Widok

Samobójstwo po upokorzeniu w szkole

Opinie do artykułu: Samobójstwo po upokorzeniu w szkole.

Małoletni zwyrodnialcy rozebrali w szkole swoją koleżankę i na oczach klasy molestowali ją seksualnie. Całe zdarzenia sfilmowali telefonem komórkowym. Upokorzona przez nich 14-latka popełniła samobójstwo - tę szokującą historię opisał dziś Dziennik Bałtycki.

Do tragedii, jaka spotkała Anię z Gimnazjum nr 2 w Gdańsku doprowadziła m.in. jej... popularność. - Ania odrzuciła we wrześniu względy jednego z chłopaków. On postanowił się zemścić - tłumaczą zszokowane koleżanki ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po Amerykansku

Sa w stanach takie osrodki ktore nazywaja sie boot camps. Tam wlasnie umieszcza sie takie maloletnie, zwyrodniałe okazy. Trzeba ich zlamac psychicznie i fizycznie i uksztaltowac od nowa-to najlepsze wyjscie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wierzę w to co się stało.........gdybym była na miejscy jakiejs dziewczyny z klasy podeszła bym do jakigoś z tych debilów i poprostu przywaliła z pieści albo krzyczała.......

Problem nareszcie zauważony

Dzięki temu co się stało z Anią nareszcie wszyscy zauważyli problem przemocy w szkole, zwłaszcza w gimnazjach... Teraz dopiero ludzie zdają sobię sprawę, że przemoc w szkole nie ogranicza się do głupich wyzwisk, które można zlekceważyć... mam nadzieję, że już teraz żaden nauczyciel ani rodzic nie zlekceważy słów dziecka, które mówi: Pomóż mi...

wszyscy tu są winni!

wszyscy czyli cala klasa ani jest winna, poniewaz nie zwracala uwagi na to sie dzieje, nie pobiegl nikt z nich do nauczyciela....skandal.powinni jej pomuc jak najpredzej poki zyla.

Matko!:(

MATKO BIEDACTWO głupia klasa!Czy tam nie było nauczyciela!
Co to za szkoła!
Ja bym posądziła szkołe!
Ale nie zostawiła bym bez winy tych głupich 4-rech debilów niewyżytych!
Biedna dziewczyna!
Ja bym na jej miejscu zrobiła to samo!

Masakra...; /

. TO była wina rodziców. Za to jak wychowali swje dzieci. Ania Nie dziwię się, że się powiesiła. Sama bym to zrobiła. Ale kara dla tych chłopców jest po prostu chora! 3 miesiące w poprawczaku, w którym i tak pogorszą swoje zachowanie. Bo w poprawczaku jest więcej takich typków. A potem co? Wyjdą. Zrobią kolejne świnstwo. Pozatym dziwię się, że nikt nie zwróciła na to uwagi. Chyba tam powinno być głośno, Ania krzyczała. Na pewno ktoś by to usłyszał. Też jest to po części wina nauczycieli. A koleżanki Ani? Czy to w ogóle były koleżanki? A może bawiły się tym, że Ania cierpi? Ale najgorsi są sprawcy. Do 18 lat (czy 16) w poprawczaku a potem dożywocie! Ech..., żal mi takich psychicznie chorych dzieci. Chciałabym im to wygarnąć. i ich rodzicom również.

Nie mogę pojąć jak mogło do tego dojść-jakim cudem klasa widząc co się dzieje nie reagowała. To jest dla mnie niemożliwe i w głowie mi sie nie mieści. Te małe niewyżyte samce powinno sie sprać, a klase zbesztać - żeby tam było kilka osób, to można jeszcze zrozumiec strach, ale cała klasa i nauczyciel za drzwiami?Ehh brak słów.

; /; /;

to jest straszne ale niemiało by to miejsca gdyby nie to ze NauczycielkA płacom jej za to ze ma nas uczyc a nie za to ze ma latac po szkole .....to jest masakra uczniowie powinni reagowac a tu?....cisza nikt sie nieodważył A moze im sie to podobało;/;/;/;/;/; JEDNYM SŁOWEM KOSZMAR :(:(:(:(

tylko jarosław im pozostaje

dla mnie to jest paranoja...całA KLASA POWINNA ZOSTAĆ UKARANA...BO JAK MOZNA PATRZEĆ NA COŚ TAKIEGO I NIE ZAREAGOWAĆ...TO SIE W GLOWIE NIE MIEŚCI...IM TYLKO POZOSTAJE OŚRODEK DLA CHORYCH UMYSŁOWO...

To jest straszne>>>

To co mniało miejsce w tym gimnazjum to poprostu koszmar..!!nigdy bym do tego niedopuściła gdybym była tam..!!co to za kolerzanki że jej wogule niepomogły jakieś nidorozwinięte głupie i wogule jak ja je kiedyś spotkam to j=niewiem co im zrobię:!!

pokascie zdjencie

zdjencie pokascie

"Szkoła jest odkrywaniem świata; wyjaśnia, zaciekawienia, uwrażliwia. Pomaga uczniom uwierzyć w siebie,
jest przyjazna i bezpieczna.
Uczy asertywności i twórczego myślenia.
Przybliża świat."

