Widok

Samobójstwo po upokorzeniu w szkole

Opinie do artykułu: Samobójstwo po upokorzeniu w szkole.

Małoletni zwyrodnialcy rozebrali w szkole swoją koleżankę i na oczach klasy molestowali ją seksualnie. Całe zdarzenia sfilmowali telefonem komórkowym. Upokorzona przez nich 14-latka popełniła samobójstwo - tę szokującą historię opisał dziś Dziennik Bałtycki.

Do tragedii, jaka spotkała Anię z Gimnazjum nr 2 w Gdańsku doprowadziła m.in. jej... popularność. - Ania odrzuciła we wrześniu względy jednego z chłopaków. On postanowił się zemścić - tłumaczą zszokowane koleżanki ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak głosno krzyczycie

a może wyjdziemy na ulicę i zrobimy cos aby pokazać że jako rodzice nie zgadzamy się na bandytyzm w szkole. Może zaczniemy mówić głośno. Jastem pewna że 60% z was nie ma kontaktu ze swoim dzieckiem. Więc mo ze jakiś marsz przeciwko przemocy. A może tak zmienic dyrektora tej szkoły, może za długo tam już pracuje.Może cokolwiek...żeby tylko ratować nasze dzieci przed takimi skur...lami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

chłopak czyzby widzial jak mu jest to wygodne

>>Zbrodnia jest zbrodnią bez względu na to kto ją popełnia. Młody >>>czy stary, heter czy homo... itd. Nie ma taryfy ulgowej.

>>Autor: adrem

A gdzie widac ja najczesciej i czy to nie była zbrodnia z podtekstem heteroseksualnym .

Teraz tego nie rozrozniasz he ?

BEZSTRESOWE WYCHOWANIE

i oto jego skutki

im nie trzeba psychologa im trzeba porządnego bata i mądrych rodziców

też mialam 14 lat i wiem jak mogła czuc się upokorzona...

i czy nie mam racjii

Melius est pueros flere quam senes'

co sie wykłada " Lepiej że płacżą mali chlopcy niż starcy "

oraz "Quod leges sine moribus vanae proficiunt "

co sie wykłada " Coż znaczą puste prawa bez obyczajów

Katarzyno

Nawet jezeli dzisiejsza mlodziez jest bardziej uswiadomiona , to zgadzam sie z W .
Nie powinno sie tych dwoch spraw porownywac . Ciezko jest doszukac sie pomiedzy nimi analogii.

adrem

a jakze to tak . tu nic nie trzeba podłaczać

po prostu fakt jest taki , ze przemoc istnieje tam gdzie Ty i twoje durne nawoływania na forach itp .

Sami sciagacie mlodszych ktorzy was obserwują .

ty co to napisales
Mysle , ze jestes kolejnym ktory zwyzywa i zgwałci .

Juz zaczeles wyzywać wiec prosze ....

gallux utopiony

w rozmyślaniach nad zboczeniami wg.Kinseya jest na poziomie V stopnia, skali sześciostopniowej

Do Marka

100% racji ,
tez mysle , ze czesc tej klasy jest zastraszona i terror tej 4 trwa nie od dzis .
Pozdrawiam,.

Zwyrodnialcy w zwyrodniałych czasach

Jeśli mamy tak zwyrodniałe czasy, to i ludzie wyrodnieją - patrz pielęgniarki fotografujace się z noworodkami. A jak drośli zachowują się gorzej niż zwierzęta, to i dzieci tak też będą...
To zachowanie gorsze niż zachowania zwierząt!!!
Kara dożywocia dla tych sprawców to za mało!!!!

ODPOWIEDZIALNE JEST KURATORIUM!!!

To co sie dzieje w gdanskim szkolnictwie wola o pomste do nieba. Popros tylko o pomoc lub interwencje w szkole, to zrobia z ciebie wroga numer jeden i niszczenie dzieci i rodzicow zapewnione. Chronieni sa tylko bandyci bo nauczyciele moga w ten sposob udowadniac jaka to maja ciezka prace z.... "trudna mlodzieza"

W

14-latki bywają w dzisiejszych czasach uświadomione lepiej niż 40-tki, a prawdę mówiąc mnie samej nie przyszłoby do głowy że 70-latek może w ogóle jeszcze cokolwiek w tej dziedzinie zwojować, więc pewnie odwiedziłabym dziadzia niczego nie podejrzewając, choć też sroce spod ogona nie wypadłam.
W większości przypadków gwałt zdarza się w sytuacjach, w których obie strony się znają. Jak ja wpadam do kolegi pożyczyć książkę czy coś, to też nie podejrzewam że on od razu będzie chciał mnie zgwałcić.

