Widok
gorszy
Moim zdaniem jednak gorszy.
Za malo skupili sie na akcji - niby jest wielka afera z armia wampirow ktora chce zabic Belle a rezyser przez wiekszosc filmu skupia uwage odbiorcy na tym kogo Bella wybierze na swojego zyciowego partnera. :|
Na koniec tylko szybka walka i po klopocie.
Plus tego filmu jest jednak taki, ze nie dluzy sie jakos strasznie.
Za malo skupili sie na akcji - niby jest wielka afera z armia wampirow ktora chce zabic Belle a rezyser przez wiekszosc filmu skupia uwage odbiorcy na tym kogo Bella wybierze na swojego zyciowego partnera. :|
Na koniec tylko szybka walka i po klopocie.
Plus tego filmu jest jednak taki, ze nie dluzy sie jakos strasznie.
Flaki w oleju
Walka z wielką walką wampirów nie trwa nawet 5min, a niemal wszystkie efektowne sceny możemy zobaczyć w zwiastunach. Przez większą część filmu Emma z grymasem na twarzy nie może się zdecydować czy wybrać psa z gołą klatą czy chodzącego trupa o zawistnym spojrzeniu.
Na dobicie polecam scenę w namiocie, gdzie przy śpiącej Emmie Edward i Jacob wyznają sobie miłość. Prawdziwa rewelacja.
Na dobicie polecam scenę w namiocie, gdzie przy śpiącej Emmie Edward i Jacob wyznają sobie miłość. Prawdziwa rewelacja.
Jestem po trzydziestce i film mi sie podobał :)
Może nie jest najwyższych lotów, ale jak czytało sie ksiązkę to lubi sie i film :))
DUUUZO wycieli i osoby ktore nie czytaly zacmieia moga sie pogubić, ale dla fanów którzy i tak wiedzą wszystko molo jest zobaczyć eranizację.
Oczywiście aktorzy to porażka (poza Jacobem, choć jest za niski i Alice, która jest świetna) ale to zmęczyłam juz przy pierwszej części.
Tak czy inaczej polecam
30-sto laatka
Może nie jest najwyższych lotów, ale jak czytało sie ksiązkę to lubi sie i film :))
DUUUZO wycieli i osoby ktore nie czytaly zacmieia moga sie pogubić, ale dla fanów którzy i tak wiedzą wszystko molo jest zobaczyć eranizację.
Oczywiście aktorzy to porażka (poza Jacobem, choć jest za niski i Alice, która jest świetna) ale to zmęczyłam juz przy pierwszej części.
Tak czy inaczej polecam
30-sto laatka
OPINIA + ..
ta część taka sobie ale już nie mogę doczekać się 4 ! chce zobaczyć Ness ... i Bellę po przemianie i to jak będą wglądać te wszystkie wampiry które przyjadą do Forks żeby być świadkami że Nessie nie jest nieśmiertelnym dzieckiem i ich ślub .. to zdecydowanie będzie super .. tylko tak się zastanawiam co zrobią z tą małą bo ona w książce tak szybko rośnie.. będzie kilka dziewczynek ? i będzie im trudno znaleźć takie z długimi lokami ; )
super film
film był super.Pierwsza część 4 będzie w 2011 a druga w 2012 ale warto czekać po tych 3 filmach.Szkoda tylko ze Stephanie Meyer nie dokończy MIDNIGHT SUN.Bo z tych pierwszych rozdziałów było ciekawe ale wątpie,że gdyby ją dokończyła to by ją zekranizowali bo to są opisy uczuć Edwarda czyli taka 1 część od nowa.
Pozdrawiam i polecam ten film.
Pozdrawiam i polecam ten film.
Polecam!
Wszystkim fanom "Sagi" polecam ten super film. Wszyscy aktorzy świetnie wcielili się w swoje role i wypadli naprawdę przekonująco. Co prawda film był straszniejszy od innych części, lecz można też stwierdzić, że było w nim po prostu więcej akcji i adrenaliny niż w poprzednich częściach. Naprawdę polecam, bo film był extra; mogę nawet powiedzieć, że to najbardziej udana część "Sagi".