To jest motto tej szkoły??? "przyjazna...bezpieczna..." ??? hah szkoda słów na Was wszystkich... wina leży i po stronie rodziców, ale jeszcze bardziej po stronie nauczycieli, bo tak właśnie jest, jak nie przestrzegają przepisów i praw!!! mają gdzieś to co się tam dzieje, bo myślą, że wystarczy powiedziać "tylko siedźcie spokojnie, a ja niedługo wrócę" i wyjdą... kupa śmiechu z tych, którzy tak postępują i nazywają się dobrymi nauczycielami!!!!!!!!

KARA ŚMIERCI...

Jak tak można? Co ona im zrobiła? Takie gnojki powinny dostać dożywocie. Powinni też zostać upokorzeni ROZEBRAĆ ICH I NIECH SIE PRZEJDĄ PRZEZ MIASTO CAŁKOWICIE NADZY!!
Co ona tam czuła rozebrana, obmacywana przez kolegów z klasy. Mam 14 lat i wiem jak jest w gimnazjum, to prawdziwy koszmar. Gdybym ja tam był rzucił bym się na pomoc lub przynajmniej poszedł do innej klasy po innego nauczyciela i powaidomił co się dzieje. TE BYDLAKI POWINNI ZASŁÓŻYĆ NA ŚMIERĆ!!

szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!

co reszta klasy na to ?! przygladali sie temu i nikt nie zareagował?!!!
ja, nawet wiedzac ze sa silniejsi czy jest ich wiecej nie zostawił bym tego tak !!!!!!!!!!!!!!!!! wzioł bym krezsło i zaraz bym ich przyprowadził do porzadku !!!! i jeszcze te smieszne kary dla tych gówniarzy , sa smieszne , 3 miesiace !!!!! minimum do 21 lat w poprawczaku a pózniej normalna sporawa sadowa !!!!!
niech sie wstydza rodzice za wychowanie takich bestiii !!! i koledzy z klasy ani za znieczulice !!!!

jak ma na nazwisko ania

jak ma na nazwisko ania jak ma na nazwisko ania

.

Ci gówniarze powinni byc sądzeni jak dorośli skoro potrafia takie rzeczy robic.

niewytłumaczalne

Moim zdaniem chłopcy którzy tego dokonali powinni dostac wyrok do 25 roku życia.To co spotkało Anię powinno być nauczką dla nas wszystkich.Czy my dorośli niepopełniamy błędów?Może kiedyś gdy wrócimy z pracy nasze dziecko też będzie nieżyć.Starajmy więcej rozmawiać ze swoimi dziećmi.Może zapobiegniemy w ten sposub takim sytacją.

Okropne...

to okropne co ja spotkalo...ja nie wiem co bym zrobila gdyby mnie to spotkalo...ale rozwalalabym taka mozliwosc rowniez...to nie dopuszczelne....najgorsze jest to ze to sa moi rowiesnicy...u nas w szkole nie ma czegos takiego nie ma o tym nawet mowy...wiem ze ona nie dala rady...przeciez jak ja sie siluje z moimi kumplami z klasy to nie daje im rady wiec jakim cudem ona miala dac rade az trzem czy czterem...?? i chcialabym tutaj jeszcze dopowiedziec ze jezeli dziewczyny z jej klasy jest conajmniej polowa to napewno na tyle bylyby solidarne i by sie im (chlopakom) postawiły ,a i chlopacy ktorzy nie brali w tym udzialu a uwazali to za okropne by sie postawili...ale wynika z tego ze klasa byla niezwykle LOJALNA I SOLIDARNA wobec Ani...to smutne...ale wynika tez ze dziewczyny zazdrosciły poprostu Ani URODY I WDZIEKU i w taki sposob chcialyu sie na niej odegrac...nie wierze w to ze sprzeciwaialy sie...no moze tylko nie liczne dziewczyny z ktorymi Ania naprawde byla zrzeuta...Bardzo smutna historia...very sad...

mam nadzieje ,że gnoje trafili do tego osrodka i nie beda mieli przez 3 miesiace pozwolenia na widzenie z rodzinami . , bo inaczej będą czuli się jak na kolonii .
powinni byc osadzeni osobno, zeby mieli czas na przemyślenia o tym co zrobili.

niedojrzali zabójcy

poprostu ręce opadają:/ czy normalni ludzie robią takie rzeczy?! doprowadzic dziewczyne do takie stanu, że popełniła samobójstwo...
tym, co posuneli sie do tak karygodnego zachowania kara smierci to za mało. Kto was wychowywał?!
chceliście sie zabawić..? to macie...
jestescie osobami bez sumienia! nie wyobrazam sobie nawet jak musiała czuc się czternastolatka, którą tak upokorzyliście.
Zgnijcie w więzieniu albo niech was wyprowadzą w Polskę. Ludzie was sami zabiją. I to z takim samym poniżaniem, które was tak bardzo cieszyło.
do góry