Widok

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Saga "Zmierzch": Zaćmienie.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

Fajne to??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

:::::D

O ile wilkołaś pokazuje klate, a pokazuje na pewno, mozna smialo zalozyc, ze fajne :P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

cudowny!

ten film jest najlepszą częścią sagi !
osobiście idę już na niego 2 raz , bo bardzo mi się podobał .
gorąco polecam .
cudowny , cudowny , cudowny ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

gorszy

Moim zdaniem jednak gorszy.

Za malo skupili sie na akcji - niby jest wielka afera z armia wampirow ktora chce zabic Belle a rezyser przez wiekszosc filmu skupia uwage odbiorcy na tym kogo Bella wybierze na swojego zyciowego partnera. :|
Na koniec tylko szybka walka i po klopocie.
Plus tego filmu jest jednak taki, ze nie dluzy sie jakos strasznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Flaki w oleju

Walka z wielką walką wampirów nie trwa nawet 5min, a niemal wszystkie efektowne sceny możemy zobaczyć w zwiastunach. Przez większą część filmu Emma z grymasem na twarzy nie może się zdecydować czy wybrać psa z gołą klatą czy chodzącego trupa o zawistnym spojrzeniu.
Na dobicie polecam scenę w namiocie, gdzie przy śpiącej Emmie Edward i Jacob wyznają sobie miłość. Prawdziwa rewelacja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Główna bohaterka to Bella a nie Emma
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nawet nie wiesz jak ma na imię główna bohaterka, szkoda czasu na czytanie Twojej opinii. Pleasee!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tam nie ma żadnej Emmy! Zastanów się zanim coś napiszesz!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

o la bo ga

Film zasługuje na miano gniota roku, trywialność fabuły poraża, nie jestem wstanie opisywać śmieszności tego najsłabszego filmu, ale gorąco odradzam ludziom po 30, acha nie wytrzymaliśmy do końca, wyszliśmy z kina...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jestem po trzydziestce i film mi sie podobał :)
Może nie jest najwyższych lotów, ale jak czytało sie ksiązkę to lubi sie i film :))
DUUUZO wycieli i osoby ktore nie czytaly zacmieia moga sie pogubić, ale dla fanów którzy i tak wiedzą wszystko molo jest zobaczyć eranizację.
Oczywiście aktorzy to porażka (poza Jacobem, choć jest za niski i Alice, która jest świetna) ale to zmęczyłam juz przy pierwszej części.

Tak czy inaczej polecam

30-sto laatka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem po trzydziestce, tak jak spora liczba moich koleżanek, które z zapartym tchem przeczytały Sagę i obejrzały filmy w kinie. Fajnie jest poczuć się na chwilę nastolatką. Nie zgadzam się z Twoją opinią.

I love Eclipse

Po pierwsze główna bohaterka ma na imię Bella, a nie Emma. Kocham książkę, kocham ten film. "Zaćmienie" to moja ulubiona część sagi "Zmierzch". Kocham Edwarda. Kocham Alice ........ Wiele wspaniałych scen, mało tego Edward oświadcza się Belli ... Obejrzyjcie sami !!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

super

Film sam w sobie jest ekstra tyle ,że walka była za krótka:(
A tak to bardzo polecam!

suuuuper!!

puki co 1 i 2 cz byly najlepsze ale i zacmienie okazało sie dobre - a najbardziej teksty jacoba...Polecam!! A kiedy 4 czesc - ????? MAm nadzieje ze juz wkrótce - bo ta bedzie najlepsza!!!!!!!!!!!

OPINIA + ..

ta część taka sobie ale już nie mogę doczekać się 4 ! chce zobaczyć Ness ... i Bellę po przemianie i to jak będą wglądać te wszystkie wampiry które przyjadą do Forks żeby być świadkami że Nessie nie jest nieśmiertelnym dzieckiem i ich ślub .. to zdecydowanie będzie super .. tylko tak się zastanawiam co zrobią z tą małą bo ona w książce tak szybko rośnie.. będzie kilka dziewczynek ? i będzie im trudno znaleźć takie z długimi lokami ; )

największa fanka Edwarda

Uwielbiam Roberta Pattinsona, świetnie wczuł się w rolę Edwarda.
W filmie było parę wpadek ale i tak jest super, świetny i poje chany!

Super .....

ta część jest najwierniej (w miarę możliwości) odtworzona. Zawarte istotne szczegóły. Swietnie zrobione sceny walki !!!!

ksiązka jak i film są super ! bardzo polecam wszystkim !

SUPER!!!!!!!!!!!

Film jest świetny zresztą jak każda część ubóstwiam sagę zmierzch a szczególnie z filmu naj naj naj naj naj naj naj naj bardziej lubię Edwarda(Roberta Pattinsona)

TO JEST GENIALNE SERDECZNIE POLECAM!!!

to jest najlepszy film jaki morze istnieć na świesie

Super film!!!

Przeczytałam książkę i obejrzałam film. Według mnie to najlepszy film jaki zrobili z tej sagi! Zobaczymy jaka będzie czwarta część. Pewnie będzie jeszcze lepsza ale ta była naprawdę super! POLECAM WSZYSTKIM!!!

czy ten film jest z lektorem albo z napisami?? prosze o odpowiedz

hmm

film taki jak poprzednie odcinki. jeśli ci się podobało to ten tez ci się spodoba. Ale zakończenie jest denne i z tego co widać to już koniec sagi i dobrze bo się nie postarali :P

fajny film

Zdecydowanie podobała mi się pierwsza część ale ta też była dobra tylko denerwowało mnie zachowanie Belli !!!

film jest z napisami(niestety)
Ale świetny!! Czekam na 4 mam nadzieję jeszcze lepszą...

supppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrr

w niedziele ide na zaćmienie słuchając opisów jest super czy jest z napisami czekam na odp jestem fanką zmierzchu więc proszę o odpowiedz pa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

super film

film był super.Pierwsza część 4 będzie w 2011 a druga w 2012 ale warto czekać po tych 3 filmach.Szkoda tylko ze Stephanie Meyer nie dokończy MIDNIGHT SUN.Bo z tych pierwszych rozdziałów było ciekawe ale wątpie,że gdyby ją dokończyła to by ją zekranizowali bo to są opisy uczuć Edwarda czyli taka 1 część od nowa.
Pozdrawiam i polecam ten film.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaćmienie

film superzasty szkoda tylko że z napisami ale to nie stanowi problemu
Zachęcam do obejrzenia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam!

Wszystkim fanom "Sagi" polecam ten super film. Wszyscy aktorzy świetnie wcielili się w swoje role i wypadli naprawdę przekonująco. Co prawda film był straszniejszy od innych części, lecz można też stwierdzić, że było w nim po prostu więcej akcji i adrenaliny niż w poprzednich częściach. Naprawdę polecam, bo film był extra; mogę nawet powiedzieć, że to najbardziej udana część "Sagi".
do góry