Sun Loox

Salony optyczne

Gdynia, Kazimierza Górskiego 2

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Odradzam wątek zamknięty Pani powiedziala ze czekamy 6 dni na okulary.czekamy prawie 2 tyg i okularow...
~Weronika
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2018

Odradzam wątek zamknięty Jakość zakupionych okularów żenująco niska, okulary popsuły się bardzo krótko...
~Paula
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 lutego 2018

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!! wątek zamknięty Sprzedawane oprawki do okularów są bardzo kiepskiej jakości a ceny wysokie....
~RRR
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 lipca 2017

Optyk z szeroką i oryginalną ofertą wątek zamknięty Szeroki wybór i niespotykane nigdzie indziej modele opraw. Dodatkowo mają...
~Marcin
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 marca 2015

Sam skorzystałem - polecam innym wątek zamknięty Atrakcyjna oferta, miła obsługa, szybkie wykonanie. Perłą w firmowej koronie...
~NS
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 października 2014

NAJLEPSZY OPTYK W TRÓJMIEŚCIE wątek zamknięty Moim zdaniem NAJLEPSZY OPTYK W TRÓJMIEŚCIE!!! Kupiłam okulary jakiś miesiąc...
~Natalia
-

dodano: 10 czerwca 2014

Polecam tego Optyka :) wątek zamknięty byłam w tym salonie pierwszy raz i naprawdę jestem bardzo pozytywnie...
~Iza
-

dodano: 11 stycznia 2014

Jeszcze raz NIE POLECAM wątek zamknięty Sytuacja dotyczy mojej poprzedniej opinii, gdyż zadzwoniono do mnie w jej...
~Tomek
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 lipca 2013

Loox Galeria Optyki Polecam wątek zamknięty Bardzo wysoka jakość usług, ostatnio robiłam tam okulary i jestem naprawdę...
~Ania
-

dodano: 5 listopada 2013

Polecam :) wątek zamknięty Już drugi raz korzystałem z usług oferowanych przez ten salon i na pewno nie...
~Marek
-

dodano: 18 sierpnia 2013

wizyta w salonie wątek zamknięty Zdecydowanie polecam, duży wybór oprawek-cały przekrój cenowy od...
~Sandra z Trójmiasta
-

dodano: 8 sierpnia 2013

Polecam wszystkim BARDZO!!! wątek zamknięty Super doradzają, obsługa fajna i kontaktowa. Duży wybór oprawek.A osoba która...
~Kuba
-

dodano: 12 maja 2013

Super salon optyczny wątek zamknięty Bardzo duży wybór opraw rożnych marek.Mila i fachowa obsługa, szczególnie...
~Marek
-

dodano: 19 lutego 2013

Beznadziejna obsługa wątek zamknięty Próbowałem wydać u Pani kilkaset złotych jednak wcześniej zadzwoniłem aby...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 lutego 2012

... - opinia wątek zamknięty Pani z obsługi oprowadzała mnie po salonie. Podeszła do stojaka z okularami...
~...
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 grudnia 2011

Super optyk wątek zamknięty Bardzo fajny optyk, duuży wybór oprawek (chyba największy w trójmieście) ceny...
~gosia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 lipca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry