Widok

SZUKAM KOLEŻANKI

witam...mam 33 lata, blondyn 191 cm wzrostu 103 kg pracuje w dziale sprzedaży, po rozwodzie bez dzieci szukam koleżanki aby tak od czasu do czasu spotkać się pogadać, napić się kawki a w przyszłości zamienić koleżeństwo w coś więcej.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
opowiedz coś o sobie, co lubisz robić, jak spędzasz czas wolny, co czytasz, jeżeli w ogóle coś czytasz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak chcesz cos wiecej to podaje gg6621696
kobiety są dziś samo wystarczalne....
albo ich brak
To odstrasza kobiety... Jesli w ten sposob chcesz je poznawac to nastepnym razem nie pisz ile masz wzrostu czy jaka wage. Ostatecznie mogles podac jeszcze numer buta... Skup sie na tym co robisz na codzien, czym sie interesujesz, co robisz w wolnych chwilach itp. Nie szukaj kobiety na sile. To widac, a w ich oczach stajesz sie wtedy "needy" i dla kobiety jestes zadnym wyzwaniem, czyli automatycznie zostajesz olany.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
no własnie--o wnetrzu napisz troche

no ja cie nie odpowiadam pewnie bo np nie żągluje:)

nie napisałes tez kogo szukasz-a zadałes pytanie ,z którego widac,że masz jednak jakieś wymagania?

wzrost i waga może byc ,tyle że wystarczyło napisać -" kawał chłopa ze mnie"
no i tak ogólnie -powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

do góry