Widok
Sala Gdansk
Witam, planuję ślub na przyszły rok, poszukuje sali w Gdańsku!
Poniewaz wybór jest bardzo duży, pytam o salę, restauracje, godna polecenia (jedzenie, obsługa, organizacja, itp) w miare w rozsądnej cenie. Planuje wesele na około 70 osób. Jako, że mam hotel 100km za Gdańskiem w którym mogłabym zrobic wesele, nie interesuje mnie za Gdańskiem gdzieś hotel czy pensjonat, poniewaz chcę zrobic wesele w Gdansku aby nie trzeba bylo wynajmowac pokoji na nocleg. Jezeli ktoś zna coś godnego polecenia to bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam
Poniewaz wybór jest bardzo duży, pytam o salę, restauracje, godna polecenia (jedzenie, obsługa, organizacja, itp) w miare w rozsądnej cenie. Planuje wesele na około 70 osób. Jako, że mam hotel 100km za Gdańskiem w którym mogłabym zrobic wesele, nie interesuje mnie za Gdańskiem gdzieś hotel czy pensjonat, poniewaz chcę zrobic wesele w Gdansku aby nie trzeba bylo wynajmowac pokoji na nocleg. Jezeli ktoś zna coś godnego polecenia to bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam
hej , ja mogę Ci polecić z czystym sumieniem sale w Gdańsku Kiełpinie http://www.salakielpino.pl "Pod Łabedziem" ja mam tam wesele 6-7 lipiec 2013 . Płacisz 5250 zł za wynajem sali od piatku do niedzieli do 22. 5000zł wynajem sali a 250zł za posprzątanie. 3000 za obsługe kelnerską we wszystkie dni (poprawiny tez).Właścicielka daje namiary na kucharke, ustalasz z nią menu wedle gustu i ona robi Ci liste zakupów (ile czego co i jak), oprócz tego właścicielka da Ci namiary na hurtownie gdzie mają rabaty i przynajmniej kupując sam wiesz co jesz i co dajesz gościom:) Nie ma żadnego korkowego a zaliczka to 500zł ktora wchodzi w cene wynajmu sali:).Objeżdziłam pełno hoteli od Novotelu ,Pana Tadeusza,Zaścianek,Hotel pod orłem,Magnat w Bojanie i uwierz mi że tutaj wyszło najkorzystniej cenowo,mili właściciele no i nie trzeba martwić się o noclegi dla gości(też jestem z Gdańska)