RE: zurt the luxe

Zbrodnia jest zbrodnią bez względu na to kto ją popełnia. Młody czy stary, heter czy homo... itd. Nie ma taryfy ulgowej.

GIERTYCH MA RACJE

brawo dla giertycha nawyrazniej ma racje co do takich wykolejencow.Powinni byc odizolowani od normalnych dzieci i napietnowani za ten ochydny czyn.To co zrobili jest przestepstwem i powinni zostac przykladnie ukarani.Wiem ze w innych szkolach jest wiele podobnych incydentow.I jeszcze jedno dlaczego nikt z klasy nie zareagowal??oni sa wspolwinni tej tragedii

do upokarzania i gwaltu publicznej wszyscy byli odwazni

Ale podac imiona i nazwiska drani, opraców Ani, jej mordercow ( tak wprost to trzeba powiedziec ) to brak chetnych.

Wiadomo ze ta patologiczna klasa jest tu na forum.

Kilka kolezanek ja probowalo ratowac jak wiemy, a co z reszta drani z tej klasy?

PODAC IMIONA I NAZWISKA 4 BESTII!!!

To nie jest zadna tajemnica, skoro tajemnica dla nich nie bylo nagie cialo Ani wystawione na widok publiczny i kpiny. Oni ja ewidentnie zgwalcili. gwalt to nie tylko seks!

POPIERAM

Kijop, jestem całkowicie za. Nie wierzę, żeby rodzice/nauczyciele/państwo wyznaczyło im adekwatną karę. To robota bardziej dla ludzi...

Dominika

w najgorszych zawodówkach dzieją się takie rzeczy, że się w głowie nie mieści. Moja koleżanka ze studiów miała praktyki w jednym z trójmiejskich techników - na porządku dziennym były chamskie zaczepki do niej na poziomie budki z piwem, bo atrakcyjna z niej dziewczyna. I teraz wyobraźcie sobie, jak czuje się taka nauczycielka, sama jedna w klasie 25 napakowanych typów o kryminalnych facjatach, przecież gdyby chcieli jej coś zrobić to nie dałaby rady się obronić. Po miesiącu praktyk była zmaltretowana jak po 2 latach w kamieniołomie i powzięła mocne postanowienie - nigdy więcej uczenia w szkole.

Czarna Żmija

Kasienko miła, nie porownuj 14-sto latki z 44-letnia kobieta, która "idzie do znajomego" wieczorem, chyba nie na TV-izje co?
Praktycznie o gwałt dzis moze byc posadzony kazdy facet, nie dziwie sie, ze coraz wiecej ucieka meżczyzn w homoseksualizm. Jesli chcesz wyniki badan Stanu Kaliformia w tym wzg. to Ci służe.
Jestes inteligetna kobieta, wiec nie stosuj tu takich metod porownawczych.

zawsze tylko czytam co piszecie jednak to mnie...

...ZSZOKOWALO.

JAK MIALAM 10LAT JAKO NOWA W KLASIE BYLAM PRZESLADOWANA PRZEZ 4 ''KOLEZANKI'' KTORE NP: NAMOWILY CHLOPAKOW ZEBY
MNIE ZBILI WORKAMI OD BUTOW. URATOWALA MNIE JEDNA PANI.
MIESZKAM W NIEMCZECH.MOJA CORKA CHODZI DO PRYWATNEJ SZKOLY.
JAKBY TU SIE COS TAKIEGO STALO TO BYLABY ZA POBICIE SPRAWA W SADZIE.
NIESTETY , PRZY CALEJ SYMPATII DLA OJCZYZNY, W POLSCE JEST
CORAZ WIECEJ DEBILNEJ MLODZIEZY. TO PEWNIE PRZEZ INTERNET I GRY COMPUTEROWE.

i słusznie Kijop .

Zrobic sobie "beke " z tych tak , ze zapisane bedzie to im do konca zycia . Deklom notorycznym .
do góry