Widok

Sala samobójców

Sala samobójców Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Sala samobójców.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spoks
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry mocny film

Film, obok którego nie sposób przejść obojętnie. Porusza, wstrząsa, masz ochotę porozmawiać z bohaterami. Budzi wiele emocji a o to w kinie chodzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

superr

byłam na nim w kinie super film z chęcią obejrzałabym go jeszcze raz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto obejrzeć więcej niż jeden raz

Obejrzałam ten film jeszcze dwa razy i... nadal mi się podoba. Muzyka dobrze dobrana nadaje niesamowitego klimatu. Polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super

Film okropnie mi się podobał, nie rozumiem negatywnych opinii, chętnie bym to obejrzała jeszcze setki razy.

Nie rozumiem tych ocen...

Wczoraj obejrzalem ten film w kinie. Przeczekalem az przejdzie booom i na spokojnie poszedlem do kina.
Wiec... Tematyka super, jak najbardziej aktualna, swietnia gra aktorow, wiele swietnych scen... Jednak, ogromne niedociagniecia w scenariuszu i z czasem bardzo irytujace wstawki animowane, czasem niezrozumniale. Zdecydowanie mozna bylo nakrecic lepszy film bo pomysl i zamierzenia scenarzysty/rezysera swietne. A tak, powstal film do obejrzenia na raz, lekko poruszajcy ale bez fajerwerkow. Po opiniach widac, moim zdaniem, jak niewiele polakom trzeba aby ich zadowolic. Dla mnie slaba szostka na dziesiec. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Czy mnie wpuszczą...

Czy mnie wpuszczą jeśli mam 12 lat?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

wpuszczą mnie. ?

wpuszczą mnie jak mam 13 lat i wyglądam na około 16 . ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

SUPER FILM

nie za bardzo lubię4 Polskie filmy, bo są nudne, ale ten jest kapitalny, daje do myślenia, a ja byłam przerażona jak człowiek może być samotny i zostać w sumie zabity przez rówieśników....dla rodziców ku przestrodze, dla młodych - szkoła życia...WARTO
turn me on

Czas na refleksję...

Film zdecydowanie daje do myślenia, jeszcze długo po jego projekcji nie pozwala o sobie zapomnieć... Obok ten produkcji i tematyki, w niej poruszonej po prostu nie można przejść obojętnie... Trzeba zatrzymać się, zastanowić i wyciągnąć wnioski... Należy sobie zadać pytanie, co w życiu jest ważne, najważniejsze, a co nie zasługuje na to, aby poświęcać temu tak wiele czasu, uwagi, energii... Ważna jest rodzina, ludzie, wzajemne relacje i o tym trzeba pamiętać, zanim będzie za późno... Ku przestrodze...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

kawałek z filmu

jak nazywa się kawałek który leci podczas dyskoteki 2 razy w filmie? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

masakra

nawet za 1000zl bym drugi raz nie poszla! kompletne dno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

cool

film jest cool nic dodać nic odjąć.Jestem małą dwójki dzieci zbliżonych wiekowo to głównego bohatera i przyznam że obowiązkowo puściłabym ten film goniącym za kasą rodzicom może co niektóry by się obudził.Film rewelacja daje do myślenia i nieźle wali pod kopułę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Głęboki i mocny.

Wreszcie w polskim kinie pojawił się porządny ,mocny film ,który ma w sobie przesłanie. Uważam ,że jest to pozycja ,którą polskie kino może pochwalić się w świecie Po wyjściu z kina nie wiedziałam tak naprawdę co o tym myśleć. Jednak film okropnie mi się podobał.Polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rewelacja

Doskonały, prawdziwy wstrząsający, poważny.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobry film

Niejednemu rodzicowi zaleciłabym jako "obowiązkowy", szczególnie tym , którzy myślą że pieniędzmi wyrównają i wynagrodzą dziecku brak czasu i zainteresowania jego życiem .. . Czasami warto zrobić coś więcej niż zapytać "jak leci , co w szkole ". Film bardzo "na czasie " i dający do myślenia. Polecam !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Polonista ladnie ci przetarlo" wytłumaczysz mi co napisałeś? Twój polonista był chyba bardziej zryty niż mój;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

cudo!!

naprawdę warto go obejrzeć!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dla mnie najlepszy polski film od... hmm, bardzo dawna

ostatni kt tak mi sie podobał to "Dzień Swira" -choć dopiero za drugim razem.
Na "Salę samobójców" szedłem praktycznie nic nie wiedząc o filmie - poza krótkim wywiadem z reżyserem/scenarzystą - i jak dla mnie rewelacyjny, autentyczny, niewydumany, bez "jandowsko-wajdowskich" wtrętów a jednak mocny psychologiczny obraz. Świetny.

Inne tematy z forum Filmy

Lesbijska księżniczka z kosmosu (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Lesbijska księżniczka z kosmosu . Przeczytaj o filmie.

Wysokie i niskie tony (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wysokie i niskie tony . Przeczytaj o filmie.

Melania (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Melania . Przeczytaj o filmie.

do góry