Widok
Jestem stałą klientką salonu,i zawsze wychodzę bardzo
zadowolona - fakt Panie ostatnio się zmieniły,ale uważam że nowy personel sumiennie wykonują swoja pracę .
Ostatnio po zabiegu u Pani kosmetyczki wyszłam dopieszczona w 100 %!
Poza tym mam kartę stalego klienta, która zacheca mnie jeszcze bardziej do korzystania z usług tego salonu.
Ceny mają dość konkurencyjne do witawy i dlatego uważam że warto, bo jakość usług jest naprawde na wysokim poziomie
polecam Wszystkim ~
zadowolona - fakt Panie ostatnio się zmieniły,ale uważam że nowy personel sumiennie wykonują swoja pracę .
Ostatnio po zabiegu u Pani kosmetyczki wyszłam dopieszczona w 100 %!
Poza tym mam kartę stalego klienta, która zacheca mnie jeszcze bardziej do korzystania z usług tego salonu.
Ceny mają dość konkurencyjne do witawy i dlatego uważam że warto, bo jakość usług jest naprawde na wysokim poziomie
polecam Wszystkim ~
To fakt personl sie zmienil w tym salonie i to chyba na lepsze . Wczesniej chodziłam do pani Asi teraz do pani Renaty i mysle ze to zmiana na lepsze . kolor świetnie dobrany a strzyzenie rewelacja , wlosy same mi sie ukladają i wkoncu nie musze co rano stac przed lustrem aby ułozyc fryzure. Naprawde polecam p Renatke . to swietny fachowiec z doswiadczeniem
Drogie klientki!
Prawda, personel się zmienił, ale mam nadzieje, że będziecie dalej zadowolone z usług fryzjerskich jak i kosmetycznych.
Staramy się zmienić dla Pań- abyście były zadowolene z naszych usług:) Zadbamy o Wasze włosy, skórę oraz paznokcie.
Zapraszam również do odwiedzania strony ineternerowej http://www.salonkleopatra.com - wkrótce nowości w galerii, oraz atrakcyjne promocje - abyście mogły przekonać się do nowego personelu.
Prawda, personel się zmienił, ale mam nadzieje, że będziecie dalej zadowolone z usług fryzjerskich jak i kosmetycznych.
Staramy się zmienić dla Pań- abyście były zadowolene z naszych usług:) Zadbamy o Wasze włosy, skórę oraz paznokcie.
Zapraszam również do odwiedzania strony ineternerowej http://www.salonkleopatra.com - wkrótce nowości w galerii, oraz atrakcyjne promocje - abyście mogły przekonać się do nowego personelu.
Nie rozumiem czemu nie jesteście zadowolone z tego salonu?! obsługa bardzo miła i sympatyczna, usługi na wysokim poziomie.
chodzę do fryzjera do Kleopatry od jakiś 2 lat i wychodzę naprawde zadowolona, kosmetyczka i solarium też bardzo dobre- nidgy się nie zawiodłam :)
Polecam jako fryzjerkę Panią Edytę i oczywiście kosmetyczkę - Bogusię :) 100% zadowolenia!!
chodzę do fryzjera do Kleopatry od jakiś 2 lat i wychodzę naprawde zadowolona, kosmetyczka i solarium też bardzo dobre- nidgy się nie zawiodłam :)
Polecam jako fryzjerkę Panią Edytę i oczywiście kosmetyczkę - Bogusię :) 100% zadowolenia!!
Dokładnie zgadzam się z tą opinią - prosisz o podcięcie końcówek a zamiast tego masz o 4 cm mniej na głowie i do tego jeszcze "podcięte" za pomocą degażówek - masakra. I za każdym razem wciskanie jakichś produktów, a to maski, a to szamponu i czegoś tam jeszcze- masakra. Dadzą Ci przy wyjściu jakąś próbkę - chyba na pocieszenie bo włosy nie są zrobione tak jak chcesz.
Także zdecydowanie nie polecam fryzjerek
Także zdecydowanie nie polecam fryzjerek
Niestety jeśli chodzi o fryzjerki to w dalszym ciągu to porażka. P. Kamila jedynie w miarę dobrze kolor dobierze ale jeśli chodzi o obcinanie albo podcinanie włosów to jedna wielka masakra. P. Kamila zdecydowanie nie rozumie co to znaczy podcinanie - ja po takim pseudo podcięciu miałam o 5 cm krótsze włosy.Jeszcze do tego postrzępione - bo nie można tak jak prosi klientka podciąć na równo - tylko trzeba kombinować. I jeszcze manipulowanie przy podliczaniu ceny - w tym to pani K. jest świetna.
Zdecydowanie nie polecam tego salonu
Zdecydowanie nie polecam tego salonu
Byłam umówiona z zupełnie inną kosmetyczką, na kilka dni przed wizytą dopytywałam czy pracuje i otrzymałam info, że oczywiście i jakież było moje zdziwienie na wizycie. Zupełnie inna kosmetyczka, zabieg też nie taki jak chciałam, gdzyż nie mają maszyny, bo jest w naprawie, sytuację ratowała tylko kosmetyczka, która starała się załagodzić wszystko i zaproponowała inny zabieg. Rotacja wśród personelu olbrzymia, a niestety właściciele...Ceny również nie są rewelacyjne:(