Widok

Sala w okolicach Kościerzyny poszukiwana!

Witam! Poszukujemy sali na ok. 80 gości, musi być też możliwy nocleg dla około 30-40 osób . Chodzi o okolice Kościerzyny, tak do 30 km. Chcielibyśmy poznać Wasze opinie i propozycje, może wiecie gdzie wstąpić osobiście, bo np. nie ma strony internetowej a warto?? Pozdrawiamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie tak, miejsce jest ładne, a nawet piekne, szkoda ze z tym jedzeniem u nich taka "kiszka"

a tak poza sala weselna, to pare razy w roku, szczegolnie latem, gdy jestesmy z narzeczonym niedaleko w Konarzynach korzystalismy z ich sauny i jaccuzi, tak jak sauna ok, to jaccuzi => nie musze mowic, ze leczyłam sie po tym 2 miesiace, pozniej dojrzałam, ze wokol wanny był kozuch brudu, a pani powiedziała przy rezerwacji, ze wymiena wode - chyba nie zdążyli, wole nie myslec co sie działo wczesniej, mam nadzieje, ze to sie wiecej nie powtórzy....

najgorsze to jest to, ze łatwo sobie zniszczyc opinie, a potem trzeba długo pracowac na to zaufanie... :(
Ale autor tematu nie pytał o jacuzzi ani saunę tylko o salę weselną.

Jedzenia jest tyle za ile się płaci. Jeśli firma zrobiła imprezę i jedzenia było za mało to nie wina lokalu tylko zbyt małego zamówienia. Taka jest moja opinia. Sądzę też, że gdybyśmy mieli możliwość bycia na kilku organizowanych tam imprezach to opinia byłaby bardziej obiektywna. Na podstawie jednego przyjęcia nie wystawiajmy im złej opinii. Ja mam tam wesele dopiero po wakacjach ale rozmów z właścicielką przeprowadziłam kilka. Ilość porcji na osobę jest decyzją pary młodej, ilość dań i ich zróżnicowanie też. Dlatego mój wniosek jest taki, że jeśli budżet mały to i jedzenia niewystarczająco. Co do samej kuchni to jako fanka dobrej smacznego jedzenia muszę przyznać że gotują przyzwoicie.
wiesz, nie bede sie kłocic, bo to nie ma sensu, powiem ze bylam na 2 firmowych imprezach i weselu i dziwnym zbiegiem okolicznosci zawsze byl ten sam problem, ale na szczescie to nie moje zmartwienie.
"Jedzenia jest tyle za ile się płaci" - uwierz mi ze nie bylo przynajmniej podczas imprez firmowych limitów jesli chodzi o koszty...
Fakt jedzenie dobre, mi rowniez smakowało :)
po to to forum, aby pisac jakie sa spostrzezenia, abys Ty i inni wiedzieli na co zwracac uwage.
Witam!

Mamy do odstąpienia salę weselną w Gdyni Kolibkach/Sopot Kamienny Potok (ośrodek Natura Tour). Termin 19.09.2009r. Ośrodek jest pięknie położony w lesie, jednocześnie znajduje się w centrum trójmiasta na styku Sopotu i Gdyni (w okolicy Adventure Park). Ceny przystępne, w ofercie również baza noclegowa w drewnianych, dobrze wyposażonych domkach. Do wyboru są dwie sale weselne, mniejsza do 70 osób, większa na ponad 100 osób.
Dodatkowo w ww. terminie mamy do odstąpienia zespół Tequilla.

Zainteresowane osoby prosimy o kontakt
Rafał i Ala
tel. 0506 250552
tel. 0692 583150

ps. zrezygnowaliśmy z wesela na rzecz podróży poślubnej

widzicie coraz częściej pojawiają się informacje o Wrotach Kaszub - jest pięknie ale z jedzeniem jest strasznie słabo;/ Właścicielka niech w końcu zobaczy opinie i przestanie tak żerować na klientach. Daj kobieto więcej jedzenia na imprezach a wyjdzie Ci to na dobre. Rozumiem, że trzeba zarobić ale coś kosztem czegoś...w końcu ludzie przestaną tam rezerwować imprezy i się skończy zabawa;/
Piękne miejsce ale z jedzeniem trzeba coś zrobić!!!
zgadza się
U Stolema w Ostrzycach,na 80 osob,noclegi na 80os tez sa;)
zgadzam się z wypowiedzią że "tylko nie PSS garczyn". Miałam mieć tam wesele ale naszczeście znalazłam coś innego, po samej rozmowie z szefem miałam juz dość, a później jeszcze opinie znajomych, o ich przekręta, więc lepiej było zrezygnowac.
Witam, Ja polecam Ośrodek Agroturystyczny '' ŻABI DWÓR ''w Ostrzycach piękne rejony,sala jest na 150 osób ,noclegi też są, Jedzenie wyśmienite, obsługa też super.Polecam tam wesele, sama miałam w pażdzierniku 2009r.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Planuję tam wesele, samo otoczenia i sala są na wielki plus. Jestem jednak bardzo ciekawy jak z jedzeniam, czy było dobre i czy było go wystarczająco dużo. Spotkałem sie z różnymi opiniami. Bardzo proszę o informację na ten temat, jeśli można 4melik@interia.pl
Polecam gorąco "Dwór Bajbuza" leżący na trasie Kościerzyna - Starogard Gdański, oddalony od Kościerzyny ok. 25 km. Mam tam wesele w tym roku i z doświadczenia wiem jak wygladaja imprezy w tym lokalu. Jedzenie pyszne, obsługa bardzo sympatyczna, klimat dworu magiczny, ceny przystępne! oceńcie sami: http://www.dworbajbuza.pl/index.php
Małe,stylowe wesele proponuję zrobić w Helenie we Wdzydzach.Duże imprezy w Niedźwiadku lub Szarlocie.
image
Piękna sala i wspaniała organizacja to polecam !!! Wpisz w gogle:planujemy wesele solano
ludzie patrzcie na daty!!
wolna sala w Sylcznie niedaleka Koscierzyny
zajazd marzanna http://www.maxmedia.pl
784-49-69-69
605-851-006
Nowi właściciele Agnieszka i Marcin serdecznie zapraszają :)))))
polecam ośrodek worzałówka!łubiana!
Ja miałam wesele w Dworku na Błotach w Załakowie na tej mniejszej sali. Jest to sala na maks. 120 osób. 40 osób raczej spokojnie tam przenocuje. Mają swoja stronkę, ale nie pamiętam dokładnie.
Może ktoś jeszcze ma jakieś pomysły na sale weselne w okolicach Kościerzyny? Szczególnie chodzi mi o te, które nie mają swoich stron w internecie, może do jakiejś warto zajrzeć? Bardzo proszę o pomoc, planuję wesele za rok, a nic nie wpadło mi i narzeczonemu w oko do tej pory...
pod bocianami - garbowska huta - polecam!!
do góry