Widok

Sabaton

Sabaton Temat dostępny też na forum:
W ramach obchodów 90 rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości, Europejskie Centrum Solidarności wraz ze Stowarzyszeniem SUM zapraszają na koncert zespołów Sabaton i Proletaryat.Sabaton to szwedzka grupa muzyczna wykonująca tzw. power metal. W 2007 r. uznana została za najlepszy zespół hardrockowy w Szwecji. Tematyka utworów grupy odwołuje się najczęściej do II Wojny Światowej, choć w ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zaproszenia

hania rozdaje w radiu

zaproszenia

czy prze samym wejściem na koncert morzna odebrać zaproszenia czy rzeba je załatwiać wcześniej??????????

Kanister

Zgadzam się... Nawet żeby po 5 czy 10 zł... Ale wtedy nie byłoby takich frajerów, którzy biorą po 30 biletów i sprzedają je ;o

skoro konikują...

to już trza było płatne i tak zrobić
bo by na miasto czy na halę było
a tak kupując od koników
dokładamy im na wahę do merola... (!)

ps. ciągły jakiś niesmak w tym kraju nad Wisłą

Czterdziestu na jednego

Tak spokojnie przed burzą oczekując na rozkazy.
Kilku zostało wybranych, by zmierzyć sie z niezliczonym wrogiem.
Rozkazy z dowództwa brzmiały: walczyć do upadłego - ziemi nie oddać!
Na początku września rozpętała się wojna nieznana całemu światu
Żadna armia nie stanie na ziemi bronionej przez Armię Polską dopóki nie ma 40-stu na jednego wasze siły zostaną zniszczone. Zniszczone!

Ochrzczeni w ogniu 40-stu na jednego, duchem Spartanie, śmierć i chwała, żołnierze Rzeczpospolitej stający naprzeciw gniewu Werhmachtu niszczącego nasz dom.

8 września rozpczęła się wsciekłość Rzeszy nawała z moździerzy i dział. Nie poddawać się! Utrzymać bunkry!
Kapitan przysiągł, że wygra lub tutaj zginie....
Dźwięk ostrzału artyleryjskiego tak wściekły niczym grom.
Więc chodźcie - pokażcie na co was stać, przygotujcie się na piekło, które się nie skończy,
dopóki nie ma 40-stu na jednego wasze życia zostaną zabrane. Zabrane!

Ochrzczeni w ogniu 40-stu na jednego, duchem Spartanie, śmierć i chwała, żołnierze Rzeczpospolitej stający naprzeciw gniewu Werhmachtu niszczącego nasz dom.

Zawsze pamiętaj o poległych żołnierzach.
Zawsze pamiętaj o ojcach i synach na wojnie.
Zawsze pamiętaj o poległych żołnierzach.
Zawsze pamiętaj o zapomnianych w historii.

Glany

Słyszałem jakieś plotki, że w glanach nie beda wpuszczac. Czy ktos może potwierdzic/zaprzeczyć?

Wydaje mi się że zaraz na początku jak się wejdzie głównym wejściem, ale nie jestem pewny, jak kto wie lepiej to pisać!!

kto wie gdzie jest tam ten punkt informacyjny??

C-bull sprzedaj mi bilet

c-bull

na takich jak c-bull jest jakis paragraf. cos mi swita, ze wejsciowek nie mozna nabyc celem ich dalszego propagowania celem uzyskania zysku. nie wiem tylko od czego to jest zalezne - czy od organizatora ktory rozprowadza bilety i taką klauzule zawrze na bilecie czy jakis paragraf prawny. czas koników przed koncertami powoli się kończy i ktoś musi im w końcu utrzeć nosa.
na szczęście jestem posiadaczem jednej wejsciowki dla mojej zony i dla mnie, nabytej drogą naturalną w trojmiasto.pl a nie u takich "bandziorów" jak c-bull.

Coś mi się nie chce wierzyć, żeby w siedzibie Trójmiasto.pl jeszcze jakiekolwiek mieli... Pewna to informacja, czy nie?

LOL. C-bull to co robisz jest tak chamskie, że bania mała. Koncert darmowy, ty natrzepałeś tych wejściówek nie wiadomo ile, inni ludzie nie mają a Ty sprzedajesz? Weź się lecz chłopie... Albo znajdź normalny i uczciwy sposób na zarabianie... Szkoda że na to żadnych przepisów nie ma...

:(

kto sprzeda za 10 zł.

:/

Za późno, nie ma już nigdzie...Jakby ktoś miał do oddania lub ewentualnie odsprzedania za góra 10 zł to z chęcią.
GG: 7568518 lub tel. 668058310

kto chce??

mam 30 wejściówek do sprzedania. tel. 517 838 900
cena do uzgodnienia.

Kupię jedną wejściówkę

Albo może ktoś odstąpi, byłoby miło;)

Kontakt na marcinkrzystank@gmail.com

biletów już nigdzie nie ma niestety... Ja fartem natrafiłem na jedne z ostatnich w redakcji radia plus ... ;/

kupię

Zapłacę za 2 osobową wejściówkę. Cena do uzgodnienia.
kontakt: nala.l@wp.pl
jestem zdesperowana. Proszę pomóżcie!

sad

A gdzie ta redakcja jest?

dobra nowina :)

w redakcji trójmiasto.pl dalej są dostępne wejściówki, można je odebrać w poniedziałek :)

Inne tematy z forum Rozrywka

X Sopockie Wieczory Organowe (3 odpowiedzi)

X Sopockie Wieczory Organowe - jubileuszowa edycja. Już po raz dziesiąty mieszkańcy Trójmiasta...

Sztafety Enea 5150 Gdynia (3 odpowiedzi)

W 2026 r. ponownie na starcie Enea 5150 Gdynia staną do rywalizacji sztafety triathlonowe....

Forest Festival 2026 (10 odpowiedzi)

Forest Festival powraca! Już 25 lipca 2026 wyjątkowa przestrzeń Opera Leśna ponownie wypełni się...

do góry