Widok

Sama żona na imprezie integracyjnej

Pracuje w firmie gdzie imprezy firmowe sa organizowane z malzonkami , u mojej zony jest odwrotnie , wszyscy jada bez partnerow i zostaja na noc w hotelu , jak dla mnie to chore , ale jestem zly ...
popieram tę opinię 95 nie zgadzam się z tą opinią 47
Marku....czy Twoja żona jest z Tobą szczęśliwa?czy widzisz i czujesz,że ona Ciebie kocha?....jeżeli tak to niepotrzebnie się zadręczasz:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Marku!pozwól żonie pójść na imprezę!
Życie jest za krótkie,żeby martwić się "co będzie gdy..."
Bawcie się i korzystajcie z życia póki macie siły i zdrowi jesteście!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Z tym , ze zycie jest za ktotkie to sie zgodze ale nie wszystkich, czy pozwole pojsc zonie na impreze , stanowczo Nie - niech siedzi w domu i smazy nalesniki albo cos innego byle by z kuchni za daleko nie wyszla .
Tak na powaznie to powiedziealem jej , ze mi sie pomysl takiej imprezy sam w sobie nie podoba a co do uczesnicta malzonki to ma oczywiscie wolny wybor i wybiera sie .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Niulka, w moim i mojego męża przypadku ten dialog wyglądałby tak: Spotyka się dwóch kolegów: "Wiesz, dziś bzykalem twoją żonę." "Wiem, opowiadała mi, fajna jest, nie?":)
A co do zdrowia - są zasady, których się przestrzega. Po prostu. Seks to tylko seks a nie sprawa na wagę być albo nie być.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16
Nie wydaje mi się aby zaspokojona żona, w szczęśliwym związku mogłaby zdradzić Cię na imprezie firmowej. Po pierwsze nikt nie lubi sobie psuć relacji służbowych, a nawet stwarzać okazje do popsucia ich...po baletach nadal trzeba wspólnie pracować.
Trzeba było bardzo pozytywnie zareagować na jej wyjazd, dodając że wreszcie się pobawi i odpocznie od Ciebie ;) . Wtedy zaczęłaby myśleć czemu nie jesteś zazdrosny...i być może o tym jakiego ma super męża. Dla mnie kobiety zbyt często postępują na przekór..(tylko czemu?)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak dla mnie w ogóle nie do pomyślenia :-) No ale ważne, że Wam obojgu to pasuje. Trojgu i czworgu.. heh :-D
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
No cóż...i tak się zaczynają zgrzyty w związku...Ty naburmuszony,obrażony bo żona wybrała zabawę bez Ciebie,ona wkurzona bo Ty ograniczasz ją....to nie jest dobry kierunek.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Seks? balowanie? Pozwolic czy nie?...

Trzeba byc baranim lbem zeby patrzec tylko w taki sposob...
Co to mowi wam o firmie? Jej strategi? ...
Procesy mysleniowe niosa za soba doznania nie gorsze od doznan seksualnych ;)
Impreza integracyjna ... czytaj darmowa SWOTowka teamu.

Firma zony Marka daje jasny sygnaly ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
KMP--jednym słowem, trafiliście na siebie z mężem. Nie pochwalam tego, ale skoro wam taki układ się podoba, to cóż...wasza broszka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
O to chodzi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak będzie chciała się puścić, to się puści i nie koniecznie na imprezie firmowej, albo ufasz, albo zrób sobie z niej niewolnicę 8h pracy i do domu na łańcuch. A w pracy też może się puścić :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Moim zdaniem nie masz racji , dobrze robi ze trzyma ją w domu ja też byłam na takiej imprezie i pod wpływem impulsu przespalam się z moim kolegą z pracy dobrze że mój mąż się nie dowiedział musiałam się zwolnić i miałam dużo problemów
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 16
Pod wpływem impulsu to się batonik przy kasie kupuje ;)
Z kolegą się przespałaś, bo miałaś na to ochotę. Gdyby nie wyjazd integracyjny, zrobiłabyś to przy innej stosownej okazji - bo to po prostu leży w Twojej naturze, stłamszonej jedynie okowami małżeństwa.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 9
Dobrze Sadyl prawi :-)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5
To że mnie obrażasz oczywiście wolno Ci , wiem popełniłam błąd i do końca życia będę o tym pamiętać . Wiem tylko że za dużo wypiłam i tak się stało , ale z Ciebie prostak
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 19
Sadyl Ty jestes nienormalny , co lezy w naturze tej dziewczyny ? Przeciez Ci napisala ,ze zaluje i jest jej z tym zle , czyli nie jest to dla niej naturalne : Wiem nie pasuje Ci do schematu kobiet ktore wokol siebie spotykasz ale wierz mi porzadnych kobiet jest wiecej , musisz zmienic towarzystwo.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 12
Tłumaczenie się alkoholem to dziecinada.
Jeśli coś w człowieku nie siedzi, to po alko nie wylezie znienacka. Alkohol powoduje jedynie utratę hamulców i umożliwia zrobienie tego, co naprawdę w nas siedzi i chcielibysmy zrobić, ale nie robimy, bo "nie wypada". To tak w sporym uproszczeniu.
Kiedy (jeśli?) dorośniesz, sama to zrozumiesz.

Poza tym - dwie sprawy porządkowe:
1. W którym niby miejscu cię obrażam?
2. Inwektyw komentować nie zamierzam - świadczą wyłącznie o tobie.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 7
Marku - masz chyba jakiś inny internet ;)
" dobrze że mój mąż się nie dowiedział" - to jest wg ciebie wyraz żalu?
Izę martwiły potencjalne konsekwencje a nie sam fakt. Taki przynajmniej wniosek wynika z jej pierwszego wpisu.

O inwektywach napisałem powyżej a wycieczki osobiste sobie daruj, bo obrażasz nimi sporą część Forumowiczek.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja nie Forumowiczki obrazam tylko Ciebie i to wprost i nie dlatego , ze Cie nie lubie tylko dla tego ze piszesz pitoly a moze obrazanie Cie lezy w mojej naturze , kto wie ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
A możecie się po prostu nie kłócić ? ;) Który zaczął ? :p
http://www.youtube.com/watch?v=hBbKxut_P3U
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrada (78 odpowiedzi)

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za...

do góry