Widok
Sammy
Opinie do spektaklu: Sammy.
Sammy
Ken Hughes
Przekład: Małgorzata Semil
Spektakl oparty na słynnej sztuce Ken'a Hughes'a "Mały świat Sammy'ego Lee", w Polsce znanej przede wszystkim z dwóch brawurowych inscenizacji Teatru TV: z udziałem Zbigniewa Cybulskiego (1961) i Romana Wilhelmiego (1991). Ten przygotowany na naszej scenie będzie rozszerzoną o wątki muzyczne, autorską adaptacją.
Akcja przedstawienia rozgrywa się ...
Przejdź do spektaklu.
Sammy
Ken Hughes
Przekład: Małgorzata Semil
Spektakl oparty na słynnej sztuce Ken'a Hughes'a "Mały świat Sammy'ego Lee", w Polsce znanej przede wszystkim z dwóch brawurowych inscenizacji Teatru TV: z udziałem Zbigniewa Cybulskiego (1961) i Romana Wilhelmiego (1991). Ten przygotowany na naszej scenie będzie rozszerzoną o wątki muzyczne, autorską adaptacją.
Akcja przedstawienia rozgrywa się ...
Przejdź do spektaklu.
Super sztuka
Byliśmy wczoraj na premierze. Rewelacja. Już zaczęliśmy tracić nadzieję, na nowy dobry spektakl w Trójmieście, a tutaj super niespodzianka. Świetna rola Rafała Kowala, super gra aktorska pozostałych aktorów. Niczym nie ustępujący sztukom wystawianym przez najlepszych aktorów scen warszawskich. Każdy kto chce spędzić mile czas i ubawić się groteskowo przedstawioną desperacją człowieka tonącego w długach, to gorąco polecam. Na pewno pójdziemy jeszcze raz ze znajomymi!!! Super. W końcu mamy tradycyjny. "Staroświecki" teatr gdzie można zobaczyć świetną sztukę.
Ja także polecam
Spektakl, na którym ubawiłam się po pachy. Warto go zobaczyć z czterech powodów, czyli czwórki aktorów na scenie. Pani Lulka zjawiskowa i śpiewa bosko; pan Kowal- aktorstwo na najwyższym poziomie; duet: Wizner- Sędrowski- zabawni, wprost nie mogłam oczu oderwać. Ogromna przyjemność oglądania, rozrywka na poziomie de lux.