Widok
SZUKAM ŚWIADKA NIESZCZĘŚLIWEGO WYPADKU W GDAŃSKU WRZESZCZU
UWAGA - osobom, które były świadkami obiecuję, że pokryję koszty dojazdów oraz wszelkie inne poniesione koszty.
25 stycznia 2023 (ROK TEMU) kilka minut po godzinie 6:00 rano przed wyjściem z dworca SKM w Gdańsku - Wrzeszczu od strony ul. Dmowskiego , doszło do nieszczęśliwego wypadku. Miało to miejsce kawałek za tymczasowymi kasami biletowymi SKM (niebieski jakby kontener, który kilka tygodni ...
więcej
25 stycznia 2023 (ROK TEMU) kilka minut po godzinie 6:00 rano przed wyjściem z dworca SKM w Gdańsku - Wrzeszczu od strony ul. Dmowskiego , doszło do nieszczęśliwego wypadku. Miało to miejsce kawałek za tymczasowymi kasami biletowymi SKM (niebieski jakby kontener, który kilka tygodni ...
więcej
A widziałeś, że ona patrzyła w smartfona, że tak piszesz?!
O, to mamy świadka wypadku! Zgłoś się. A jak nie widziałeś, że szła że nosem w smartfonie, to daruj sobie takie komentarze. Ja patrzyłem pod nogi, a wystająca płyta chodnikowych była przykryta kilkoma liśćmi i runąłem jak długi po tym jak zahaczyłem o tę wystającą płytę chodnikowych (cud, że żyję) - nie dziękuję jednej z wielkich spółdzielni mieszkaniowych, bo to na jej terenie był ten wystający chodnik