Widok
Sabina - opinia
Tragedia byłam w zeszłym roku. Świetna obsługa fajne i bardzo smaczne pizze, niestety w tym roku się zawiodłam może obsługa sie stara ale produkty bardzo niskiej jakości rozumiem ze covid itd ale ceny nie zmalały wiec czemu chca sie wzbogacić moim kosztem a nie byłam tam raz czy dwa bo róznie bywa moze czegoś im zabrakło i dokupili w pobliskim sklepie czy makro tylko byłam 4 razy na pytanie czemu sie pozmieniało pani z obsługi stwierdziła ze ona za to nie odpowiada. no nic powodzenia im zycze ale bezemnie ja juz mam nowy lokal moze kawałek dalej ale na fali mnie mocno zawiodło szkoda ze lokale nie trzymaja cały czas swojej jakości my tak jak oni wracamy :-(
Moja ocena
Na Fali Beach Bar
kategoria: Bar na plaży
obsługa: 5
menu: 1
klimat: 4
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
2.4
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Bardzo dziękujemy za wyrażenie swojej opinii. Chcielibyśmy dodać, że do naszej pizzy używane były i wciąż są najwyżej jakości, staranie wyselekcjonowane 100% włoskie produkty. Mamy nadzieję, że zmieni Pani zdanie i odwiedzi nas ponownie tym bardziej, że Pani lokal znajduje się kawałek dalej. Powodzenia w branży i zapraszamy serdecznie!