Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Profesjonalna obsługa wątek zamknięty Przemiła, profesjonalna obsługa. Paznokcie hybrydowe długo się trzymają, a...
~Patrycja:)
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 stycznia 2016

MIŁO, SYMPATYCZNIE, NA POZIOMIE wątek zamknięty Polecam kosmetyczkę Ewę :)
~november rain
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 stycznia 2015

Mężczyżna wątek zamknięty Skorzystałem już trzy razy z usługi manicure i pedicure w tym salonie....
~Michał B.
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 grudnia 2014

manicure hybrydowy wątek zamknięty Kilkukrotnie korzystałam z usługi manicure hybrydowego w tym salonie. Niby...
~klientka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 13 maja 2014

bardzo polecam wątek zamknięty Z usług korzystam od roku i jestem bardzo zadowolona. Panie są bardzo...
~autorka
-

dodano: 11 września 2013

POLECAM wątek zamknięty Witam. Pierwsza moja wizyta i zapewne nie ostatnia. Dobra lokalizacja, miła i...
~Nati
-

dodano: 30 sierpnia 2013

Szału nie ma wątek zamknięty Byłam z koleżanką, ja manicure klasyczny - ona japoński. Skórki nie zostały...
~Kocio
-

dodano: 21 sierpnia 2013

Polecam wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Jestem w 100% zadowolony. Pozdrawiam!
~Dareiusz
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 czerwca 2011

Polecam wątek zamknięty Polecam ten Salon,bardzo miła obsługa,profesjonalne podejście do klienta,...
~zadowolona
-

dodano: 27 czerwca 2013

Polecam wątek zamknięty Dawno nie spotkałam się z tak miłą obsługą, pełen profesjonalizm, dobry...
~koniczynka
-

dodano: 26 czerwca 2013

Super- polecam wątek zamknięty Moje stopy nigdy nie wyglądały lepiej :) Profesjonalna obsługa + dobry sprzęt...
~adzia
-

dodano: 6 czerwca 2013

ZDECYDOWANIE POLECAM! wątek zamknięty Odkąd pierwszy raz trafiłam do salonu Dimelo, odtąd nie poszłam juz nigdzie...
~Magda z Gdyni
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2012

ZDECYDOWANIE POLECAM!!! wątek zamknięty Pełen profesjonalizm! Miło, wygodnie i niedrogo. Po pierwszej wizycie...
~Agnieszka
-

dodano: 19 stycznia 2012

Polecam wątek zamknięty U Pani Oli byłam 2 razy na pedicure hybrydowym, miło, czyściutko,tanio,...
~ekopozytywna
-

dodano: 10 sierpnia 2011

pielęgnacja stóp wątek zamknięty Dzisiaj pierwszy raz korzystałam z usług pani Aleksandry i moje stopy nie...
~Ania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 28 czerwca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry