Widok
moja dotychczasowa fryzjerka z gdańska też pracuje na Loreal ale ceny zdecydowanie niższe. Ostatnio pytałam się o Ombre, od pana fryzjera usłyszałam -180zł samo farbowanie bez podcięcia, w znanym salonie w gdańsku płacę 130 z podcięciem i ułożeniem włosów (może po tylu latach dostaję już rabat :) ). Dla mnie jak na fryzjera na sypialnianym osiedlu to mają drogo, więc na pewno nie skorzystam z ich usług i dalej będę jeździć do sprawdzonej fryzjerki w gdańsku. Ale jeśli ktoś chce to jego sprawa i tak samo ma prawo do wyrażenia swojej opini- jedni są zadowoleni a inni nie :) właścicielce życzę powodzenia, bo jednak trzeba mieć odwagę aby otworzyć swój biznes
Strzyżenie męskie
Gdynia Pogórze Górne - 16pln
Gdynia Władysław IV - 20-25 pln
Gdańsk Wrzeszcz - 20 pln
Banino - 21 pln
Tyle płaciłem więc 30 dychy za męskie strzyżenie to wg mnie za dużo jak na taką prowincję. Jeżeli kogoś rajcuje napis nad drzwiami to niech płaci więcej. Każdy szanujący pieniądz człowiek pójdzie gdzie indziej. Klientów nie przyciąga się ładnym napisem tylko jakością usługi i ceną.
Gdynia Pogórze Górne - 16pln
Gdynia Władysław IV - 20-25 pln
Gdańsk Wrzeszcz - 20 pln
Banino - 21 pln
Tyle płaciłem więc 30 dychy za męskie strzyżenie to wg mnie za dużo jak na taką prowincję. Jeżeli kogoś rajcuje napis nad drzwiami to niech płaci więcej. Każdy szanujący pieniądz człowiek pójdzie gdzie indziej. Klientów nie przyciąga się ładnym napisem tylko jakością usługi i ceną.
Witam
Jeśli za 130 zł ma Pani zrobioną ombre produktami L'oreal to odpowiem iż jest to nie możliwe, wiem ile kosztuje materiał i życzę powodzenia jeśli ma Pani nałożoną na odrost farbę L'oreal ale na końce zwykły rozjaśniacz. Wiem w jaki sposób pracują fryzjerzy w różnych salonach oszczędzając na kliencie a jeśli ktoś mi nie wierzy zapraszam ze mną na darmową koloryzację do Akademii L'oreal pod okiem szkoleniowców :)
Pozdrawiam nowych klientów którzy mi zaufali oraz moich stałych którzy przeszli z poprzedniego salonu.
M
Jeśli za 130 zł ma Pani zrobioną ombre produktami L'oreal to odpowiem iż jest to nie możliwe, wiem ile kosztuje materiał i życzę powodzenia jeśli ma Pani nałożoną na odrost farbę L'oreal ale na końce zwykły rozjaśniacz. Wiem w jaki sposób pracują fryzjerzy w różnych salonach oszczędzając na kliencie a jeśli ktoś mi nie wierzy zapraszam ze mną na darmową koloryzację do Akademii L'oreal pod okiem szkoleniowców :)
Pozdrawiam nowych klientów którzy mi zaufali oraz moich stałych którzy przeszli z poprzedniego salonu.
M
HAHAHA..ale ktoś zabłysnął!!! co rozumiesz przez zwykły salon a loreal? Czesto w "zwykłych" salonach mają środki o bardzo podobnej jakości a nawet i lepsze. przykładem takiego salonu jest salon TIFFI w Pępowie. Produkty keune sa moim zdaniem z górnej półki ceny przystępne.Ale z jakości usługi jestem najbardziej zadowolona p.fryzjerka naprawde czyni cuda na głowie. Numer dostałam od koleżanki i szczerze troszke sie bałam przyjsć ale aktalnie jestem po 3 wizycie i nie mam zamiaru zmienić fryzjera. Widze ze VZZ niema pojecia co sie dzieje w fryzjerskim świecie. Drogo to nie znaczy dobrze!
~M. poniżej link do strony Gdańskiego salonu z certyfikatem i produktami Loreal i cennikiem gdzie stoi iż koloryzacja kosztuje 130 zł więc się da! warto dodać , że są to salony w lokalizacjach które maja zapewne dużo wyższe czynsze niż Feniks jak np. CH Riviera
http://www.jandre.pl/pl/fryzjerstwo/cennik.html
http://www.jandre.pl/pl/fryzjerstwo/cennik.html