Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Załatwienie sprawy wątek zamknięty Widocznie nastąpiła znacząca poprawa. Nie podzielam wcześniejszej opinii. Od...
~Walter
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 stycznia 2019

zero reakcji z strony sądu wątek zamknięty zero reakcji mają wszystko gdzieś. By wydać postanowienie potrzebują chyba...
~Robert
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 grudnia 2018

Obsługa tragiczna wątek zamknięty PRL tu wiecznie żywy, przerwa dwa razy dziennie w calym sadzie, mnostwo...
~Boro
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 maja 2018

Uwolnienie obciazenia w ksiedze wieczystej wątek zamknięty Dnia 01.08.2016 o godz. 10/00 zglosilem sie do biura Wydzialu Ksiag...
~Christoph Reuss
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 września 2016

V wydział rodzinny - sprawy dla sprawy wątek zamknięty Tragedia sprawa o dziecko trwa już rok, sąd nie analizuje położenia dziecka i...
~Majeranek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2016

IV Wydz.Rodzinny i Nieletnich wątek zamknięty Ocena dotycząca obsługi petentów to aż 4. w skali 6. Bardzo chciałabym dać 5,...
~Jagoda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 lutego 2016

InPost przesyłki sądowe wątek zamknięty Powiem tak - MASAKRA I ŻENADA. Dostałam awizo, że mam odebrać przesyłkę z...
~EMSO
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 lutego 2014

skandal i kosmiczny bałagan wątek zamknięty 4 miesiące oczekiwania na posiedzenie w sprawie spadkowej, 5 tygodni...
~gdynianka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 listopada 2015

Podziękowania wątek zamknięty Chciałabym bardzo serdecznie podziękować Paniom z sekretariatu II Wydziału...
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 października 2015

Czytelnia!!!! wątek zamknięty zamawianie akt telefonicznie: (58) 69 96 322 ( poniedziałek w godz....
~gda
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 września 2015

jest problem z działalnością kasy wątek zamknięty Dzisiaj rano (wtorek) byłam parę minut po godz. 8.30 a kasa była zamknięta....
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 maja 2015

Sąd????? Porażk i żenada!!!!!!!!! wątek zamknięty Rozwiodłem się w 2010 roku, jest obecnie 2015 rok a ja do tej pory nie mam...
~rozczarowany
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 lutego 2015

Prawo a Obywatel wątek zamknięty mimo pozytywnych wibracji od Sędzin, niestety w świetle dzisiejszego prawa,...
~Makowski Rafał
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2014

Pozew o zaprzeczenie ojcostwa wątek zamknięty Brak mi słów wobec opieszałości polskiego sądownictwa! Pozew o zaprzeczenie...
~Magdalena Pawlak
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 stycznia 2014

Amber Gold wątek zamknięty Przez godzinę przeglądam stronę Sądu, aby znaleść informacje dot. ogłoszenia...
~AJi
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 września 2012

dot.wyłącznie VII KRS wątek zamknięty szybko,sprawnie i profesjonalnie.
~Niestoruk
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 października 2011

Wydział Ksiąg Wieczystych wątek zamknięty Jestem zbulwersowana podejściem pracownika do petenta.Chciałam odebrać wypis...
~petentka
3

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 stycznia 2010

koszmarna obsługa wątek zamknięty Wszyscy na wielkim fochu, że muszą obsługiwać ludzi. Szkoda słów.
~lorelei
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2011

Wydział XI Karny-..takie zachowanie należy komentować.. wątek zamknięty Bardzo miła obsługa!Pomimo, iż dzień pracy zbliżał się ku końcowi, bardzo...
~aplikant adwokacki
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 stycznia 2011

Miło zaskoczony :) wątek zamknięty XI wydział karny - Panie tam pracujące były bardzo pomocne i uprzejme....
~Mrozo
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
29

23

wątków

do góry