Widok

Same pozytywy oprócz jednej sprawy.

Będąc tam zauważyłem ze schronisko jest czyste, zadbane, wolontariusze, pracownicy, kierownictwo mili. Adoptowałem ostatnio z stamtąd kotka , zabierając go ze schroniska pracownicy się żegnali z kociakiem jak z rodziną , to był moment wzruszenia patrząc jak dla nich ważny był ten zwierzak. Schronisko jak każde inne ma Swoje wady, mimo wszystko mają pełną dokumentację zwierząt. Mnie obsłużył sam dyrektor schroniska, wyglądał na człowieka kochającego zwierzęta, bardzo sympatyczny, rozmowny, niestety chyba z tych emocji przy adopcji zapomniano powiedzieć ze kotek powinien dostać 6 zastrzyków u weterynarza z antybiotykiem, mi powiedziano ze 2. Po tygodniu, kotek dostał gorączki, rozwolnienia , wymiotował. Na nieszczęście tego schroniska, byłem w klinice gdzie kotek miał sterylizację, i pani weterynarz mi uświadomiła ze Swojej dokumentacji ze maluch dostał za mało zastrzyków bo nie przyjeżdżali z nim. Nie miał bym im tego za złe gdyby chociaż mnie poinformowali przy adopcji ze trzeba jeszcze kilku krotnie odwiedzić klinikę aby otrzymał zastrzyki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wie Pan Panie Michaelu jakis rok temu weszłam do oddziału Amber Gold ,wszędzie było czysto ,wszyscy mili itd na szczęście nie oceniam niczego po pozorach Panu też tego życzę.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakiś plus-1 od 6 lat akcja Promyka

6 lat zajęło by "wymusić" na kierownictwu Promyka jakieś działanie,akcję na rzecz bezdomnych zwierząt!I tak mamy I zlot byłych bezdomnych zwierząt,w Parku Regana,18 maja br!Kiedy czytam reklamę tej szczytnej akcji,to czuję się jak Alicja w Krainie Czarów.I nawet jeśli jest to wyimaginowany Świat,po drugiej stronie lustra,to wierzę,że w końcu nawet Ci,którzy robią coś bo muszą,ostatecznie połkną haczyk i będą przekonująco udawać,a ponieważ wierzę też w dobro,to mam nadzieję,że przejdzie im to w nawyk:nawyk dobrych akcji!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
też się cieszę ,tym bardziej ,że podobno tym razem nie będzie strzelania w programie:),
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry