Widok
Usuwanie owlosienia laserem kojarzy mi sie z kilkoma porzadnie platnymi sesjami, po ktorych ma sie spokoj. Wlascicielka salonu za depilacje pod pachami zaproponowala 30 zl, informujac mnie, ze nie ma zadnej gwarancji calkowitego usuniecia owlosienia, a sa nawet panie, ktore przychodza na taki zabieg raz w miesiacu. Hmm to ja nie wiem co to za laser, skorzystam z innego salonu :)
Nie ma juz tego salonu Po drugiej stronie lustra, laser ta Pani miała tylko jak byłam to nie pomaga za bardzo to po co ta reklama jak się ma sprzęt do niczego. Ja chodziłam we Wrzeszczu do Epi -centrum klinika, zabiegi wykonywała pani dermatolog a teraz chyba przeszkolony personel. Ceny od 200 zł za wąsik może teraz się zmieniły, sprawdz na stronie.
Nie zgodzę się z Tobą niestety byłam u Pani Beaty i już po rozmowie wstępnej wiem że jest nastawiona na zysk a nie na dobro klientów.
Próbowała mi wmówić, że możemy robić zabieg nawet co 2 tygodnie żeby zdążyć przed latem co jest oczywistym naciąganiem. Ważne żebym zostawiła tam pieniążki a że efekty będą marne bo włosy odrastają co 4-5 tygodni to już problem klientki.
Stanowczo odradzam to miejsce choć Pani Beata potrafi bajerować to warto zweryfikować jej opinie .
Pozdrawiam
Próbowała mi wmówić, że możemy robić zabieg nawet co 2 tygodnie żeby zdążyć przed latem co jest oczywistym naciąganiem. Ważne żebym zostawiła tam pieniążki a że efekty będą marne bo włosy odrastają co 4-5 tygodni to już problem klientki.
Stanowczo odradzam to miejsce choć Pani Beata potrafi bajerować to warto zweryfikować jej opinie .
Pozdrawiam
Myślę, że warto czasem pojechać trochę dalej do jakiegoś specjalisty niż godzić się na to co ma się pod nosem, tym bardziej, że sesje depilacji wykonuje się najszybciej co 3-4 tygodnie. ja dojeżdżałam do Gdyni do gabinetu Laser Line od stycznia do kwietnia z 4 razy i cieszę się, że tak wybrałam, bo miełam pewnośc, że jestem w rękach specjalisty, którego sama wybrałam no i wyrobiłam się przed latem :)