Widok

Salon masażu dla panów???

Tak jak w temacie co myślicie o tym aby w naszej miejscowości powstał salon masażu dla panów? Oczywiście w jakiejś kameralnej lokalizacji.Do dyskusji zapraszam panów nie ich żony bo odpowiedz będzie wiadoma.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

A czemu tylko dla Panów? Postuluję równość w masażu!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mamy tu na myśli masaż całościowy? :-D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
jestem mężczyzną i uważam że tylko męskie dłonie robią najlepszy masaz
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ja chętnie skorzystam. Bylem w paru miejscach w Gd. I w zasadzie wszędzie fajnie. Proponuje tylko mieć masażystki w różnym wieku. Ja np preferuje Panie w okolicach 40stki a nie 20stoparolatki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

masaże z finałem? :D
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

masaz pustego łba sobie zrób
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

ty też bo twój pustostan poraża, czyżby nowy wikary, kary, kary, kary...?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ktoś chce otworzyć burdel chyba, bo e innym przypadku nie rozumiem dlaczego salon miałby być tylko dla panów.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

burdel to ty masz w głowie...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

burdel to jest jak jest seks, a jak jest masaż z finałem to tylko dom uniesień :P takie kobiety zazwyczaj robią to ręcznie, więc nie dochodzi do seksu ani normalnego, ani oralnego. Może i macają facetów po wackach, ale nie są prostytutkami.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

w takim razie za mało wiem o seksie, czyli jak sąsiadka ciągnie mnie za wacka i sie nie całujemy to seksu nie ma? Ulżyło mi! naprawdę!
dzięki!
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pozazdrościć sąsiadki
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

zależy jak wygląda sąsiadka
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie ma seksu, to jest petting lub wzajemna masturbacja :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

eee a dla kobiet? Też mamy swoje potrzeby!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Salon masażu dla panów to tylko nazwa umowną bo napewno nikt nie odmówi żadnej pani czy parze a to żeby pan masażysta w wybranych terminach był do dyspozycji klientów też jest brane pod uwagę tak aby wszyscy byli zadowoleni.Czy to będzie burdel sami sobie musicie odpowiedzieć ale napewno nikt sexu wam nie zaproponuje bo masaż nawet miejsc intymnych to nadal masaż nie sex a to że masażystka- masażysta jest nago lub skąpo ubrany to bonus za który się jednak płaci a jeśli takie obyczaje komuś się nie podobają to wiadomo nic na siłę...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dziękuję za uświadomienie że walenie konia to tylko masaż. Do dnia dzisiejszego myślałem że z takich usług korzysta się u pewnych pań, a to wystarczy pójść do salonu masażu.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

pewnie panie mają w ofercie tez inne rzeczy, a masażystki nie. Nawet do ust nie wezmą, tylko robótki ręczne :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Patrząc na ilość grubych mamusiek, sfrustrowanych żon, ciągłych foszków. Taki salon miał by rację bytu!
Jestem na tak!
Relax po pracy!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 8
Widze ze ci sie nudzi w tym baninie .... bo glupie komentarze piszesz - wez sie w koncu do pracy , leniwcze
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może coś nowego w temacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie. Ja też czekam na info. Ostatnio szukałem i w okolicy nic. Nawet na odlotach nic nie ma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak jestes cienki bolo i z zona Ci nie wychodzi cieniasie to musisz na masaz dla głąbów chodzić i jeszcze za to płacić to dobre dla frajerów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

la lalaaa laaaa
--
https://www.youtube.com/watch?v=pzhkagyKu00
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tu macie rewelacyjne Studio Masażu Dewi, na Portowej. uwielbiam szczególnie masaż bańką chinską, masaż sportowy. Zawsze chciałem też spróbować tego masażu tantrycznego, mylą go z masażem erotycznym ale jak czytałem nie o to chodzi . Ale masażystki mają rewelacyjne, jak szukacie odpręzenia polecam http://studiodewi.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oj zgadzam sie:) Mialam okazje byc ostatnio z mezem na tantrze w salonie Dewi i oboje wyszlismy zachwyceni i bardzo odprezeni. Super obsluga, przyjemna atmosfera no i relaks jak nigdzie indziej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Banino

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

do góry