teraz znowu ktoś z konkurencji napisze ,że własciciel sam sobie robi reklamę - no smiało dalej opluwajcie cięzko pracujacych fachowców...A w niedziele na czwroaka w kościele się modlić ...ehhh prawdziwi Polacy :(
WYSTARCZYLO POCZEKAC: http://forum.trojmiasto.pl/KURSY-PRAWA-JAZDY-DLA-16-LATKOW-KATEGORIA-B1-t99455,1,1.html WIDAC KTO POSLUGUJE SIE AUTO REKLAMA IP ELITE....193.26.131.