Widok

Salon kosmetyczny Wejherowo

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny, może polecicie dobry salon kosmetyczny z Wejherowa? Nie mam bladego pojęcia gdzie tutaj szukać sprawdzonej kosmetyczki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko nie evita i kleopatra. w wejherowie nie ma dobrego salonu kosmetycznego. radze wybrac sie w strone gdyni. evita malo profesjonalna a kleopatra rzeczywiscie dosc nieprzyjemnie.
Nie polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
a gdzie to mniej więcej jest?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdyby ktoś szukał tej babki od paznokci co kupę lat była w Venus na ul Puckiej to właśnie jest w Kleopatrze. Polecam, jest jedną z pierwszych co robiła paznokcie w Wejherowie i ma doświadczenie. Chodzę do niej od lat
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Drobna literówka...miało być " profesjonalistka".
Jeśli zapach akrylowych paznokci i resztki po nich wszędzie Pani nie przeszkadza,to "Kleopatra" to jak najbardziej miejsce dla Pani. Dodam,że nie dezynfekowanie narzędzi też nie jest plusem tego miejsca. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ja do salonu Kleopatra chodze od ponad 2 lat i nigdy nie widziałam zeby było tam brudno ani nic podobnego.....Bardzo mila i profesjonalna obsługa i zawsze trafiona fryzura.

ps..a ta pani Dagmara to ona czy on ? bo skoro ona to chyba profesjonalistka no chyba ze to ono ...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam w salonie Kleopatra- masakra. Bardzo brudno...Ja polecam z czystym sumieniem salon Evita- Pani Dagmara to profesjonalista.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 19
dziękuję!!!
Dziękuję, ale Bolszewo odpada :( niebardzo wiem jak sie poruszać po Wejherowie, gdzie cco jest a co dopiero do Bolszewa ;p moze z biegiem czasu
:))
Hotel Victoria w Bolszewie tj k.Wejherowa:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
kleopatra na ul.panek
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry