Widok

Samochód na wynajem długoterminowy - gdzie szukać?

Jak w temacie. Chciałbym wziąć auto na wynajem długoterminowy, szukam różnych ofert. Najlepiej takiej firmy, w której będę mógł obejrzeć auta na terenie Trójmiasta. Macie jakieś doświadczenia, coś polecicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten wynajem to fajna opcja, to się często bardziej opłaca niż kupowanie drogich używek. :) Wiele firm leasingowych oferuje taką opcję, wystarczy wpisać w szukajkę. Jak interesuje Cię firma z Trójmiasta, to zobacz sobie master1.pl. Mają punkt w Gdańsku, więc pewnie bez problemu możesz sobie podjechać i popatrzeć. U nas w firmie od nich wynajmują auta i wszystko działa bez problemu.

Czy ty jesteś tak tępy ...czy po prostu nie stać cię na opłacenie reklamy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

heheheeeh rzenchy nie schodzom to je trza rekramowac.

Nie tak dawno wypożyczałem auto od http://autoczesci.elblag.pl/od-czego-zalezy-cena-wynajmu-aut/ polecam,samochody zadbane.

Też polecam Master1. Są w Trójmieście i w innych punktach Polski. Jak jakiś samochód Ci się spodoba, a stoi np. w Warszawie, to Ci go przetransportują pod dom, bez problemu. :) Fajnie to działa, bo się nie przejmujesz eksplatacją. Dużo zrobią za Ciebie, nawet opony wymieniają i przechowują. Mój bracki z tego korzysta i sobie chwali.

Znowu ta tępota się uaktywniła :-)

Jeśli szukasz ekskluzywnego samochodu do wynajęcia to koniecznie zajrzyj do oferty firmy https://cieciura.com.pl/ Znajdziecie tam całą gamę komfortowych samochodów Mercedes typu VIP style Bus i Van.

Inne tematy z forum Motoryzacja

Dobór wycieraczek (64 odpowiedzi)

Czas przygotować auto na wiosnę. Wraz z wymianą opon chciałabym zmienić również wycieraczki....

Wymiana opon na felgach nieprzelotowych (6 odpowiedzi)

Czy orientujecie sie gdzie najtaniej mozna wymienic opony na felgach nieprzelotowych (15')?...

Jaki polecacie skup aut powypadkowych? (31 odpowiedzi)

Witam, Wczoraj wracając z pracy wpadłem w poślizg i uszkodziłem auto. Nie opłaca się go już...

do góry