Widok

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2 Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

.

prawdziwa masakra
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
czemu ?????????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Film nie wciąga specjalnie,trochę się rozczarowałam akcja a raczej jej brakiem.w sumie tandeta jak i książka..naciąganie ludzi na kasę przykre...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Super

Dla mnie najlepsza ze wszystkich części zmierzchu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dla mnie świetny fantastyczny i wciągający film. Dla miłośników Sagi super ukoronowanie całości.;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
A dla nie-miłośników????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Czad

Film jest najlepszy z wszystkich 5 . Szkoda , że ostatni :( Ale i tak niesamowity ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

A dla nie-miłośników polecam obejrzenie wszystkich części:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

supeer

Dla mnie zeje*****teraz chcialabym obejrzec jeszcze raz
Izmierzch tylko 1-wsza część nuda!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

fajny

Nie zawiodłam się. Jak dla mnie najciekawsza była pierwsza część -Zmierzch, potem Zaćmienie i reszta. Uważam, że Przed Świtem jest zrobione bardzo dobrze, oddaje ducha książki i jej sens. Wrócę do książki i przeczytam na nowo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam

Właśnie wróciłam z kina, film jest fajny. Troszkę mnie zaskoczył, ale pozytywnie. Polecam film fanom sagi, pozostali mogą być niezadowoleni. Myśl, że wrócę do tego filmu tak jak i do książki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

film baja

film jak film warto , fajne jedno zaskoczenie :):) ale kinoplex milo mnie zaskoczył obsługa mega piwo na sale można wnosic bez zadnego ale :) i do tego bardzo mily pan :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
żal Lolek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zarąbisty

Film byl fajny,zreszta jak poprzednie czesci Sagi.Warto bylo pojsc.Mogli by puscic teraz przed ostatnia czesc.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

szkoda, że to koniec...

oglądałam wszystkie części i to nie raz. Ta rzeczywiście podsumowuje całość i cukierkowo się kończy. Dobrze, że wizja Alice dodała filmowi akcji i odrobinę podniosła adrenalinę. Inaczej zrobiłoby się odrobinkę nudno. I tak łezka na koniec poleciała....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
UWAGA SPOILER!!!
Film przeciętny, powiedziałabym, że miejscami wręcz nudny... Robert Pattinson bardziej kobiecy niż w poprzednich częściach, bardziej niż Kristen Stewart ;) Z resztą, jej gra aktorska pozostawia wiele do życzenia - do jej repertuaru min dołączyła jedna - "coś tu śmierdzi". Każda przeciętna nastolatka lepiej okazuje emocje, gdy dowie się, że nie ma butów w jej rozmiarze...
Poza kilkoma ciekawymi scenami (jak scena rozbierana z Taylorem Lautnerem w roli głównej, kolacja wampira Garreta, opowieści przy ognisku z Irlandzkim wampirem i rumuńską ekipą, która rozwalila wszystkich na sali), nie było nic wartego uwagi. Strasznie zaoszczędzili na efektach specjalnych - komputerowo zrobione dziecko, a latające głowy i inne członki wyglądały, jakby były zrobione z plastiku..
Ogólnie - można obejrzeć, ale jak dla mnie słabe zakończenie sagi, spodziewałam się czegoś lepszego.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 6

To byla najgorsza i najnudniejsza czesc Zmierzchu. Nic sie nie dzialo do samego konca. Jestem zozczarowana:(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Filmy

Wrócicie do siebie (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wrócicie do siebie . Przeczytaj o filmie.

Utrata równowagi (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Utrata równowagi . Przeczytaj o filmie.

Śnieżka (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Śnieżka . Przeczytaj o filmie.

do góry