Widok
SZOK
Sklep zalicza się do kolejnych magicznych miejsc w Trójmieście do których nie trafi się przez przypadek. Gdyby nie fakt że znajomy mnie tam zaciągnął to pewnie bym tam nie trafił.
Jednak przyznam, że to jest jedyna cecha do której mogłem się przyczepić. Po wejściu jak zauważyłem gry na konsole już miałem wyjść jednak odrazu trafiłem na spory regał z grami z grami na PC (aktualnie JESZCZE nie mam konsoli).
Gdy zobaczyłem ceny myślałem, że to jakieś oszustwo jednak nie, tam naprawdę można kupić oryginalne gry (też na konsole) za 20zł!
Co do konsol to do tej pory myślałem, że nie stać mnie na taką zabawkę ale po krótkiej rozmowie z obsługą wyszło, że znowu jestem w błędzie. Samą konsolę mogłem dostać za ułamek ceny rynkowej.
Z pakietem konsola + gry nie wyszedłem z 2 powodów.
1-Nie miałem przy sobie gotówki, a niestety w sklepie nie można płacić kartą.
2-Przy większym zakupie można liczyć na jakiś rabat a co chwile mają dostawę nowego towaru więc postanowiłem na zakupy wybrać się po weekendzie majowym.
A dla tych co nie chce się czytać tego co napisałem wyżej: GORĄCO POLECAM!
Jednak przyznam, że to jest jedyna cecha do której mogłem się przyczepić. Po wejściu jak zauważyłem gry na konsole już miałem wyjść jednak odrazu trafiłem na spory regał z grami z grami na PC (aktualnie JESZCZE nie mam konsoli).
Gdy zobaczyłem ceny myślałem, że to jakieś oszustwo jednak nie, tam naprawdę można kupić oryginalne gry (też na konsole) za 20zł!
Co do konsol to do tej pory myślałem, że nie stać mnie na taką zabawkę ale po krótkiej rozmowie z obsługą wyszło, że znowu jestem w błędzie. Samą konsolę mogłem dostać za ułamek ceny rynkowej.
Z pakietem konsola + gry nie wyszedłem z 2 powodów.
1-Nie miałem przy sobie gotówki, a niestety w sklepie nie można płacić kartą.
2-Przy większym zakupie można liczyć na jakiś rabat a co chwile mają dostawę nowego towaru więc postanowiłem na zakupy wybrać się po weekendzie majowym.
A dla tych co nie chce się czytać tego co napisałem wyżej: GORĄCO POLECAM!
Moja ocena
TrueGamer
kategoria: Konsole i gry
obsługa: 5
oferta: -
promocje: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6