Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Najlepsi! wątek zamknięty Uważam, że to jeden z najlepszych zakładów w Trójmieście. Fryzury zawsze na...
~F ;)
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 stycznia 2018

Polecam wątek zamknięty Korzystałem ze strzyżenia męskiego. Jestem zadowolony z dokładności...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2017

Bardzo slabo wątek zamknięty Jestem rozczarowany niskim poziomem strzyzenia, nierowno maszynka, nierowno...
~Marcin
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 lutego 2016

Dobry salon wątek zamknięty Korzystałam w tym salonie z groupona i jestem bardzo zadolwolona...
~Kam
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2015

rozczarowana wątek zamknięty Byłam w tym salonie parę raz. Zachwycona p. Eweliną - genialna fryzjerka....
~emi
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 października 2014

Krzysiek - opinia wątek zamknięty Pani Ewelina z tego salonu była świetna. Czy ktoś wie gdzie teraz można ją...
~Krzysiek
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 września 2013

jestem zadowolona wątek zamknięty Trafiłam tam pierwszy raz w sierpniu 2011, z przypadku, poprostu kupiłam bon...
~klientka z Przymorza
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 marca 2013

Pani Kasia polecam bardzo!!!! wątek zamknięty Skorzystalam ze strzyżenia oraz upięcia okolicznościowego i polecam kazdemu....
~Basia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 lutego 2013

stała klientka wątek zamknięty Salon warty swojej uwagi,obsługa sympatyczna,fryzjerki tak samo a najbardziej...
~stała klientka
-

dodano: 17 listopada 2012

mega pozytyw wątek zamknięty Oceniam salon w Gdańsku i p. Agnieszkę. Mistrzostwo! P. Agnieszka, przemiła...
~Kamila
-

dodano: 3 października 2012

POLECAM! wątek zamknięty Korzystałam z tego salonu wielokrotni i za każdym razem wychodziłam bardzo...
~Justyna
-

dodano: 27 sierpnia 2012

Przemek i Krzysiek wątek zamknięty To jedyni fryzjerzy w trójmieście, których polecam z pełną...
~Dora
1

dodano: 6 września 2008

Jestem zadowolona wątek zamknięty Od dłuższego czasu nie mogłam znaleźć "swojej" fryzjerki, ale chyba trafiłam...
~Kasia
-

dodano: 5 maja 2012

Pani Kasia wątek zamknięty Korzystam z usług już 3 lata. Zawsze wychodzę super zadowolony. Stały wysoki...
~M.
-

dodano: 29 marca 2012

Maja - opinia wątek zamknięty Według mnie jeden z najlepszych salonów w Gdańsku.Pani Kasia i Pani Ewelina...
~Maja
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 września 2011

Pani Kasia i męskie strzyżenie wątek zamknięty Polecam Panią Kasię również Panom. Pokazałem jak chcę być ostrzyżony i w...
~Bronislav
-

dodano: 31 lipca 2011

Pani Kasia :) wątek zamknięty Bardzo miła pani. Widac ze porzadnie podchodzi do swojej pracy. nie...
~dorota
-

dodano: 18 czerwca 2011

TRAGEDIA!!! wątek zamknięty Spodziewałam się fachowej porady i profesjonalnej obsługi a tymczasem ......
~anitu
-

dodano: 25 maja 2011

Super obsługa wątek zamknięty Polecam Panią Kasię.Jest bardzo sympatyczna i zna się na rzeczy w mig...
~Mariola
-

dodano: 23 maja 2011

nie polecam! wątek zamknięty szczerze nie polecam Pierwszy raz się zdarzyło, że wyszłam tak wkurzona od...
~była klientka
-

dodano: 26 kwietnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
49

43

wątków

do góry