Widok

Są lepsze kawiarnie...

Niestety, ale maja najgorsza czekolade jaka pilem gdziekolwiek z zona... A lubimy czekolade i probowalismy jej na prawde w wielu miejscach. Nie odpowiada nam klimat tego miejsca, jest za bardzo udawanie wyszukany, menu nie est adekwatne do wystroju. Menu jest nieciekawe, nic nas nie zainteresowalo wiec poprzestalismy na czekoladzie. Biala czekolada jak budyn, tylko doslodzony. Nudne, sztampowe desery. Ludzi tam prawie nie ma, dlatego tez panuje tam cisza jak w grobowcu. Ponuro, temu miejscu brakuje stanowczo pogody ducha, nic sie nie dzieje na pietrze gdzie jest stanowisko, zadnego pokazu czy cokolwiek. Ogolnie slabo, lepiej kupic za niewielkie pieniadze cos pysznego w pellowskim niz wydawac majatek na dzieciece porcje w mlynie. Nie odwiedzimy ponownie..
Moja ocena
obsługa: 4

menu: 2

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

2.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mało wiarygodna opinia, ponieważ każdy w Gdańsku wie, że w pellowskim nie ma nic pysznego.( czyżby wpis konkurecjii?)

Po drugie biała czekoladą de facto czekoladą nie jest, a gorzka czekolada w tym miejscu była dla mnie najlepszą jaką piłem w tym kraju- porównywalna do tych co piłem w Szwajcarii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry