Widok
Cześć Michał!
Tobie również Szczęśliwego Nowego Roku! Właśnie wróciłam do domu z krótkiego spaceru. Rany- jak mocno wieje!!! Ale chyba nie ma sztormu, bo wiatr jest z południa. Prawie urywa głowę. Chyba zaraz wsiądę do samochodu i pojadę sprawdzić- jest sztorm czy go nie ma. Ktoś ma ochotę na przewianie i wywianie na molo w Sopocie?
Tobie również Szczęśliwego Nowego Roku! Właśnie wróciłam do domu z krótkiego spaceru. Rany- jak mocno wieje!!! Ale chyba nie ma sztormu, bo wiatr jest z południa. Prawie urywa głowę. Chyba zaraz wsiądę do samochodu i pojadę sprawdzić- jest sztorm czy go nie ma. Ktoś ma ochotę na przewianie i wywianie na molo w Sopocie?
@inka:
Hmmm..
Nawet sam pomyślałem o tym, jak zaczęły się rozmowy o zakonnicach i policjantkach.
Ale.. plener, z racji aury, raczej odpada. A lokal to już kwestia skrzyku odpowiedniej ilości osób.
Oczywiście.. myślę o lokalu "na własność" a nie ogólniedostępnym.
Ale.. ziarno jest zasiane.. może coś wykiełkuje ;>
Hmmm..
Nawet sam pomyślałem o tym, jak zaczęły się rozmowy o zakonnicach i policjantkach.
Ale.. plener, z racji aury, raczej odpada. A lokal to już kwestia skrzyku odpowiedniej ilości osób.
Oczywiście.. myślę o lokalu "na własność" a nie ogólniedostępnym.
Ale.. ziarno jest zasiane.. może coś wykiełkuje ;>
Z dobre 10 jak nie 15 lat temu, w budynku NOT-u na Rajskiej 6 był sklep biurowy. Często po coś tam wówczas ganiałem.
Jedna z dziewcząt tam sprzedających bardzo często miała koka, spiętego tak "po japońsku" ale nie patyczkami ale ołówkami właśnie.
Dziewczę było przecudne.. do tego ten kok... MNIAM :D
Jedna z dziewcząt tam sprzedających bardzo często miała koka, spiętego tak "po japońsku" ale nie patyczkami ale ołówkami właśnie.
Dziewczę było przecudne.. do tego ten kok... MNIAM :D
nie bardzo wiem o czym gadacie, ale jako że odnoszę wrażenie że byłem w coś wmieszany to pozwolę się dołączyć do konwersacji
@Ilonka
a od czego to zależy ? masz zapasowe baterie ? ;] jeśli tak powinien być dobry ;]
@Mikro
a że się tak zapytam kogo niby Niko nie lubi z waszych zebrań jeśli to nie tajemnica..
@misie
Nie jestem na A jestem na w
@Ilonka
a od czego to zależy ? masz zapasowe baterie ? ;] jeśli tak powinien być dobry ;]
@Mikro
a że się tak zapytam kogo niby Niko nie lubi z waszych zebrań jeśli to nie tajemnica..
@misie
Nie jestem na A jestem na w
@Ilona
to mnie wprowadź , nie da rady abym był na bieżąco ze wszystkim
@Vilette
Sadyl dopiero dziś po południu przysłał adres, jeszcze nie wysłałem postaram się w poniedziałek, chyba że mikro da mi bezpośredni adres .... w co wątpię ;]
to mnie wprowadź , nie da rady abym był na bieżąco ze wszystkim
@Vilette
Sadyl dopiero dziś po południu przysłał adres, jeszcze nie wysłałem postaram się w poniedziałek, chyba że mikro da mi bezpośredni adres .... w co wątpię ;]
Z takimi idiotami w opozycji Kaczyński może dalej w spokoju przeglądać atlasy kotów...