Widok
Samochod nie zapala- Megane 1.5dci 2003r
Samochód dostarczony na lawecie.Po dwóch tygodniach monitowania
klient jest informowany, że samochód jest do odbioru.Cena 1500 zł !!!
(wartość samochodu ok. 6000zł) Na fakturze miedzy innymi:
regeneracja modułu UCH,UPC, ECM-to chyba wszystkie- więcej tam nie ma, a używane kosztują po ok. 100zł
Roboczogodzina 135 zł.Tuż po odbiorze samochodu pojawia się komunikat poduszka pow.-serwis i błąd blokady kierownicy, który miał być usunięty za wspomniane 1500 zł.
Samochód wraca do warsztatu i panowie kasują następne 99 zł za poprawienie tego, czego nie zrobili poprawnie.
(...)
Przestrzegam, a jeżeli już musicie korzystać to uwaga bo na poczekaniu wymyślą każdą historię.
klient jest informowany, że samochód jest do odbioru.Cena 1500 zł !!!
(wartość samochodu ok. 6000zł) Na fakturze miedzy innymi:
regeneracja modułu UCH,UPC, ECM-to chyba wszystkie- więcej tam nie ma, a używane kosztują po ok. 100zł
Roboczogodzina 135 zł.Tuż po odbiorze samochodu pojawia się komunikat poduszka pow.-serwis i błąd blokady kierownicy, który miał być usunięty za wspomniane 1500 zł.
Samochód wraca do warsztatu i panowie kasują następne 99 zł za poprawienie tego, czego nie zrobili poprawnie.
(...)
Przestrzegam, a jeżeli już musicie korzystać to uwaga bo na poczekaniu wymyślą każdą historię.
wypowiedź zmoderowana ( 2014-08-25 10:18:44)
Moja ocena
Pitstop Polska Sp. z o.o.
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: -
asortyment: -
jakość usług: -
terminowość: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6
Podobnie u mnie: demontaż tapicerki drzwi, przez prawie rok żadnych wieści, silnik miał być do naprawy; po 8 m-cach kiedy ich ścignąłem okazało sie, że nie naprawiają a tylko można wymienić za 1 200,00 pLN; dlaczego ArtRenault w Gdańsku, mógł to wszystko zrobic w 2 godziny za 300,00- PLN. Odpowiedź jest jedna: ArtRenault jest firmą uczciwą i rzetelną a PitStop Renault - NIE.