Widok

Sabaton

Sabaton Temat dostępny też na forum:
W ramach obchodów 90 rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości, Europejskie Centrum Solidarności wraz ze Stowarzyszeniem SUM zapraszają na koncert zespołów Sabaton i Proletaryat.Sabaton to szwedzka grupa muzyczna wykonująca tzw. power metal. W 2007 r. uznana została za najlepszy zespół hardrockowy w Szwecji. Tematyka utworów grupy odwołuje się najczęściej do II Wojny Światowej, choć w ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a w radiu wy byli?

wejściówki

byłem w dzienniku i w drodze do wolności. Nic nie mieli

wejściówki cd 3

Nie byli !!
kto chce oddać/ sprzedać - pisać do mnie na gg: 6662366
jestem zawsze zaraz wracam, nawet jak siedze w robocie

Żenada z tymi wejściówkami !!!

Nie przewidziano takiego zapotrzebowania... W takim układzie, lepiej by było gdyby były płatne bilety, ale za to więcej i ogólnie dostępne dla każdego (większa sala/hala/plener?)... Organizatorzy powinni coś z tym zrobić, bo aktualnie jest wielkie rozczarowanie...

Brak!

Wlasnie obdzwonilem wszystko nikt nic nie ma. :/
Jakby ktos mial jakas wejsciowke albo 2, to z checia przyjme, pisac na gg; 3746356

są jeszcze bilety

Bezpłatne zaproszenia na Sabaton do odebrania dziś do godz. 17:00 w redakcji Trojmiasto.pl

Trojmiasto.pl Sp. z o.o.
ul. Wały Piastowskie 1
(Centrum Biznesu "Zieleniak", IX p.)
80-855 Gdańsk

wejsciowka

kupie za 50 zl wejsciowke na ten koncert
gg: 7990851, wiekszosc czasu na z/w wiec walic smialo!

zenada

ale zenada, nie bylo wczesniej o tym mowy :/ taki koncert i brak wejsciowek :/ co oni sobie mysleli? ze 10 osob chetnych sie znajdzie??? zmiana miejsca koncertu !!!!!

juz nie ma biletow

lipa

dobra nowina :)

w redakcji trójmiasto.pl dalej są dostępne wejściówki, można je odebrać w poniedziałek :)

sad

A gdzie ta redakcja jest?

kupię

Zapłacę za 2 osobową wejściówkę. Cena do uzgodnienia.
kontakt: nala.l@wp.pl
jestem zdesperowana. Proszę pomóżcie!

biletów już nigdzie nie ma niestety... Ja fartem natrafiłem na jedne z ostatnich w redakcji radia plus ... ;/

Kupię jedną wejściówkę

Albo może ktoś odstąpi, byłoby miło;)

Kontakt na marcinkrzystank@gmail.com

kto chce??

mam 30 wejściówek do sprzedania. tel. 517 838 900
cena do uzgodnienia.

:/

Za późno, nie ma już nigdzie...Jakby ktoś miał do oddania lub ewentualnie odsprzedania za góra 10 zł to z chęcią.
GG: 7568518 lub tel. 668058310

:(

kto sprzeda za 10 zł.

LOL. C-bull to co robisz jest tak chamskie, że bania mała. Koncert darmowy, ty natrzepałeś tych wejściówek nie wiadomo ile, inni ludzie nie mają a Ty sprzedajesz? Weź się lecz chłopie... Albo znajdź normalny i uczciwy sposób na zarabianie... Szkoda że na to żadnych przepisów nie ma...

Coś mi się nie chce wierzyć, żeby w siedzibie Trójmiasto.pl jeszcze jakiekolwiek mieli... Pewna to informacja, czy nie?

c-bull

na takich jak c-bull jest jakis paragraf. cos mi swita, ze wejsciowek nie mozna nabyc celem ich dalszego propagowania celem uzyskania zysku. nie wiem tylko od czego to jest zalezne - czy od organizatora ktory rozprowadza bilety i taką klauzule zawrze na bilecie czy jakis paragraf prawny. czas koników przed koncertami powoli się kończy i ktoś musi im w końcu utrzeć nosa.
na szczęście jestem posiadaczem jednej wejsciowki dla mojej zony i dla mnie, nabytej drogą naturalną w trojmiasto.pl a nie u takich "bandziorów" jak c-bull.

Inne tematy z forum Rozrywka

Rolkowisko w ERGO ARENIE (3 odpowiedzi)

To już 10 edycja Rolkowiska w ERGO ARENIE! Startujemy 18 lipca, tradycyjnie, na Arenie głównej...

IRONMAN 2026 Gdynia (13 odpowiedzi)

Gdynia wróci na mapę światowego triathlonu już 19 lipca 2026 roku. Ironman 70.3 Gdynia to jedno...

Forest Festival 2026 (10 odpowiedzi)

Forest Festival powraca! Już 25 lipca 2026 wyjątkowa przestrzeń Opera Leśna ponownie wypełni się...

do góry